Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Komplexní služby, návrhy, realizace, montáž, servis, opravy: - elektronické zabezpečovací systémy (EZS) - elektronické požární systémy (EPS) - detektory, dálkové ovladače, snímače, sirény - kamerové systémy, kamery. Elektroinstalační práce, elektroinstalace. Instalace osvětlení. Revize: - elektrická zařízení. Montáž, rekonstrukce, ...

Jsme firma zabývající se prodejem, výrobou a opravou hydraulických hadic a čerpadel. Hadici Vám vyrobíme, opravíme na počkání nebo do 24 hodin. Dále nabízíme servis čerpadel a samozřejmostí je i odborné poradenství a konzultace. Další služby: Zásilkovna, PPL, Výdejní místo

Montáže, opravy, servis: - sprinklerového hasícího zařízení - sprinklery. Výškové práce, práce ve výškách. Zámečnické práce, zámečnictví. Dlouholetá spolupráce s firmou SKANSKA CZ.

Firma ProTech Line s.r.o. zajišťuje: kooperační výrobu strojních komponentů povrchovou úpravu – nanášení tvrdých vrstev na řezné a tvářecí nástroje ostření, úpravu a výrobu řezných nástrojů broušení a leštění nástrojů pro tváření technické poradenství ve strojírenství spediční službu nákup a prodej Skřipov areál JZD

Společnost MILATA TECHNOLOGY s.r.o. realizuje stavební, lesní a komunální činnost, práce se svodidly. Firma má bohaté strojní, nástrojové a technické vybavení pro vysokou kvalitu služeb.

Komplexní zajištění BOZP a PO ve firmě: - bezpečnost práce - požární ochrana - hygiena práce - koordinátor BOZP - šetření pracovních úrazů - školení.

Projekce, montáž, dodávka, revize: - stabilní hasící zařízení - pěnové, plynové, vodní, práškové - elektrické požární signalizace.

Internetový prodej, e-shop: -výrobky z mikrovlákna -mikroutěrky -mopy -úklidové vozíky

Prodej, dodávka, servis, oprava: - gastronomická a chladící technika - zařízení pro restaurace, jídelny, velkokuchyně, výdejny Výroba: - plně automatizovaný kávovar ERICA - nerezový nábytek

Maloobchod, prodej na splátky, servis, oprava: - šicí stroje - náhradní díly na šicí stroje - nitě, nití.

Maloobchod, prodej: -zámky, klíče (klíčů) -kování -nástroje, nářadí NAREX, BLACK-DECKER, EINHELL, KANGO -čerpadla -vodoinstalační materiál. Výroba: -klíče, autoklíče.

Zabýváme se prodejem a servisem zahradní i lesní techniky. Prodej: - elektrické, akumulátorové i benzínové: sekačky, zahradní traktory, křovinořezy, pily a příslušenství.

Prodej, servis: - čerpadla do studní a vrtů vodní, kalová, oběhová a ponorná včetně veškerého příslušenství a náhradních dílů - kompletní domácí vodárny. -bojlery a ohřev vody Prodej: - PE a PPR trubky - zahradní hadice.

Výroba, dodávka, instalace - dopravníky - modulární - destičkové - snášecí - magnetické - pásové - šnekové - včetně náhradních dílů, záručního a pozáručního servisu Vývoj a výroba - stroje a zařízení pro zpracovatelské firmy v potravinářském průmyslu - pračky na zeleninu - obraceče obalů ...

Služby: - inspekce nemovitosí - znalecké posudky a odhady cen nemovitého majetku - zpracování průkazu energetické náročnosti budov

Dodávka: - izolační a svařovací materiály

Zabýváme se prodejem náhradních dílů na stavební stroje JCB, CAT, VOLVO, KUBOTA, CASE, NEW HOLLAND, KOMATSU, YANMAR, od kterých máme katalogy. Dodáváme díly od ověřených dodavatelů. Díly máme od 1 do 5 dní na skladě. Zboží posíláme na Vámi zvolené místo určení, popřípadě si ho u nás můžete vyzvednout. Těšíme se na spolupráci!

Výrobní a obchodní společnost FERRIT s.r.o. se zaměřuje na komplexní řešení dopravy, přepravu osob a materiálu ve všech typech důlních děl a závěsné systémy. Zajišťujeme projekty na klíč, projektování a kompletní dodávky vybavení hlubinných dolů. Vyvíjíme a vyrábíme kompletní sortiment důlních strojů a zařízení, které jsou certifikovány pro ...

Činnost: - vývoj a výroba elektronických systémů - vývoj a výroba měřících systémů pro nedestruktivní zkoušky ocelových lan (defektoskopická kontrola), - tvorba softwaru pro snímání, ukládání a analýzu naměřených dat.

Činnost: - úsporná LED světla a osvětlení - regulace vytápění - zabezpečení - GSM

Služby: -měření, regulace a rozúčtování spotřeby tepla a vody -komplexní služby v oblasti správy domovního a bytového fondu.

Dodavatel: - dopravní manipulační techniky - jednoúčelových strojů pro průmysl - svařované formy na betonové pražce - těžké svařence - ocelové konstrukce

Technické služby. Správa, údržba, rekonstrukce, oprava: - místní komunikace - veřejného osvětlení - veřejná zeleň, parky - dopravní značení.