Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Pobočka. Služby: - svoz komunálního odpadu - mobilní sběr nebezpečných odpadů. - nakládání s odpady - odpadové hospodářství - údržba a čištění komunikací.

Montáž a servis - elektroinstalace - přístupové systémy - docházkové systémy - zabezpečovací zařízení EZS, EPS - kamerové systémy CCTV Elektroinstalační práce - hromosvody

Opravy bytových, domovních a průmyslových vodoměrů. Prodej: - vodoměry.

Pobočka - divize Industry Solutions (Projekty a služby pro průmysl). Návrh, dodávka: - pohony - prvky a systémy pro přenos a distribuci energií - dílčí automatizace jednotlivých procesů - elektromontáže.

Třífázové elektromotory: - osových výšek 180 až 315 mm - o výkonu 11 KW - 315 KW. Speciální provedení jako brzdové motory, provedení dle přání zákazníků.

Velkoobchod, maloobchod - ložiska (vč.plastových a speciálních) - kluzná pouzdra - řetězové převody - lineární vedení - těsnící prvky - řemeny - nářadí - baterie - ochranné pomůcky Největší autorizovaný prodejce SCHAEFFLER GROUPE Nonstop linka: 725 944 705

Prodej: - laboratorní přístroje pro rozbory ropných látek a tribotechnickou diagnostiku.

Distribuce, prodej, servis: - lékařská a záchranářská technika - defibrilátory - resuscitátory - laryngoskopy - tonometry - fonendoskopy - ergometry - indentifikační pásky.

Společnost Enviroad s.r.o. zajišťuje: - vypracování EIA, - rozptylové studie, - hlukové studie, - dopravní průzkumy, - diagnostiku vozovek, - expertízy dopravních staveb, - projektování dopravních staveb, - monitoring staveb, - činnost auditora bezpečnosti pozemních komunikací, - stavební dozor investora, - činnost ...

Prodej, montáž, velkoobchod, export, import, dovoz, vývoz, oprava, servis: - ekologické kotle na pevná paliva, pelety a biomasu - náhradní díly na dovážené kotle.

Projektová technická dokumentace, dodávka, montáž: - elektrické regulované pohony (střídavé, stejnosměrné) - pohony s krokovými motory - servopohony - řídící systémy. Vizualizace technologických procesů. Počítačové aplikace v průmyslu. Aplikace: - měniče Siemens, Control Technique - programovatelné automaty, průmyslová ...

Technické služby města Kopřivnice. Údržba, oprava: - komunikace - mosty - dopravní značení - veřejné osvětlení - veřejná zeleň - svoz, sběr a zneškodňován odpadu.

Služby: -automatizace technologických procesů -měření a regulace -poradenství v oblasti výroby, rozvodů, spotřeby energie. Vývoj, výroba: -elektronická zařízení, systémy. Projekční činnost, projekce. Inženýrská, obchodní, zprostředkovatelská činnost.

Návrh, prodej: - elektrické regulované pohony - komponenty pro automatizaci - PLC a motion kontrolery především značky YASKAWA a OMRON. Projekční činnost, technická pomoc, engineering. Výroba a servis: - v oblasti automatizace jednoúčelových stojů. Návrh a výroba: - lineární aktuátory, lineární pohony.

Velkoobchod, prodej, servis, oprava: - elektrospotřebiče - pračky, chladničky, mrazničky - myčky - sporáky, mikrovlnné trouby - vestavné spotřebiče - FAGOR, WHIRPOOL, MORA, AEG, BOSCH.

Projekce, výstavba: - doprava - energetika - telekomunikace. Technické vybavení budov.

Výroba, vývoj: - bezdeformační děrování uzavřených ocelových profilů-jeklů - výroba obchodních a konzolových regálů - stroje a linky pro tváření a děrování - montážní linky pro automobilový průmysl - svařování, CNC obrábění.

Dovoz, distribuce, prodej, oprava, servis, montáž: -zdravotnická technika

Společnost STAMPA Ostrava, spol. s r.o. se sídlem v Ostravě v České republice, která je zároveň členským státem Evropské unie, realizuje kompletní dodávky ocelových konstrukcí, průmyslových zařízení a strojních dílů pro použití v průmyslu a investičních výstavbách. Profesionální tým pracovníků, schopný reagovat na výzvy moderní doby, umožňuje ...

Firma Maratop má dlouholeté zkušenosti v oblasti plynových kotlů a tepelných čerpadel. Specializujeme se na dodávku, montáž, servis a také revize plynových kotlů. Zaměřujeme se zejména na kotle Kovarson, Viadrus, Gekon, Makak a Adax. Tepelná čerpadla nabízíme nejen pro rodinné domy, ale také pro bytové domy nebo velké firmy. V našem ...

Dodávka, prodej: -klimatizace -vzduchotechnika -tepelná čerpadla -odvlhčovače bazénů -čističe vzduchu -centrální vysávací systémy

Návrh, projekt, montáž, oprava, servis: -požární signalizace -zabezpečovací signalizace -kamerové systémy -přístupové a docházkové systémy

Dodávka, prodej: -měřící a regulační technika -rádiové systémy

Vývoj, výroba: -průmyslové systémy

Výroba: - hydraulické hadice - koncovky pro průmyslové a hydraulické hadice. Prodej: - průmyslové hadice - objímky, ventily, spojky - hydraulické hadice - měřící systémy - pneumatické pohony - vzduchové pistole.