Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Velkoobchodní a maloobchodní prodej autodílů na všechny značky osobních a dodávkových vozidel. Prodej olejů a servisní techniky.

Bezpečnost práce. Požární ochrana. Školení BOYP.

Propojto s.r.o.zabezpečuje prodej: - zabezpečovací technika - kamerové systémy - záznamová zařízení - přístupové systémy - venkovní detekce - docházkové systémy - automobilové systémy. Elektroinstalace: - rekonstrukce elektroinstalace průmyslových a bytových prostor - montáž, revize hromosvodů - montáž bezpečnostních a ...

Projekční, dodavatelské, montážní a servisní služby: - pneumatických systémů - průmyslových armatur - expresní, trvalé i preventivní údržby výrobních strojů a linek - diagnostiky pneumatických systémů - návrh, výroba, dodávka a montáže tlakových vzduchových nožů - měření spotřeby tlakového vzduchu - odborná školení.

Prodej, maloobchod, velkoobchod: - pomůcky a potřeby pro řezníky a uzenáře - technika pro gastronomii a prodejny.

Maloobchod, prodej, montáž, oprava, servis, revize: - tepelná čerpadla - klimatizace, vzduchotechnika - topné systémy - osvětlení - elektroinstalace - zabezpečení objektů. Program Zelená úsporám.

Výroba: - vzduchotechnika pro energetiku, teplárny, zinkovny - kruhové, hranaté potrubí, rovné potrubí, odbočky, kolena, kužely, přechody, uzavírací klapy, kompenzátory - tlakové nádoby - tlakové nádrže - výroba, opravy kontejnerů ACTS, ISO - tlumiče hluku - ocelové konstrukce - vibrační třídiče - bezpečnostní předávací ...

Nabídka komponentů pro chlazení, klimatizace a autoklimatizace. Poskytování kompletních služeb v oblasti autoklimatizací-prodej, montáž, instalace.

Maloobchod, prodej, E-shop: - lesní a zahradní technika Husqvarna (motorové a elektrické pily, křovinořezy, zahradní sekačky, žací traktory, ridery, rozbrušovací pily) - malá zemědělská technika - malotraktory - sněžné skútry - sněžná pásová vozidla, rolby - sněhové frézy - zahradní nářadí Fiskars - příslušenství, náhradní díly. ...

Zajišťujeme opravy a kalibrace tlakoměrů a teploměrů formou servisu.

Poradenství, školící činnost: - bezpečnost práce - požární ochrana. Provozovna: - Vělopolí 45.

Pobočka. Prodej: - kancelářská technika - faxy, kopírky, tiskárny, popisovače - inkousty, tonery, papír, pásky - šicí stroje. E-shop.

Prodej: - kancelářská technika - faxy, kopírky, tiskárny, popisovače - inkousty, tonery, papír, pásky - šicí stroje.

Dodávka, montáž, instalace a servis klimatizací, vzduchové techniky, tepelná čerpadla

ZdeKup s.r.o.je provozovatelem eshopu a provozovny se zaměřením na zemědělské, lesní, komunální techniky, zařízení do dílny a zahrady.

Pobočka. Výroba, montáž, prodej: - bezpečnostní dveře, zárubně a mříže - bezpečnostní a protisluneční fólie, autofólie - privátní a antigraffiti fólie - elekronické zabezpečovací systémy (EZS, kamerové systémy).

Nákup, prodej, dovoz, vývoz, oprava, servis: - vojenská technika - vojenské zbraně.

Oprava, servis, prodej, e-shop: - elektronické, registrační pokladny - pokladní systémy - kamerové systémy - počítače a doplňky - dodávky spotřebního materiálu - váhové systémy, kalibrace, certifikace

Výhradní dovozce vstřikovacích lisů na plasty značky Haitian.

Zajišťuje komplexní služby v oborech chlazení a klimatizace, včetně s tím souvisejících elektroinstalačních a vodoinstalatérských prací. Veškeré zakázky provádíme tzv. na klíč. Zákazníkovi doporučíme a provádíme pravidelný servis a preventivní prohlídky. Servis včetně zásahu do 24 hodin od nahlášení poruchy. V oblasti chlazení vám ...

Komplexní služby a dodávky v oblasti: - měření a regulace (MaR) - automatizace průmyslových procesů - řídící systémy - polní instrumentace - vysokorychlostní elektronika - robotizace - jednoúčelové stroje - montážní linky pro automobilový průmysl - dopravníkové systémy - elektrické požární signalizace EPS - kamerový systém ...

Nabízíme nejlevnější kyslíkové koncentrátory na českém i slovenském trhu. Pro léčbu chronických dýchacích potíží jsou nejlepší volbou kyslíkové koncentrátory, které tyto potíže úspěšně tlumí. Rádi Vám poradíme s kyslíkovými koncentrátory, jaký si vybrat a který je pro Vás nejvhodnější. Již dlouholetě se zabýváme kyslíkovými koncentrátory, můžeme ...

Stavební a obchodní společnost. Výstavba, stavby: - pozemní obytné - dopravní - komunikace - průmyslové - zemědělské. Železobetonové konstrukce, bednění, základové desky. Rekonstrukce a opravy zpevněných ploch. Práce: - zemní - zednické. Pronájem, půjčovna: - stavební stroje a zařízení s obsluhou. Stavební projekce.

Prodej, oprava, servis, půjčovna: - čistící a úklidová technika KÄRCHER - vysokotlaká technika. Pobočka: - Opava, Hlučínská 47 - tel.: 553652222 - opava@karcher-centrum-dav.cz.