OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.
ELAP výrobní družstvo

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Výroba: - elektromotorů, generátorů a transformátorů - elektroinstalace

Služby: - opravy chladicích zařízení.

Služby: - webmail - internet pro firmy - internet pro domácnosti - hlasové služby - IP telefonie - security - IP videodohled - IP kamery

Výroba: -elektromotory, generátory a transformátory.

Montáž, servis, opravy, prodej, údržba, výroba: - telefony, záznamníky, faxy, sekretářské soupravy, náhlavní soupravy - bezdrátové, bezšňůrové telefony - telefonní pobočkové ústředny analogové, digitální, bezdrátové, ISDN, - tarifikace telefonních hovorů, výpisy hovorů, paměťové buffery, software pro sběr a vyhodnocení dat z telefonní ...

Poskytování služeb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci. Servis požární ochrany a bezpečnosti práce.

Montáž, instalace, oprava, servis: - chladicí zařízení - ledničky, mrazničky.

Opravy, servis: - chladicí, mrazící zařízení.

Elektroslužby. Výroba elektromotorů, generátorů a transformátorů. Výroba elektrických rozvodných, řídicích a spínacích zařízení.

Maloobchod, speciální prodejna. Prodej, servis: -značková chladírenská technika -elektrospotřebiče -elektronika. Oprava: -chladničky -mrazničky. Při nákupu zajišťujeme likvidaci staré lednice.

Servis, montáž: -regulační technika -měřící technika

Gravírování. Výroba: - bezpečnostních klíčů - autoklíčů. Oprava: - zámků a autozámků. Prodej: - zabezpečovacích zařízení.

Oprava, servis: -televizory. Výroba: -elektromotory, -generátory -transformátory. Výroba: -elektrická rozvodná, řídicí a spínací zařízení.

Oprava, servis: -zemědělské stroje.

Prodej, oprava: -vodní čerpadla-kalová, oběhová, ponorná -vodárny.

Prodej, servis: - Stihl (pily, křovinořezy, rozbrušovačky, vysokotlaké čističe, foukače, nůžky, rosiče), - Viking (štěpkovače, drtiče, zahradní sekačky).

Opravy, servis, maloobchod, prodej, pronájem: - šicí stroje - průmyslové šicí stroje.

Práce: -výbrusy válců. Opravy: -klikové hřídele (Simson, Babeta, Pionýr). Výroba: -speciální náhradní díly -drobné odlitky z hliníku, mosazi, bronzu. Úpravy dvoutaktních motorů na vyšší výkon.

Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce Testování, měření, analýzy a kontroly Poskytování technických služeb

Prodej, montáž, servis, opravy: -chladící zařízení -ledničky, chladničky, mrazničky.

Výroba: - stroje pro zemědělství a lesnictví. Oprava, servis: - nákladní automobily - zemědělské stroje. Zámečnické práce: - soustružnické práce.

Montáž: - zabezpečovací a protipožární techniky: - monitorovací a kamerové systémy - docházkové a přístupové systémy - telefonní a počítačové sítě. Realizace PCO - pult centrální ochrany: - připojení na PCO.

Nákup, dodávka, montáž, servis: - zdravotnická, dentální a sterilizační technika. Autorizovaný servis značek BMT*, PLANMECA, Eur-Med Piešťany. zubní, souprava, planmeca, diplomat, kompresor, ekom, eurmed, servis, zdravotnické, techniky, prodej, sterilizátor, parní, horkovzdušný, dentální, sterilizační, revize, tlakové, nádoby, kontroly ...

Výroba a prodej vázacích prostředků. Dodáme vázací prostředky - ocelová lana, řetězy (dopravníkové, sněhové, lesnické), textilní popruhy (zvedací, nekonečné, upínací, smyčky, atypické šití), manipulační traverzy a svěrky, oka, háky, svorky, třmeny.