Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Výroba, velkoobchod, prodej, montáž: - protipožární dveře, stěny, uzávěry - protipožární atypické stěny v provedení kov, dřevo, sklo, různé povrchové úpravy. Prodej: - dřevěné interiérové dveře, dýhované dveře - hasící přístroje - požární prostupy a ucpávky.

Montáž, instalace: - bezpečnostní zařízení - kamerové systémy.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - instalatérské potřeby - sanita - topení - instalační materiál - bojlery - krby - čerpadla. Krbová kamna Dvůr Králové, Jaroměř

Významný dovozce a distributor součástek a elektroniky v ČR. Našimi zákazníky jsou výrobní společnosti, velkoobchodní prodejci i koneční spotřebitelé. 3 divize: - divize elektronických součástek: nabízíme celou škálu aktivních a pasivních součástek až po konstrukční prvky. - divize měřící a drobné elektroniky - divize komponentů a ...

Servis: - chladírenský - chladicí a klimatizační technika.

Maloobchod, velkoobchod, prodej - veškeré nářadí a nástroje Pozáruční (autorizovaný) servis: - elektrické ruční nářadí - vrtačky i aku, elektrická kladiva, úhlové brusky, montážní šroubováky, hoblíky, kotoučové pily, pokosové pily, přímočaré pily, frézy, formátovací pily, pásové pily, hoblovky, protahovačky apod. - pneumatické ruční ...

Prodej, velkoobchod, maloobchod, servis: - pneumatické ruční nářadí, - příslušenství a rychlospojky. Dodáváme: - kompletní sortiment systémů pro stlačený vzduch, hydrauliku, kapaliny a dýchací vzduch. - ruční nářadí BAHCO Největší český autorizovaný prodejce značek CEJN, DEPRAG a GISON. Fakturační adresa: Václavská 381 Lázně ...

Prodej, výkup, leasing: - dřevoobráběcí stroje - nové, použité - dřevoobráběcí nástroje - ruční nářadí - nože pro frézy, pily.

Elektro: - spotřebiče pro domácnost - přístroje pro profesionální použití - volně stojící - vestavné. Sortiment: - automatické pračky - myčky nádobí - chladničky a mrazničky - sporáky - vestavné přístroje - varné desky - pečící trouby - odsávače par - žehlící stroje pro domácnost - vysavače - příslušenství.

Projekce, výroba, dodávka, montáž: - stroje a technologie pro nápojový průmysl - technické řešení je vypracováno co nejpřesněji požadavkům zákazníka - k dodaným zařízením poskytujeme profesionální záruční a pozáruční servis.

Výroba, prodej: - speciální dřevoobráběcí stroje a zařízení: - širokopásové brusky - vrtací kolíkovačky - dýhovací lisy.

Prodej, montáž, oprava, servis: -chladící zařízení

Servis, opravy: -chladničky -mrazničky -chladícího zařízení.

Oprava, servis: -chladničky -mrazničky -autoklimatizace.

Výroba: - elektromotorů, generátorů a transformátorů - elektroinstalace

Služby: - opravy chladicích zařízení.

Služby: - webmail - internet pro firmy - internet pro domácnosti - hlasové služby - IP telefonie - security - IP videodohled - IP kamery

Výroba: -elektromotory, generátory a transformátory.

Montáž, servis, opravy, prodej, údržba, výroba: - telefony, záznamníky, faxy, sekretářské soupravy, náhlavní soupravy - bezdrátové, bezšňůrové telefony - telefonní pobočkové ústředny analogové, digitální, bezdrátové, ISDN, - tarifikace telefonních hovorů, výpisy hovorů, paměťové buffery, software pro sběr a vyhodnocení dat z telefonní ...

Poskytování služeb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci. Servis požární ochrany a bezpečnosti práce.

Montáž, instalace, oprava, servis: - chladicí zařízení - ledničky, mrazničky.

Opravy, servis: - chladicí, mrazící zařízení.

Elektroslužby. Výroba elektromotorů, generátorů a transformátorů. Výroba elektrických rozvodných, řídicích a spínacích zařízení.

Maloobchod, speciální prodejna. Prodej, servis: -značková chladírenská technika -elektrospotřebiče -elektronika. Oprava: -chladničky -mrazničky. Při nákupu zajišťujeme likvidaci staré lednice.

Servis, montáž: -regulační technika -měřící technika