OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.
ELAP výrobní družstvo

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
MSP Automatic Měřící a regulační technika.

Dodávka, montáž: - měření - regulace - impulsní potrubí

Výroba:- truhlářské hoblice. Prodej:- dřevoobráběcí stroje - elektrické nářadí - nástroje a ruční nářadí - aku-systém - dílenský nábytek - zahradní nářadí Kompletní vybavení truhlářských dílen, včetně základních a učňovských škol - obor truhlář, tesař, zedník a sádrokarton.

Služby - technické zkoušky - autorizované měření emisí z kotelen, lakoven a jiných technologií.

Projekce, montáž a revize - elektroinstalací v bytové i průmyslové výstavbě. - revize a kontroly elektrických spotřebičů - rekonstrukce a modernizace elektroinstalací objektů - oprava a montáže distribučních sítí NN - provádíme montáž, údržbu a opravu veřejného osvětlení - zemní práce mikrorypadlem - práce montážní plošinou - ...

Měření a regulace Firma TESTPROG Vám nabízí komplexní poradenství a aplikaci všech regulačních opatření vedoucích ke snížení spotřeby energie. Změříme Vám spotřebu energie. Zjistíme, čím nejlépe zregulovat její spotřebu. Naše společnost se zabývá realizací energetických služeb od roku 1996. Po celou dobu trvání smlouvy na regulaci ...

Sdružení Tezkom Projektování, instalace, servis: -telekomunikační a zabezpečovací technika -služby v oblasti elektronického zabezpečení všech typů objektů (garáže, rodinné domky, sklady, firmy) -anténní a satelitní technika -kompletní služby v oblasti slaboproudých rozvodů.

Prodej, zprostředkování: - textilní stroje - dopravníky a příslušenství. Servis: - HOLLINGSWORTH.

PETERKA & synové. Výroba: -silniční vyhlídkové vláčky.

Prodej, maloobchod, e-shop: -zdravotnické potřeby - pomůcky pro inkontinentní - pleny, vložky, podložky -na předpis lékaře -laboratorní potřeby -oděvy, textil pro zdravotníky (lékaře, sestry) -zdravotní obuv -masáže a relaxace. SÍDLO/DOMICILE AMS GLOBAL s.r.o. Černilov 43 50343 e-Mail: kancelar@amsglobal.cz ...

Dodání, realizace, projekce, projektování: -automatizované technologické systémy (soubory, procesy) pro řízení speciálních potravinářských technologií -výrobně-technologické informační systémy. Obchodní činnost.

Výroba: -elektrostatické filtrační jednotky esf-1000 pro centrální i lokální odsávání olejové mlhy vznikající při strojním obrábění v průmyslových provozech.

Opravy: - zemědelských strojů a motorů, hydraulických vík a pístnic. Výroba: - ocelových konstrukcí. Nabídka: - zámečnických a soustružnických prací.

Zemědělská výroba. - rostlinná - živočišná - opravy zemědělských strojů - opravy nákladních vozidel.

Komplexní řešení v oblasti gastronomického vybavení pro restaurace, jídelny a stravovací provozy. - gastro zařízení Chemie - úklidová, čístící - papírový program - drogerie Celá ČR

Výroba, montáž a servis: - stroje a technologie pro dřevařský průmysl. Montáž FVE Montáž ocelových konstrukcí

Velkoobchod - pivo, limo, půjčovna chladícího zařízení, - autodoprava Servisní dílna - výroba hydraulických hadic, - opravy malé zem., zahrad. a les techniky, Chov ryb Provozovna-sklad/dílna : areál ČSAD (5 května 286) 551 02 Jaroměř - Josefov

Prodej: -předokenní rolety -garážová vrata-sekční, lamelová -automatické vjezdové brány -závory -automatické pohony. Vše na dálkové ovládání. Výroba elektromotorů, generátorů a transformátorů. Provoz Zblov Zblov 33 552 03 Česká Skalice mobil 777 666 512.

Konstrukce, výroba: - speciálních zařízení pro plnění a uzavírání výrobků v oblasti potravinářského, farmaceutického a kosmetického průmyslu.

ELIS Služby: - gastronomické - kompletní vybavení-velkostravovací zařízení.

ˇVodoinstalatérství a topenářství. Provádíme montáže, rozvody: - kotelny, výměníkové stanice - ústřední vytápění - vodoinstalace - vnitřní plynovody - podtlakové odvodnění střech - zamražení potrubních rozvodů - jádrové vrtání do 200mm - projektové dokumentace ústředního vytápění - projektové dokumentace plynovodů - ...

Práce, výroba, kompletace, prodej: - kovovýroba, - odmašťovací mycí stoly pro vodou ředitelné odmašťovací kapaliny.

STROJ-TECH Řetězy Vamberk, motocyklové řetězy ČZ Strakonice, průmyslové řetězy, ložiska SKF, ložiska ZKL, řetězová kola SKF, ozubená kola, řemenice, frekvenční měniče Bernecker Rainer, maziva SKF, maziva Mogul, převíjení a opravy elektromotorů, broušení kotoučových pil, zakázková strojní výroba, sváření kovů, obrábění kovů, průmyslové strojní ...

Prodej, servis, kalibrace, školení: - laboratorní šrotovníky - vlhkoměry na obilí - NIR analyzátory - laboratorní válcové mlýny - přístroje na chemické rozbory (bílkoviny, vláknina, extrakce) - přístroje pro kvalitativní rozbory potravin a krmiv - spektrofotometry Provozovna: Broumovská 63 547 03 Náchod - Malé Poříčí

Dentia Výroba, prodej: -zdravotnické přístroje -gumové leštící nástroje -gumové leštící kotouče a válečky -brousící leštící a řezací kotouče -cirkulační kartáče -vhodné pro stomatologické ordinace a laboratoře.