Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Prodej, dodávka: - bezpečnostní systémy - sdělovací systémy. Dodávka, montáž: - elektrické zabezpečovací signalizace (EZS) - elektrické požární signalizace (EPS) - systémy kamerové, průmyslové televize - kartové - přístupové, docházkové.

Společnost AUTEL montáže, a.s. se zabývá výrobou rozvaděčů, montážemi měřící a regulační techniky, automatizovaných systémů řízení technologických procesů, regulovaných pohonů a technologického silnoproudu včetně vysokého napětí. Na produkty a služby poskytujeme nadstandardní záruky, záruční i pozáruční servis. Výroba rozvaděčů: - rozvaděče ...

Pobočka. Vývoj, výroba, dodávka: - PQS - Systémy monitoringu a analýzy kvality elektřiny - ATS - automatizované průmyslové testery - kamerové systémy - IAS - Průmyslová automatizace.

Půjčovna, prodej, pronájem: - lešení - zvedací technika - shozy na suť - mobilní ploty a oplocení - mobilní toalety, WC, umývárny. Montáž lešení.

Maloobchod, prodej: - hasicí přístroje a hydrantový materiál. Oprava, servis, revize: - hasicí přístroje, hydranty. Komplexní služby v oblasti požární ochrany: - zpracování dokumentace PO - školení, poradenství v oblasti protipožární ochrany - kontroly pracovišť a objektů po stránce požární ochrany.

Pobočka. Prodej: - jističe, chrániče, spínací přístroje, pojistky, svorky, sběrnice, stykače, přepěťové ochrany, transformátory a síťové zdroje. - elektroinstalační materiál.

Pan Ing. Michael Bernard poskytuje komplexní služby v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci (BOZP) a požární ochrany (PO). Nabízí služby koordinátora BOZP na staveništi a revizního technika stabilních tlakových nádob. Služby: - bezpečnost ochrany zdraví při práci - požární ochrana - koordinátor BOZP - revizní technik tlakových ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -ekologické odmašťovací stoly: -autodílny, galvanovny, opravny -nýtovací technika: -trhací, maticové, šroubové nýty, nýtovací zařízení ruční, pneumatické, akumulátorové -vybavení autodílen.

Implementace informační systémy Vývoj řídící a informační technologie Bezkontaktní měření

Specializovaný obchod s kávou: - kávovary - barová zařízení - káva.

Společnost SLUMBI spol. s r.o. se zaměřuje na čištění a údržbu komunikací, provoz sběrného dvora, na nakládání s odpady, na údržbu veřejného prostranství a osvětlení, zimní úklid a mnoho dalšího.

Vývoj, výroba, prodej: - přepínací systémy a zařízení pro testování ve standardech PXI, PCI, LXI, VXI a GPIB - průmyslové počítače - reléové moduly na zakázku - kabely a příslušenství - jazýčková relé.

Výroba: - textilních vázacích prostředků - manipulační techniky - vázacích řetězů - ocelových a textilních lan - zajišťovacích souprav - technických lan, šňůr - háky, třmeny, napínáky, magnety - tkaniček do obuvi - svěrky a zvedáky.

Našim zákazníkům poskytujeme služby v oblasti požární ochrany. Zaměřujeme se zejména na prodej, montáž a revize hasicích přístrojů, bezpečnostních tabulek, hydrantových systémů a také prodej hasičského vybavení a příslušenství požární ochrany. Dále naše služby zahrnují periodické zkoušky hasicích přístrojů, prodej a montáž krytů na hasicí ...

Pan Richard Bartoň se zabývá poskytováním služeb v oblasti lesního hospodářství, polními pracemi, traktorovou dopravou, pluhováním silnic, rizikovým kácením stromů a také sečením travnatých ploch. Dále u nás můžete zakoupit stavební řezivo. Naše firma se nachází v obci Hodslavice v okrese Nový Jičín. Služby, práce: - těžba a přibližování ...

Zajistíme Vám velkoobchodní a maloobchodní prodej a dodávku: - ruční páskovací a balicí strojky na plastovou a ocelovou pásku, na plastovou pásku, na ocelovou pásku - stroje na balení folií - horizontální a vertikální - uzavírání kartonů - poloautomaty na PP pásku - vysokovýkonné automatické páskovací a balící linky - dávkovače a ...

Firma TechniFog s.r.o. se specializuje na projekční, inženýrskou, dodavatelskou a servisní činnost v oblasti dodávek techniky vodní mlhy, která je založena na rozprašovací (rozmlžovací) technice. Společnost TechniFog s.r.o. nabízí kompletní služby v případě protipožárních zařízení, snižování prašnosti, redukce zápachu a v oblasti mlžících ...

Společnost INDICO s.r.o. se specializuje na modernizaci vybavení a rekonstrukci ordinací, lékáren, laboratoří, ambulancí a jiných zdravotnických zařízení a dodává také laboratorní techniku. Kompletní zpracování dispozičního řešení, projektové dokumentace, projednání na SÚKL, KHS, HZS, SÚ, KÚ včetně dodávky na klíč do tří měsíců. Pro ...

Zabýváme se prodejem a službami v oblasti dodávek komponentů pro hydraulické systémy - hydraulické hadice, průmyslové hadice, hadicové koncovky a objímky, hydraulické šroubení, rychlospojky, kulové kohouty, pozinkované trubky a potrubní úchyty, měřící technika a stroje pro výrobu hadic.

Firma Petra Chovance se sídlem v Krnově v okrese Bruntál je autorizovaný prodejce zahradní a lesní techniky zn. STIHL a VIKING. Samozřejmostí jsou kvalitní poradenské služby, které vám poskytují speciálně školení prodejci. V rámci nabízené techniky si u nás můžete vybrat mezi mnoha druhy strojů, jako jsou například motorové pily, sekačky, ...

Nabízíme: - Montáže nových výtahů. - Bezbariérové výtahy pro vozíčkáře a invalidy. - Revitalizace výtahů. - Rekonstrukce stávajících výtahů. - Energeticky úsporné řízení výtahů. - Dodávky nových výtahových šachet (sklo, plné materiály, plech, zděné). Výměny hlavního přívodního vedení pro výtahy: - osvětlení výtahů, výtahových šachet, ...

Maloobchod, velkoobchod, prodej, distribuce, e-shop: - vlasová kosmetika - potřeby pro kadeřnictví, kadeřnické pomůcky - nůžky - nábytek a vybavení kadeřnických salónů.

Společnost MaRel corp s.r.o. poskytuje profesionální služby plynařů, topenářů a instalatérů v okresech Karviná, Ostrava a Frýdek-Místek. Jsme obchodním zastoupením firmy Thermona - plynové kotle Therm na tuhá paliva. Realizujeme komplexní služby v oblasti: - vodoinstalatérství - topenářství - plynařství Topenáři, plynaři i instalatéři ...

Pobočka. Elektromarket. Maloobchod, prodej: - elektrospotřebiče, domácí elektrické spotřebiče - elektronika - televizory, videorekordéry, radiomagnetofony - lednice, mrazničky, pračky, sporáky, myčky nádobí - mobilní telefony - fotoaparáty - výpočetní technika - zahradní technika - nářadí pro kutily.

Elektromarket. Maloobchod, prodej: - elektrospotřebiče, domácí elektrické spotřebiče - televizory, videorekordéry, radiomagnetofony - lednice, mrazničky, pračky - výpočetní technika.