Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Měření: - pH - tlak - teplota - regulace. Výroba a servis: - elektronické zařízení pro laboratoře.

Montáž, servis, oprava: - chladničky, ledničky, mrazničky - chladící, mrazící zařízení.

Oprava, servis: - potrubní dopravníky (hydraulická zařízení).

Montáž, demontáž, oprava, servis: -dřevěných oken, eurookna, dveře -eurohranoly -plastová okna, dveře -žaluzie -centrální vysavače, vysávání HUSKY.

Výroba, prodej, oprava, servis: - vysokozdvižné vozíky - manipulační technika.

Prodej, oprava, servis: - výpočetní technika - software, hardware - notebooky, počítače - pokladní systémy - spotřební materiál - webhosting - webdesign, výroba internetových prezentací.

-Velkoobchod -Činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických poradců

Realizace - fotovoltaické systémy - solární systémy pro ohřev vody Dodávka - černé a hnědé uhlí

Pobočka. Prodej, servis: - stavební stroje a přístroje - technika na úpravu betonu - technika na hutnění zeminy a asfaltu - bourací technika - obslužná technika (čerpadla, generátory, topidla, odvlhčovače vzduchu) - kolové nakladače. Sídlo společnosti: - U plynárny 1456/103, Praha 10 - Michle.

Prodej, oprava, servis, plnění, kontrola, revize: - hydranty, hydrantové systémy - hasicí přístroje - práškové, CO2, vodní, pěnové, pojízdné. Služby v PO a BOZP - požární ochrana: - požární dokumentace - dokumentace bezpečnosti a ochrany zdraví při práci. Sídlo firmy: - Šrobárova 529/15, Ostrava - Hrabová.

Pronájem - svatební altánky Pronájem - čokoládové fontánky Internetový obchod a velkoobchod - svatební dekorace (svatební oznámení, svatební polštářky, skleničky, ...) - doplňky pro nevěsty - dekorace na auta - svatební SPZ - dárkové certifikáty - dekorace na stoly - dortové sety (nůž + lopatka) - ...

Společnost Svarservis Thermoprozess Cooperheat s.r.o. v Ostravě se specializuje na tepelné zpracování pomocí žihacích zařízení, žíhání elektroohřevy, spalování plynu a přivařování trnů. Svářecí stroje Stroje a zařízení pro strojírenský průmysl, kovoobrábění. Tepelné zpracování - předehřev a žíhání: - elektroodporové zařízení - ...

Pobočka. Maloobchod, prodej: - kompletní sortiment produktů pro řezanou reklamu, digitální tisk a sítotisk. Internetový obchod, prodej: -LED technologie, světelné zdroje: - led žárovky, trubice, světelné panely, pásky, drivery - led příslušenství - dálkové ovladače, konektory, lišty atd..

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - ložiska-valivá, lineární, příslušenství - šrouby-kuličkové, válečkové - přístroje-bezdemontážní diagnostika SKF - oleje, maziva - těsnění-hřídelová, pro hydrauliku.

Prodej a pronájem: - strojů na tryskání suchým ledem Čištění strojů. Prodej: - laserových čistících strojů - obaly pro řezané nástroje

-Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Výroba strojů a zařízení -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování technických služeb Obráběčství

Pravidelný úklid vnitřních a vnějších ploch. Požární ochrana. Bezpečnost práce. Držitel certifikátů ISO 9001 a 14001.

Internetový obchod, e-shop digitální váhy

Provozovna. Prodej, pronájem, servis: - manipulační technika - vysokozdvižné vozíky. Centrála: - Praha, Přátelství 1011/17, tel:267090140.

Autorizovaný prodej, servis, oprava: - registrační pokladny.

-Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí -Pronájem a půjčování věcí movitých -Zprostředkování obchodu -Pořádání kulturních produkcí, zábav a provozování zařízení sloužících zábavě -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a ...