Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
V.N.D. s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Prodej: -nářadí a elektrické ruční nářadí -nástroje - vrtáky, závitníky, záhlubníky -nástroje na frézování a soustružení - držáky, nože, destičky -brusiva - řezné, brusné a lamelové kotouče -svařovací technika a ochranné pomůcky -záruční a pozáruční servis elektrického ručního nářadí. prodejna: Tyršova 1239/1, Znojmo.

Fotografka. Služby: -fotografické -svatby, portréty.

Autorizovaný prodej, servis: - čistící technika, zahradní technika - čistící stroje Profi, Hobby

Čistící služby - Kamil Jarmara se zaměřuje na strojové čištění koberců a sedacích souprav pro domácnosti i firmy.

Domácí potřeby: - vodoinstalační materiál - elektroinstalační materiál - barvy a laky - drogerie a drogistické zboží - spojovací materiál - bílé elektro - černé elektro - zahradní technika.

Bezpečnostní kamery kamerové systémy cctv monitorovací technika servis, poradenství, outsourcing: výpočetní technika, software, hardware kancelářská technika Služby: internetový elektronický obchod e-shop návrhy a realizace webových prezentací tvorba eshopů, nastavení, import dat správa domén a hostingu internetové reklamní ...

Instalace kamerových, zabezpečovacích, docházkových a přístupových systémů. Instalace domácích telefonů a chytré domácnosti.

Školení obsluh motorových vozíků. Kontroly technického stavu motorových vozíků.

Automatické zavlažovací systémy - návrh a instalace.

Dodávka, montáž: - úsporné systémy vytápění - tepelná čerpadla - solární systémy - podlahové vytápění.

-Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling -Ubytovací služby -Velkoobchod a maloobchod Hostinská činnost

Výroba - elektromotory - generátory - transformátory Prodej - hutní materiál.

Montáž, servis: -chladící a klimatizační technika -tepelná čerpadla.

Servis, oprava: -chladící zařízení. Výroba, instalace: -chladící zařízení pro domácnost.

Společnost LUPA machinery s.r.o. se zaměřuje na dovoz, prodej a práci se zemědělskými stroji FENDT.

Společnost iWATING s.r.o. navazuje na činnost společnosti IRMANN CS, zaměřuje se na výrobky s UV zářením a sestavuje a vyrábí úpravny vody. Adresa kanceláře: Pražská 46, 66902 Znojmo

Společnost Green Energy Trading s.r.o. prodává fotovoltaické panely, baterie, střídače a konstrukce maloobchodním a velkoobchodním zákazníkům. Sledujeme nové trendy ve světě fotovoltaiky a nabízíme tak kvalitní a ověřené produkty.

Fotoateliér, výroba: -fotografie -digitální fotografie -fotografie na doklady. Maloobchod, prodej: -fotopřístroje, fotoaparáty OLYMPUS, MINOLTA, PRAKTICA, EXAKTA, CANON -fotopotřeby, filmy, alba. Fotografické služby: -montáže textů k fotografiím, gratulace, přání, kalendáře, vizitky, upomínkové karty.

Oprava, servis: -šicí stroje domácí, průmyslové, overloky.

Kateřina Zejdová provozuje firmu Čištění Kateřina Znojmo, která se zabývá čištěním a údržbou interiérů, jako jsou koberce, sedačky, matrace, židle, závěsy a další.

Firma Josef Balík se sídlem v okrese Znojmo se zabývá opravami, prodejem a instalacemi čerpadel. Současně provádíme také opravy a převíjení elektromotorů a zajišťujeme prodej LED žárovek. V rámci kompletních oprav čerpadel provádíme jejich demontáž, převinutí elektromotoru a zpětnou montáž. Opravujeme čerpadla značek: EVGU, EVBU, KDFU, GFHU, ...

Prodej zařízení pro zpracování a přepravu hroznů a vína: -mlýnkoodstopkovače, mlýnky -drtiče a lisy -čerpadla -filtry -hadice, spojky, spony -armatury -plastové kádě a nádoby -plnící a chladící zařízení, uzavírací, čistící zařízení. Zařízení pro údržbu a ošetřování vinic: -postřikovače a rosiče -vázací kleště a materiál ...

Společnost Steagros trading s.r.o. se zaměřuje na prodej zemědělské techniky a strojů.

Revize a školení manipulační a zdvihací techniky: - revize a STK - servis pracovních a stavebních plošin.