Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Brusírna: - výbrusy, broušení válce, včetně dodání pístů, pístních kroužků a čepů na: - malé motocykly - motocykly, včetně veteránů - soutěžní motocykly - sekačky a malotraktory i půdní frézy - automobilové vložené válce - kompresory - bloky výlců - řadové motory - šikmé bloky i do V - vložkování bloků suchými ...

Oprava, servis: - šicí stroje i elektrické.

Čištění města: -čištění komunikací a veřejných prostranství -provoz veřejných WC -provoz a údržba tržišť a parkovišť na území města HK -likvidace černých skládek -odvoz a likvidace lapačů tuků a fekálií -odtahová služba -zimní údržba chodníků, komunikací: Zakládání a údržba veřejné zeleně: -komplexní údržba městských ...

Výroba, výzkum, vývoj, poradenství, prodej, servis: - lékařské potřeby MEDRIN - zdravotnická technika, přístroje a zařízení.

Prodej: - domovní videotelefony - bezpečností kamerové systémy - elektronické zabezpečovací systémy - docházkové a přístupové systémy - ozvučovací techniku - síťové prvky a další.

Regulace topení - regulace vytápění - klimatizace - automatizace - vzduchotechnika - monitorování a řízení procesů

Aboneta Půjčovna a prodej: - stavební a zahradní techniky

Prodej: - digitální technika - digipříslušenství - filmů - alba, rámečky - brašny, stativy, baterie. Služby: - zpracování fotografií - velkoplošná fotografie - digitální fotografie - internetová fotosběrna Fotoatelier: - pasová fotografie - svatební a portrétní fotografie - reportáže, reprodukce, technická - ...

Výroba a prodej: - zemědělská technika a doplňky

Výroba lékařské techniky -natáčecí stanice -vyhodnocovací stanice -Portable stanice -Videomonitoring -fotostimulátor -VEP stimulátor -herní PC ( stimulace BFB) -příslušenství.

Výroba, prodej: -měřicí a regulační technika -snímače teploty -regulátory -jímky -převodníky a přizpůsobovací členy -snímače tlaku.

Prodej, servis, oprava: - zemědělská technika pro rostlinnou a živočišnou výrobu - mulčovače - traktory - kombajny - zemědělská, komunální a zahradní technika John Deere, Kuhn, Pöttinger, Carraro Dodávka: - sedačky GRAMMER - akumulátory VARTA a AKUMA - pneu všech značek a rozměrů a v neposlední řadě oleje JOHN DEERE a ...

Prodej, distribuce: - zahradní technika - vybavení dílny - příslušenství a náhradní díly pro zahradní techniku - příslušenství a náhradní díly pro zemědělskou techniku.

Revize: - hasící přístroje. Čištění města, sanační a podobné činnosti.

RONA Prodej, servis: -motorové pily, -elektrické pily, -sekačky na trávu motorové i elektrické, -rozbrušovačky. Opravy a údržba motorových vozidel (kromě motocyklů). Obchod s motorovými vozidly (kromě motocyklů).

Činnost: - telekomunikační technika - zabezpečovací systémy - počítačové sítě - monitorovací a kamerové systémy - stavební dokončovací práce

Chladírenský servis Prodej: -kompletní sortiment elektrospotřebičů. Montáž, servis: -chladničky -mrazničky -výrobníky ledu a zmrzliny -chladicí zařízení. Prodejna Elektro: Náměstí T.G.M. 23 Červený Kostelec

Prodej, oprava, servis: -vodní a teplovodní čerpadla -záruční a pozáruční servis firem GRUNDFOS, PEDROLLO, DAE, Sigma Hranice, Sigma Lutín, Kovo Konice, ISH a HCP.

Technické služby města Nová Paka. Odvádění a čištění odpadních vod. Úklidové služby.

Montáž, údržba: -měřící a regulační technika -vytápění, klimatizace. Drobné opravy: -tepelné zařízení, výměníkové stanice.

Technické služby. Služby: -údržba městských komunikací. -odvoz odpadu. -údržba městské zeleně. Provoz: -koupaliště BOR. -zimní stadion.

Prodej, servis, poradenství: -informační technologie -hardware, software, správa sítí -internet, webová prezentace -GPS navigace, systémy monitorování pohybu vozidel -pokladní systémy, hotelové informační systémy.

Velkoobchod: - laminátory - panelové pily - ohýbačky - software pro tisk vizitek

Výroba, opravy, montáž, revize: -lyžaršké vleky. Dílna Petříkovice.

Maloobchod, velkoobchod, prodej - veškeré nářadí a nástroje Pozáruční (autorizovaný) servis: - elektrické ruční nářadí - vrtačky i aku, elektrická kladiva, úhlové brusky, montážní šroubováky, hoblíky, kotoučové, pokosové, přímočaré pily, frézy, formátovací, pásové pily, hoblovky, protahovačky apod. - pneumatické ruční nářadí, ...