OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.
ELAP výrobní družstvo

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
ALLGRIPPERS s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej inovativních uchopovacích zařízení a příslušenství pro průmyslové roboty.

Martin NIGRIN s.r.o. poskytuje komplexní úklidové služby a malířské práce v Hradci Králové a okolí. Specializují se na čištění a mytí vozidel, včetně interiérů autobusů, a poskytují profesionální úklid administrativních budov, průmyslových objektů a domácností.

Atech Energo s.r.o. se specializuje na elektroinstalace v bytech a rodinných domech, montáže fotovoltaických elektráren, ohřev vody pomocí solárních panelů a instalace tepelných čerpadel.

ThermalKar s.r.o. se specializuje na instalaci a servis tepelných čerpadel a klimatizací, nerezových nádrží a podlahového vytápění.

Traktor Centrum s.r.o. se specializuje na prodej a servis malotraktorů, zejména značky Kubota. Nabízí nové i repasované stroje, včetně široké škály příslušenství. Poskytují záruční i pozáruční servis, opravy motorů, převodovek a náprav.

GS-Tech Kálal s.r.o. se zaměřuje na prodej, montáž a servis tepelných čerpadel, solárních systémů a klimatizací.

TZB group s.r.o. se specializuje na technická zařízení budov, včetně vodoinstalací, topení, solárních systémů a tepelných čerpadel.

Rostislav Daněk poskytuje zážitkové lety a pilotní výcvik. Létají s moderními ultralehkými letadly, jako je Tulák a Zenair, a klasickými stroji, jako Cessna a AN-2.

Mýval čisticí systémy s.r.o. se specializuje na čisticí a úklidovou techniku. Prodává vysokotlaké čističe, vysavače, úklidové vozíky a další příslušenství a poskytuje záruční i pozáruční servis a odborné poradenství.

LUNASTAV CZ s.r.o. se specializuje na zateplení stropů, střech a fasád, a také na fotovoltaické systémy pro ohřev vody. Poskytuje komplexní služby včetně konzultací, zaměření nemovitosti a vyřízení dotací z programu Nová Zelená Úsporám Light.

Radovan Ryšávka se zaměřuje na cateringové služby, půjčování gastro vybavení, provozuje fast food stánek a mimo to maluje bytové a nebytové prostory.

Společnost elektroll Novotný & Tomeš spol. s r. o. se specializuje na zabezpečovací techniku a elektroinstalace. Realizuje montáž alarmů JABLOTRON, kamerových a požárních systémů, elektroinstalace a revize.

VITRECA s.r.o. e specializuje na prodej, nákup a servis manipulační techniky, údržbu a opravy vozového parku a skladovacích zařízení, technické kontroly a revize plynových zařízení, školení řidičů vysokozdvižných vozíků a distribuci pneumatik.

Rozsah služeb: Nakládání s odpady: - odstraňování odpadů kategorie „ostatní“ na řízených skládkách - odstraňování odpadů kategorie „nebezpečný“ na řízených skládkách a ve speciálních zařízeních - sanace starých ekologických zátěží - sběr a svoz pevných odpadů v nádobách od 60 do 1100l, eurokontejnery a velkoobjemovými ...

Komplexní služby v oblasti nakládání s odpady včetně zpracování a úpravy odpadů. Jedná se o následující produkty: - sběr a svoz komunálního odpadu pro municipální partnery a komerční zákazníky - zavádění systémů separace vybraných složek odpadů a jejich následná recyklace - sběr, přeprava, zpracování, využití a odstranění komunálních a ...

Společnost Unifin - Klima s.r.o. se sídlem v Hradci Králové se zabývá dodávkami a instalacemi systémů pro regulaci tepla a využití solární energie na klíč pro rodinné domy, byty i kanceláře a další. Svým zákazníkům nabízí přípravu návrhu řešení pro jeho nemovitost a zajištění kompletní realizace od A do Z. Samozřejmostí je také poradenství a ...

Klíčové centrum, které provozuje společnost Klíče HK s.r.o.se zaměřuje na mechanického zabezpečení majetku. Zabýváme se výrobou a prodejem klíčů, otevíráním aut, bytů, trezorů, dále otevíráním zámků, nouzovým otevíráním, výrobou a čipováním autoklíčů. Poskytujeme non stop službu nouzové otvírání dveří nebo zabouchnuté dveře v lokalitách Hradec ...

Firma Jeřáby HK je na trhu již od roku 1998 a zabývá se především opravou a rekonstrukcemi jeřábů po celé České republice. Mezi další činnosti patří demontáže a ekologická likvidace jeřábů a výkup jeřábů a jeřábových dílců. NONSTOP SERVIS pro stálé zákazníky!

STROJÍRNY HOLDING a.s., se sídlem v Hradci Králové, je předním výrobcem strojů a technologických zařízení pro průmyslové aplikace, zejména v automobilovém sektoru. Nabízíme širokou škálu produktů, včetně svářecích strojů, dopravních a manipulačních systémů, ocelových konstrukcí, kontejnerů a karoserií. Naše služby jsou komplexní, od návrhu a ...

Prodej, opravy a servis - hydraulická zařízení: - manžety, stírací kroužky + vodící O - kroužky a lepící sady - gufera i nestandardních rozměrů - NSR včetně sad (sady gufera) Výroba a prodej těsnění pro hydrauliku a pneumatiku v areálu firmy: - lepidla a odmašťovače LOCTITE - mazací technika-lisy, koncovky, atd - podložky-CLI, AL, ...

Společnost ADK Klima s.r.o. je odborníkem v oblasti klimatizací, vzduchotechniky, chlazení, topení a tepelných čerpadel. Naše služby zahrnují projektování, dodávky, montáže, servis a poradenství, a to vše s důrazem na ticho, spolehlivost a čistý vzduch.

NESSY, spol. s r.o. Hradec Králové dodává pokladní vstupenkové a turniketové odbavovací systémy, docházkové systémy, šatní zámkové systémy a další.

TOMAS s.r.o. Holohlavy - Zabýváme se kompletní výrobou, opravami a režijními dodávkami technologického zařízení na klíč. Přímo zajišťujeme opravy a montáže, včetně servisu u cukrovarnických zařízení. Vyrábíme a opravujeme náhradní díly pro kolejové stroje. Provádíme drobnou kovovýrobu dle přání a specifikace klienta.

Prodej: - ložiska, klínové řemeny, řetězy.

Technologická zařízení z plastů Projekty, výroba, dodávka, montáž, servis. Zařízení pro čištění vzduchu -pěnové, náplňové a výplňové absorbéry -absorbéry s fibrilní výplní -absorpční jednotky systému Venturi -rotační diskové absorbéry -lamelové, náplňové a výplňové odlučovače -kombinované absorpční a odlučovací ...