OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.
ELAP výrobní družstvo

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
-bytová klimatizace -průmyslová klimatizace -stínící technika -výroba a dodávka dřevěných schodišť

Elteca Výroba a vývoj vlastních elektronických měřicích přístrojů - kvalita parametrů, životnost, stabilitu, jednoduchou obsluhu a krátké dodací lhůty našich výrobků.

Stroje pro výrobu PVC a Al oken. V ČR a SR zastupujeme významné firmy: - URBAN, RAPID, HAFFNER, THORWESTEN, SCHIRMER - STEINS, INDUMASCH, FRIZ, FERROCONTROL - GRAULE, BÖHME a další.

Služby: - komplexní zajištění požární ochrany a bezpečnosti práce - komplexní řešení požární bezpečnosti staveb. Kurzy, školení: - požární bezpečnost - bezpečnost práce.

Projektování, dodávky a provoz tepelných čerpadel. -Absorpční (plynová) tepelná čerpadla a plynové kondenzační kotle. -Kompresorová (elektrická) tepelná čerpdla a elektrokotle. -Plynové kondenzační kotelny

Výroba, prodej, servis, velkoobchod, maloobchod: Brýlová pouzdra. - zastoupení firmy OPTOPLAST Londýn Obaly na šperky: - krabičky, pouzdra. Opravy obuvi, brašnářských a podobných výrobků. Reklamní předměty. Šití textilu, koženky, kůže. Bazénová chemie - prodej. Pneuservis: - prodej pneu. Servis - prodej - motocykly ...

Prodej: - jednoúčelové stroje - montážní linky - kontrolní a měřicí zařízení - dopravní systémy - dopravníky - manipulátory - aplikace s průmyslovými roboty - aplikace s kamerovými systémy Finální manipulace s výrobky. Zajistíme průmyslovou automatizaci vstřikoven plastů.

Izolace: - vzduchotechnika - ústřední vytápění Ústřední vytápění: - kotelny - výměníkové stanice - podlahové topení - sálavé vytápění Stavby na klíč v oboru energetiky: - kotelny - výměníkové stanice - topné kanály z předizolovaného potrubí ( parovody, horkovody, včetně projektové dokumentace ) Montáž: - ...

KONSTRUKCE, VÝROBA: - měřící a kontrolní přípravky pro automobilový průmysl

Kompletní dodávky staveb na klíč, rekonstrukce objektů, včetně podnikatelských a závodů. Inženýrsko investiční činnost ve výstavbě. Se zaměřením na region Krkonoš. Jádrové vrtání, půjčovna stavebních strojů a lešení

Maloobchod, prodej, internetový obchod, eshop, oprava, servis: - výpočetní technika - počítače - programové vybavení na zakázku - fotoaparáty - videokamery - telefony, faxy.

Prodej: - prodej zahradní a lesní mechanizace - výkup a těžba dřeva - palivové dřevo, - myslivecké potřeby, - lesnické služby, - zbraně a střelivo.

Dodávka, prodej: -zabezpečovací systémy -telekomunikační systémy -telefonní ústředny -systémy (docházkové, obchůzkové, školní zvonění) -kursovní tabule.

Prodej benzínových a elektrických pil-nahradních lišt a řetězů, sekaček-náhradní nože, křovinořezů, vyžínačů, plotostřihů, zahradních a komunálních traktorů a riderů, transportérů, zametacích kartáčů, generátorů, kultivátorů, tlakových myček, kompresorů, štípačů dřeva, foukačů a vysavačů, brusek na řetězy, rosičů, drtičů a postřikovačů, nářadí i v ...

Konstrukce, výpočty a projektování ve strojírenství Tvorba a instalace softwaru, školící a poradenská činnost v oboru. Dodávka jednoúčelových strojů a zařízení. Aplikace řídících systémů.

Výroba plastových komponentů do klimatizačních systémů zařízení. Výroba probíhá na vstřikovacích strojích.

Půjčovna lodí Jizera – Farma Klokočí. Jsme rodinná půjčovna lodí na řece Jizeře. Půjčujeme kánoe, rafty a kajaky. Kromě půjčovny lodí na řece Jizeře provozujeme také druhou půjčovnu na řece Ploučnici.

Nabízíme: - kompletní nabídku v oblasti kovovýroby a obrábění Nabízíme služby: - vysokorychlostní obrábění - měřící a vyhodnocující stroje a přípravky - stavebnicové výrobní a montážní linky - montážní pracoviště - přípravky - dopravní technika - jednoúčelové stroje - jednoúčelové lisy - konstrukce, stojany - ...

Přímý dovoz a velkoobchodní prodej sanitární techniky a zavlažovacích systémů.

Výroba, vývoj, projekce, montáž, prodej: - rozvaděče pro nízké napětí, měření a regulace - elektrická výzbroj pro obráběcí stroje - elektrické ohříváky vzduchu EPO od 1, 2-32 kW - vzduchotechnická zařízení: - větrací jednotky s rekuperací tepla - OMEGA, CROSS - 1000-7000 m3/h - ležaté, stojaté, nástřešní - regulační a ...

Servis: - chladící zařízení - NON-STOP do 24 hodin - záruční i pozáruční - domácí chladničky i mrazničky všech typů - průmyslová chlazení - klimatizační jednotky - plnění autoklimatizace - průmyslové chlazení Maloobchod: - domácí spotřebiče Prodej a montáž: - klimatizační jednotky

PRODEJ, MONTÁŽ, SERVIS: Průmyslový sektor: - sekční, rolovací, rychloběžná vrata - těsnící límce - vyrovnávací můstky - automatické závory - parkovací systémy - vjezdové brány - vybavení pro hromadné garáže nebo garážová stání Privátní sektor: - garážová vrata výklopná, sekční, rolovací - garážová vrata s odjezdem do ...

Služby: - úklidové práce - zimní a letní údržba venkovních prostor - správa nemovitostí.

Projekce, dodávka, montáž, servis: - všechny druhy stabilních a polostabilních hasicích zařízení - elektronické bezpečnostní systémy - detekční a zabezpečovací systémy - systémy nouzového osvětlení - projektování zařízení v požární technice.