OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.
ELAP výrobní družstvo

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Dodávka, montáž, servis, modernizace: - výtahy. Pohotovost na vyproštění a opravy výtahu provádíme: - nonstop 24 hodin. Tel.: 495 262 759

Oprava, servis: -jeřábové dráhy.

Dodávka, montáž: - vzduchotechnika, klimatizace. Práce: - vodoinstalatérské - klempířské - zámečnické. Opravy: - obuv.

Prodej a servis zemědělské techniky.

Realitní kancelář. Prodej, nákup: -nemovitosti. -správa nemovitostí Výtahy, zdvihací technika: -revize, opravy, montáže vyhrazených zdvihacích zařízení servis výtahů 24 hodin denně -modernizace, rekonstrukce a generální opravy stávajících výtahů -nové výtahy.

Výroba, dodávka, e-shop, prodej: - diamantové řezací kotouče pro dělení stavebních materiálů - diamantové brusné talíře pro brouąení stavebních materiálů - diamantové řezací kotouče pro dělení přírodního a umělého kamene - diamantové vrtací korunky pro jádrové vrtání stavebních materiálů - renovace diamantových kotoučů a vrtacích ...

Pilové pásy na kov. Prodej, velkoobchod: - obráběcí stroje - nástroje dřevoobráběcí kvalita HSS a tvrdokov - kotouče na lamino - kotouče na řezání hliníku a plastů - stopkové frézy - frézy na okna. Pilové pásy na kov. Povrchová úprava a zušlechťování kovů.

- Počítačky bankovek - Počítačky bankovek REPAS - Počítačky a třídičky mincí - Počítačky a třídičky mincí REPAS - Testery bankovek - Testery bankovek REPAS - Baličky bankovek, mincí - Doplňkový sortiment BT - Elektronické zabezpečení, alarmy

Opravy, prodej: - šicích strojů. Opravy výrobků pro osobní potřebu a převážně pro domácnost.

Prodej, velkoobchod, maloobchod: - profesionální kadeřnické potřeby - kosmetika RYOR - prodej kosmetiky a kadeřnických potřeb - ve stejných prostorách provozujeme solární studio - prostory prodejny slouží také jako administrativní základna internetového obchodu a celé firmy. Další maloobchodní a velkoobchodní prodejnu se stejným ...

Montáž a servis vzduchotechnického zařízení - rozvody vzduchotechnika.

Servis, oprava: - hydraulické stroje - silniční stroje. Výroba a opravy jiných účelových strojů.

Prodej, montáž, servis: - chladicí zařízení - ledničky, mrazničky. Opravy: - chladničky - mrazničky - autoklimatizace.

Prodej, návrhy, realizace a servis automatických závlahových systémů. Nabízíme odborné služby v oblasti zavlažovacích systémů zahrad, veřejných ploch, skleníků, sadů a sportovišť. Používáme profesionální závlahové systémy Toro a Gardena.

Opravy dieselových motorů, vstřikovacích čerpadel a jiných součástí: -DELPHI -BOSCH -ZEXEL -STANADYN -MOTORPAL -DENSO -SIEMENS (VDO Continental) Diagnostika vozidel Opravy a renovace motorů včetně strojního obrábění Renovace hlav včetně tlakování Prodej repasovaných a nových dílů Výměnný fond motorů Autorizovaný servise firmy ...

Čištění: - koberců - čalouněného nábytku. Půjčovna: - stroje Kercher.

Plynoservis, projekce, revize, montáž, záruční i pozáruční oprava, servis: - domovní plynovody - ústřední a etážové topení - rozvody vody, voda, kanalizace - rekonstrukce stoupaček v panelových domech - uvádění do provozu plynových spotřebičů - pravidelné prohlídky 1x ročně. Prodej, dodávka: - plynové kotle - plynová topidla - ...

Zajišťujeme pronájmy plavidel zájemcům o plavby bez kapitána v rozsahu nabídky vybraných charterových společností. Tyto firmy vybíráme na podkladě svých zkušeností proto, že skýtají záruku slušného technického zázemí a dobrého servisu.

Opravna, oprava, servis: - šicí stroje.

Servis, oprava: - elektrospotřebiče, elektromotory - pračky, lednice, boilery, sporáky apod. Výroba: - elektro, elektrické motory - generátory - transformátory.

Práce: - natěračské - úklidové - pro firmy a soukromníky, kromě bytů - kovoobrábění - soustružnické - brusičské - broušení na kulato. Čistění: - podlah strojem - JERSEY PLC - 51, CLEANFIX - průmyslové podlahy - koberce 10, -Kč za m2. Obchodní činnost. Půjčovna: - stroje na čištění koberců - NUMATIC.

Oprava: - šicí stroje. Oprava, údržba: - kancelářské stroje.