Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
V.N.D. s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Společnost Hrůza revize s.r.o. se zaměřuje na školení bezpečnosti práce a revize zdvihacích zařízení a plošin, motorových vozíků, stavebních strojů a motorových pil.

Služby: - nákladní autodoprava - průmyslové stěhování strojů - nadrozměrné transporty včetně doprovodných vozidel - montáž, demontáž strojů, výrobních linek - balení strojů Půjčovna, pronájem: - jeřáb s obsluhou, od 28 tun do 700 tun - VZV do nosnosti 18 tun

Oprava a montáž různých strojů používaných v průmyslu. Výroba pásových, řetězových dopravníků opravy strojních zařízení

Fotovoltaická elektrárna Služby: -tvorba prováděcí projektové dokumentace na výstavbu -realizace -autorský dozor -konzultace Energetická nezávislost Nabídka: -komplexní řešení soběstačnosti v dodávce elektrické energie Služby: Návrh a realizace: -hybridních fotovoltaických systémů, akumulace přebytků -ostrovních fotovoltaických ...

Easymop, mop s odstředivkou, máchadlem rotační mop se ždímačem instantní ručníky ručník v tabletě instantní ručníkové tablety ručníkové zákusky zákusek z ručníků dvourotační mop cestovní utěrky dort z ručníků kvalitní mop děti s citlivou pokožkou vlhčené ubrousky. Jsme společností, zabývající se maloobchodem a velkoobchodem s ...

Výroba, prodej, servis: -silniční dynamické nápravové váhy. Váhy mostové: -měření hmotnosti nákladních automobilů a materiálů naložených na nákladních autech -provedení úrovňové (zapuštěné) nebo nadúrovňové. Váhy nápravové: -váhy jsou pevně instalované ve vozovce -vážení statické, dynamické (bez zastavení vozidla) ...

Prodej a montáž tepelných čerpadel, solárních elektráren, vytápění, vodoinstalace, elektroinstalace.

Půjčovna lodí na Dyji. Najdete nás v kempu Znojmo - ul. Loucká.

Nabízíme k pronájmu a prodeji autoboxy (střešní boxy) a nosiče kol. K boxu je možné zdarma zapůjčit příčníky. Nově máme v nabídce i karavan a vibrační desku.

Správa statku Ladno, s.r.o. se zaměřuje na prodej zemědělské techniky a náhradních dílů.

Stavební, zámečnické, výkopové, zemní, demoliční práce, stavební firma, činnost, ruční výkopové práce, zednictví, stavitelství Znojmo, Miroslav, Jižní Morava, Brno, Moravský Krumlov, Třebíč, Vysočina, Jihlava -rodinné domy na klíč -fasády -zateplení fasád -inženýrské sítě -rekonstrukce domů -výstavba hal, skladů -základní desky k rodinným ...

Topení, solární systémy a tepelná čerpadla.

Projektování: - rodinných domu - zahradních chatek - bytových domů - větších či menších staveb - investiční záměry - sportovní a zdravotnické objekty atd. Měření radonu.

Prodej, montáž, služby: Řídící systémy založené na identifikačních prostředcích Čerpací stanice: -řídící systémy čerpacích stanic a olejového hospodářství, sklad suchého zboží -bezobslužný výdej pohonných hmot na čipové karty. Přístupové systémy: -dveře, branky a jiné bariéry, určené k -zamezení pohybu nežádoucím osobám -povolení ...

Montáž a servis jednotek klimatizací a tepelných čerpadel Toshiba a Kaisai. Zařízení v různých komfortních třídách pro rodinné domy, byty, kanceláře.

Výroba, výrobce linek, strojů na výrobu těstovin. -linky na výrobu těstovin -náhradní díly na linky na zpracování těstovin

Výroba: -rozvaděče. Měření a regulace. Instalace, montáž, revize: -hromosvody bytové, průmyslové, zemědělské -elektrické vytápění -elektrické podlahové vytápění. Projekce, poradenství: -elektro.

Jsme revizními techniky. Zajistíme revizní zkoušky, inspekce a revize jeřábů. Organizace školení osob pro obsluhu jeřábu - jeřábníků a vazačů. Proškolení v oblasti systému bezpečné práce s jeřábovým provozem. Zajistíme kontrolu vázacích prostředků.

Autocentrum Ministr s.r.o. se zaměřuje na oblasti týkající se autofólií, ručního mytí a čištění, okenních fólií, pneuservisu a keramické úpravy laku.

Velkoobchod, prodej - klimatizace - tepelná čerpadla - vzduchotechnická zařízení.

Nabídka, servis a poradenství v oblasti alternativních a obnovitelných zdrojů pro rodinné domy, byty, hotely, penziony, školy... Kompletní dodávky a široký sortiment v různých provedení tepelných čerpadel IVT. Nerezové dvouplášťové bojlery značky ACV. Státní dotace zelená úsporám.

Prodej a servis zemědělské techniky Claas Väderstad. Nabídka traktorů, sklízecích mlátiček, samojízdných řezaček, sběracích lisů, teleskopických nakladačů, secích strojů, náhradních dílů a příslušenství.

Postaráme se Vám o opravy a převíjení elektromotorů, opravy čerpadel, elektrického nářadí, domácích vodáren, sekaček a vysavačů.

Prodej: -patchwork -šicí stroje -látky -polštářky -ubrusy -prostírání -textilní dekorace aj.