Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Výroba, montáž, opravy: - elektrické a elektronické zařízení. Opravy: - elektromotory.

Opravy, prodej, servis: - zvedací zařízení - hydraulické válce - vysokozdvižné vozíky - stavební stroje.

Měření radonu: - stavební pozemky - objekty. Služby osobní dozimetrie - měření radioaktivity na pracovištích. Návrhy protiradonových opatření. Zpracování radonové diagnostiky.

Vývoj, realizace: - technologie na zpracování průmyslových odpadů. Slévárenství. Strojírenství. Strojní obrábění. Recyklace průmyslových odpadů. Velkoobchod: - hutní materiál.

Výroba: - důlní stroje: - mechanizované výztuže - hřeblové a pásové dopravníky - pásové vleky - pluhové soupravy - hydraulické stojky a válce.

Velkoobchod, dodávka: - strojí díly. Konstrukční práce a projekce.

Výroba, montáž, generální opravy, servis, revize: - zdvihací zařízení - výtahy.

Oprava, servis: - váhy Servisní místo firmy SARTALEX

Prodej, oprava, servis: - rehabilitační pomůcky a zařízení. Vývoj, výroba a dodávky výrobků pro rehabilitační účely, vybavení zdravotnických, rehabilitačních a sociálních zařízení: - rehabilitační bazény - obslužné dráhy pro přepravu imobilních osob - bazénové a vanové zvedáky - speciální koupelnová madla a sprchové sedačky - ...

Prodej, montáž: - bezpečnostní dveře - bezpečnostní štíty, kování - řetízky - přídavné zámky - výměna zámkových vložek - protipožární zabezpečení - požární hlásiče a detektory Kidde - hasicí přístroje, spreje, protipožární plachty - elektronické zabezpečení.

Obchodní a technické oddělení. Výroba, montáž, oprava, servis: -výtahové šachty: -poradenství -studie -projektová dokumentace -statický výpočet -požární zpráva -stavební podklad.

Opravy: - železniční osobní, nákladní vozy, tramvaje. Strojírenská výroba.

Nákup a prodej: - použité kovoobráběcí stroje, řezné nástroje, příslušenství ke kovoobráběcím strojům a další.. Dále - ruční, elektrické a pneumatické nářadí. Zprostředkování prodeje firem v insolvenčním řízení, Výkup a prodej skladů či dílen v likvidaci.

Zástupce společnosti Röntgenanalytik Messtechnik GmbH, SRN pro Českou a Slovenskou republiku pro prodej: -rentgenové měřiče tloušťky pokovení -analyzátory drahých kovů-kontinuální, rentgenové -rentgenové mikroanalyzátory.

Konstrukce, vývoj, výroba, montáž, servis: -elektronické zařízení pro průmyslovou a komunální automatizaci. Technika pro měření větru. Ovládací, monitorovací a zabezpečovací technika pro technologie a budovy. Ovládací a monitorovací průmyslová technika.

Projekty dopravních linek pro sypké a kusovité hmoty. Konstrukční činnost ve strojírenství, hlavně se zaměřením na dopravníky a příslušenství dopravníků. Rozpracování projektů na výrobní dokumentaci pro potřeby výrobních strojírenských firem. Řešení přesypových míst u dopravních linek. Řešení svazujeme s nápaditostí zákazníků. Převod ...

Dodávky, montáž a opravy průmyslových pecí pro tepelné zpracování. Měření a automatizace pro strojírenství a hutní průmysl. Výroba, montáž, servis: - kyslíkové sondy.

Prodej: -řetězové a lanové kladkostroje BALKANCAR, vč. náhradních dílů -mnoho druhů nářadí, nástrojů a materiálů za výprodejové ceny -popelnice a nádoby na odpad, kontejnery na odpad. Sídlo firmy: TECHNOMAT Ostrava, a.s. Lešetínská 51 719 00 Ostrava-Kunčice Provozovna Olomouc: -Roháče z Dubé 46, 773 00 Olomouc ...

Prodej, oprava: - náhradní díly zemědělské mechanizace.

Činnost: -projekce -konstrukce -dodavatelsko-inženýrská -obchodní. Výroba: -stroje -zařízení.

Výroba, opravy, servis: - elektromotory - čerpadla - transformátory - retardéry - ponorné strojní vibrátory - alternátory - startéry.

Zajištění: - komplexní servis od nakládky, převozu, vykládky nákladů a břemen - jeřábnické a zdvihací práce vlastním technickým vybavením. Pronájem: - mobilní jeřáb s obsluhou. - řeprava nákladů valníkem.