Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Zásobování, velkoobchod, prodej: -pro hotely, penziony, školní jídelny, podniková, školská a nemocniční zařízení, dětské domovy apod.: -gastro-sklo, porcelán, menážky, příbory, nože, kastroly, pánve, kelímky, tácky, misky, míchátka apod. -úklid-mycí, čistící, desinfekční prostředky, včetně specielních, úklidová technika a pomůcky, hadry, ...

PROJEKCE: - vzduchotechnika - klimatizace. Služby: - projektová a inzenýrská činnost v investiční výstavbě v profesích technického zařízení staveb (vytápění, vzduchotechnika, elektroinstalace, zdravotní technika).

INTERNETOVÝ OBCHOD S VYBAVENÍM PRO KOUPELNY A TOPENÍ PRODÁVÁME ZBOŽÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY - kotle, radiátory, ohřívače vody, bojlery, krbové vložky a kamna, čerpadla, plastové a plechové vany, sprchové kouty a vaničky, vodovodní baterie, dřezy, sanitární keramiku, hydromasážní panely, koupelnové tělesa (žebříky) - doplňky a nábytek, ...

Vývoj, výroba, distribuce: - filtračně-ventilační systémy CleanAIR pro ochranu dýchacích cest. Velkoobchod: - svařování technika - příslušenství pro svařování (hořáky, svářecí kukly ...). Certifikáty: - ČSN EN ISO 9001:2001 - ČOS 051622 (AQAP2110).

Strojírenská výroba: - automaty řadové na obalované sklo - dávkovače skloviny - stolní, dílenské hydraulické lisy - navíječky skleněného vlákna - formy sklářské. Odlitky z tvárné šedé, nízkolegované litiny.

Výroba, prodej servis: - vzduchotlakové brzdové systémy - elektronické brzdové systémy - řídících systémy - systémy vzduchového odpružení - systémy jízdní stability

Montáž sekčních garážových vrat. Zasklívání lodžií a balkónů systémem AluVista a AluPlus. Solární systémy pro ohřev vody.

Předmět podnikání: -montáž, opravy vyhrazených elektrických zařízení -instalace, opravy -projektování elektrických zařízení -opravy praček, bojlerů, sporáků -montáž, projekce tepelných čerpadel.

Prodej - doplňky pro klempíře - střešní krytiny polykarbonát - hřebíky, podložky, vruty, šrouby, spojovací materiál, železářství. Výroba a prodej: - střešní odvětrávače

Výroba odporové svařovací techniky se specializací na optimalizaci, racionalizaci a automatizaci svařovacích procesů.

Deratizace - hlodavci Dezinsekce - hmyz Dezinfekce - choroboplodné zárodky Rostlinolékařství: - Postřiky, hnojení, asanace, ošetřování: - trávníky i u rodinných domů, hřišť apod. Provádíme nejrůznější ošetření dřeva: - postřiky proti dřevokaznému hmyzu - protiplísňové postřiky - protipožární postřiky dřevostaveb, nejrůznějších ...

Návrhy a realizace - projekty v oblasti měření a regulace

Prodej, servis: - čistící stroje - úklidová technika WAP.

Firma se zabývá: Prodej: -PROFESIONÁLNÍ NÁŘADÍ -VRTÁKY -DIAMANTOVÉ KOTOUČE -PILOVÉ PÁSY -SVĚRÁKY, HEVERY NAVIJÁKY -STAVEBNÍ STROJE -TOPODLA A ODVLHČOVAČE VZDUCHU -KOMPRESORY -SPONKOVAČKY A HŘEBÍČKOVAČKY -STAVEBNÍ CHEMIE -SPOJOVACÍ MATERIÁL -KOTEVNÍ TECHNIKA -ZEDNICKÉ NÁŘADÍ -ZÁVITOŘEZNÉ NÁŘADÍ ...

PNEUSERVIS: - osobní vozidla - lehká nákladní vozidla - nákladní vozidla - traktory a zemní stroje - opravy pneumatik PRODEJ: - opravné materiály - stroje a zařízení pneuservisů Rozvoz zboží.

Výroba: - stroje a zařízení pro sklářský průmysl.

Autodoprava: - přeprava sypkých materiálů - sklápěče - valníky. Práce: - jeřábnické - zemní - zimní údržba vozovek.

Výroba, opravy a rekonstrukce strojů a zařízení.

Prodej, e-shop: -pracovní oděvy -pracovní obuv -ochranné pracovní pomůcky -čistící a úklidové prostředky -nářadí provozovna: Pražská 16 Jablonec nad Nisou

PROVÁDÍ: - vakuová velkoplošná laminace ( včetně rámování NIELSEN ) - letecké snímkování

- Prodej čerpadel a vodáren - Hledání vody - Geologické posudky pro vodní zdroje - Vrtání studen - Odborná instalace vodáren a čerpadel - Čištění a sanace studen - Opravy a servis čerpadel - Záruční a pozáruční servis - Poradenství v oblasti čerpací techniky

Prodej, dodávky kvalitních obráběcích nástrojů značky WALTER, Precitool, TaeguTec. Tvorba obráběcích technologií na míru. Poradenství v oblasti obráběcích nástrojů a technologická podpora. Školení zaměstnanců v oboru třískového produktivního obrábění. Dodávka kompletního vybavení strojů a dílen.

Internetový prodej, e-shop: -audiovizuální elektronika -kamerové systémy -digitální fotoaparáty a kamery.

Prodej: -nářadí, nástroje, ložiska a součásti strojů -náhradní díly pro textilní průmysl. Opravy a rekonstrukce obráběcích strojů a vřeten.

Prodej, e-shop: -stomatologické vybavení, přístroje, spotřební materiál. -zubní soupravy.