Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Výroba a prodej: - myčky benzínových sekaček.

Společnost GASIP INTEPS s.r.o. se sídlem v Šenově se zabývá návrhy a realizací zavlažovacích systémů pro zahrady, parky, skleníky, zimní zahrady aj. v celém Moravskoslezském kraji. Současně zakládáme seté i rolované trávníky včetně následné údržby, a to nejen pro soukromé zahrady, ale také pro sportovní centra.??????? Dále provádíme také ...

Činnost: - návrhy, dodávky a realizace montáží klimatizací, tepelných čerpadel, vzduchotechniky a odvlhčovačů do rodinných domů, bytů a kanceláří

KARPAZA s.r.o. se specializuje na dluhové poradenství, finanční analýzy, oddlužení, přeúvěrování půjček a realizuje školení finanční gramotnosti.

Dodávka - hutní materiál Povrchové úpravy Prodej - strojní prvky Výroba - strojní prvky Svářečské práce

Technické zabezpečení sportovních akcí. Výroba, pronájem: - sportovních zobrazovacích panelů. Výroba světelných novin, hodin, teploměrů. Realizace stream videa live. Provozovna: - Janovská 333/7, 725 25 Ostrava -Polanka.

Prodej, maloobchod, servis, opravy: - nábytkové kování - nástroje - dřevoobráběcí stroje - elektrické a pneu nářadí. Broušení, opravy a úpravy dřevoobráběcích nástrojů. Zajišťujeme v kooperaci broušení nástrojů pro NC obrábění kovů a veškerý sortiment PKD nástrojů.

Prodej, výkup, autobazar: - užitková a nákladní vozidla - stavební, lesní, zemědělská a komunální technika. Práce autojeřábem T148 AD 20. Práce autojeřábem T815 AD 28.

Dodávka: - komponenty elektrorozvaděčové techniky - prvky měřící a regulační techniky. Služby: - technické poradenství - inženýrská činnost.

Poskytování nebo zprostředkování spotřebitelského úvěru -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Zprostředkování obchodu a služeb

Prodej: - prostředky první pomoci - lékarničky do firem a domácností, kufry první pomoci, brašny a tašky pro zdravotníky včetně vybavení, zdravotnický materiál, zdravotnická nosítka - testry - drogové, alkoholové - hygienické potřeby - protiskluzové prostředky - nátěry, pásky, spreje. - stojany na kola - ochranné plastové ...

Prodej přístrojů pro hodnocení a měření kvality povrchových úprav a nátěrových hmot.

Prodej, montáž, vekloobchod: -čerpadla -armatury -příslušenství. Dodávka: -hutní materiál

Timing company - timing - časomíra - čipová časomíra - SW servis - SMS sending - LED wall / displays

Služby: -bezpečnost práce a požární ochrana -bezpečnost a ochrana zdraví při práci (BOZP). Sídlo: -Větrná 366, 739 61 Třinec

Činnost: - servis, údržba výrobních strojů - seřízení geometrické přesnosti.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - hygienický program, toaletní papíry, papírové ručníky - drogerie - jary, sapony, písky, okeny, WC čističe, mýdla, dezinfekce, prací prášky - aviváže, prostředky do myčky, krémy, osvěžovače - kartáče - smetáky, košťata - zásobníky, dávkovače - nářadí - pracovní rukavice, čistící hadry - ...

Dodávka, montáž, servis, oprava: - telekomunikační technika - elektronická zabezpečovací signalizace - poplachové a tísňové systémy - strukturovaná kabeláž - čipové a kartové systémy - kamerové systémy CCTV - elektrická požární signalizace - signalizační zařízení - registrační pokladny - domovní telefony, interkomy - hodiny ...

Prodej, oprava, servis: - servisní a dílenské opravy vysokozdvižných vozíků CLARK, BT a dalších - prodej náhradních dílů pro všechny značky VZV - prodej trakčních baterií, průmyslových pneumatik a příslušenství pro všechny VZV.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: - měřící a kalibrační technika - měření teplotních profilů pecí - měření a kontrola - ozubení, závitů, otvorů - speciální kalibry.

Revize, údržba a dodání - hasící přístroje - hydranty - požární uzávěry.

Výroba, prodej: - svařovací nerez dráty či svařovací technika

-Velkoobchod -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím -Zprostředkování obchodu a služeb

Elektroinstalační práce, elektroinstalace - automatizace budov, inteligentní elektroinstalace - vytápění a klimatizace - měření a regulace - průmyslové automatizace.