Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Výroba, montáž, dodávka. Pece s topením: -elektrickým -plynovým. Pece pro všechny technologické postupy při zpracování: -skla -keramiky -porcelánu -kovů -plastů -výpal práškových barev. Pece: -komorové -vozokomorové -průběžné -šachtové -poklopové -kelímkové -sušárny -horkovzdušný ohřev. Prášková ...

Autorizovaný prodej, oprava, servis, bazar: - automobily zn. HONDA - zahradní technika, sněhové frézy, motory zn. HONDA

Výhradní dovozce GUDE GERMANY. Velkoobchod, zásilkový prodej a servis: -nástroje -nářadí -elektrocentrály -generátory elektrického proudu do 800 kW -travní sekačky -dodávky pro železářství -kompresory -svářečky -vrtačky -stojanové vrtačky -akumulační vrtačky -čerpadla -brusky -příslušenství -nabíječky ...

Realizace fotovoltaických a solárně termických systémů na klíč. Prodej solárních panelů na střechu i volný pozemek Fotovoltaika. Solární kolektory. Kotle na peletky, dřevo. Krbová kamna. Tepelná čerpadla.

Výhradní dovozce dánská zemědělská technika.

Revizní služby a služby spojené s kontrolou kvality. Kontrola povrchu dílů. Kontrola funkce výrobků. Výstupní kontrola. Logistické služby. Třídící práce. Montáž, kompletace součástí. Přeměření dílů.

Vývoj, výroba, realizace: -úsporný a účinný energetický systém PAST® -systémy rekuperace tepla -nízkoenergetické domy -řídící a regulační systémy -kotle na metrové palivové dřevo -vzduchotechnika -předávací akumulační stanice tepla.

Výroba: - těžká vzduchotechnika - svařování ocelových konstrukcí

Prodej, montáž a servis: -úpravny vod -kontroly, analýzy a čištění vod pro individuální d omácnosti, společnosti a veřejné organizace.

Zboží pro les a zahradu. Prodej a servis: -profesionální a hobby technika a příslušenství -zahradní a lesní technika. Záruční a pozáruční servis. Broušení řetězů. Vyvažování nožů. Rovnání klikových hřídelí. Pobočka: Tepelská 5/551, Mariánské Lázně - Úšovice 353 01 tel. 354694943, 725301044

Montáž, údržba, servis: -slaboproudé rozvody včetně okruhů průmyslové televize -zabezpečovací zařízení (EZS a EPS) -přístupové a docházkové systémy -ozvučovací technika -dispečerská pracoviště (PCO).

Výroba, prodej, montáž, servis: -univerzální stavebnicové zařízení pro vybavení interiérů -regálové systémy - rámové, sektorové -prodejní pulty -pokladní boxy -stojany, koše, pódia, regály na zakázku -sektorové prodejní pulty. .

Velkoobchod, e-shop: -pokladní systémy -ubytovací, hotelové a restaurační systémy -dotykové pokladny -pokladní tiskárny -pokladní zásuvky -dotykové monitory -elektronické pokladny -barvící kazety -papírové kotoučky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -vodoinstalační materiál -topenářský materiál -čerpadla -vybavení koupelen -krby a kamna -kotle a bojlery -sanitární keramika

Prodej, oprava, servis, převoz: - obytné přívěsy

Služby: -kompletní servis v oblasti bezpečnosti práce, požární ochrany -poradenství -školení. Školení, kurzy: -obsluha stavebních strojů, kovoobráběcích strojů -přezkoušení jeřábníků, lešenářů -bezpečnost práce -obsluhu křovinořezů. Kontroly na pracovištích.

Výroba, servis: -průmyslové pece na vypalování porcelánu a keramiky.

Elektroinstalační práce: -slaboproudé i silnoproudé rozvody -elektrické přípojky a rozvaděče -regulační technika. Výroba rozvaděčů. Průmyslové rozvody. Montáž elektrických přípojek, elektroměrů. Montáž regulační a měřící techniky.

Prodej čerpadel a elektromotorů. Generální opravy a servis elektromotorů. Záruční a pozáruční, autorizovaný servis čerpací techniky, vodáren. ELEKTROMOTORY, mobil 602356359: -prodej motorů -náhradní díly -opravy a servis vibračních, jeřábových, asynchronních a dopravníkových motorů. ČERPADLA, mobil 602764821: -záruční, pozáruční ...

Prodej, montáž, servis, revize: -regálové zakladače -regálové systémy -repase náhradních dílů. Modernizace regálových zakladačů, pohonů. Geodetické zaměření regálových drah. Školení obsluhy pro regálové zakladače. Revizní zkoušky. Seřízení, mezirevizní prohlídky.

Prodej, montáž: - anténní a satelitní technika - zabezpečovací zařízení a kamerové systémy

Kamerové systémy, IT služby, prodej a servis výpočetní techniky. Síťová řešení. Montáž, realizace, pronájem: - kamerové systémy - dodávka na klíč - záruční, pozáruční servis.

Zámečnictví Chaba. Montujeme bezpečnostní dveře, zámky, mříže, zabezpečení oken ABUS. Provádíme servis bezpečnostních dveří, opravy zámků, opravy, seřízení, podříznutí dveří, protipožární dveře.

Mobilní prodej: -grilovaná kuřata -rychlé občerstvení -catering -party servis -oslavy všeho druhu, firemní večírky, svatby, narozeniny -COUNTRY GRILL-prodejní vůz s obrovským kuřetem na střeše. Výroba, prodej: -grilovací zařízení -grilovací vozy a stánky -nerezový nábytek -gastro zařízení.