Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Oprava, servis: -autogenní zařízení -redukční ventily.

Kadeřnický a kosmetický velkoobchod. Zařizování salónů. Velkoobchodní prodej, internetový obchod: - kadeřnické potřeby - vlasová kosmetika - dekorativní kosmetika - potřeby pro kadeřnice, kosmetičky, pedikérky, nehtový modeling. Člen velkoobchodního řetězce Hair Servis. Pořádáme odborné semináře a školení.

Služby: - technické, zahradní, úklidové. Správa a údržba: - dopravní značky - veřejná zeleň a sady - čištění měst - komunikace - údržba mobiliáře - WC - parkoviště.

Technické služby. Odvoz odpadů. Čištění komunikací a chodníků. Údržba veřejné zeleně.

Poradenství: -v oboru dělení materiálu -třískové obrábění a svařování -technologické a technické poradenství ve strojírenské kovovýrobě.

Průmyslová automatizace a pohony. Jednoúčelové stroje. Dopravníky a manipulátory. Montážní linky a technologické celky. Elektrotechnika. Měření a regulace. Stavební inženýrská činnost

Bezdemontážní diagnostika. Měření, vibrace souososti strojů. Posuzování technické stavu strojů.

Komplexní dodávky: - telemetrické, řídící systémy - automatizační technika - komunikační technika. Ve všech oborech činnosti: - energetika, plynárenství, vodohospodářství. Projekční činnosti, projekce. Vývoj software. Dodáváme řešení: - SCADA systémy - Telemetrie - Informační systémy - SW aplikace.

Stavební projekce, projektování. Výstavba-inženýrské stavby. Výroba měřicích, kontrolních, zkušebních, navigačních přístrojů a zařízení.

Výhradní zastoupení společnosti Invacare pro Českou a Slovenskou republiku. Velkoobchod, maloobchod, prodej, dodávka: -zdravotnické pomůcky -zdravotnická technika -vozíky-mechanické, elektrické, aktivní, speciální, dětské, multifunkční, sportovní, sprchovací -zvedáky, chodítka -respirační pomůcky-koncentrátory kyslíku, kyslíkové ...

Vybavení prodejen: -chladící a mrazící technika. Montáž: -chladírny včetně chladírenské technologie. Oprava, servis: -chladničky v domácnosti. Další provozovna: -Bohumín, tel.:596012805.

Prodej-váhy: -elektronické kancelářské -dopisové balíkové-nosnost: -1 kg, 2 kg, 5 kg, 50 kg -solarové universalní úsporné-nosnost: -500 g, 1 kg, 2 kg, 5 kg, 20 kg, 50 kg. Přijatelné ceny, slevy od dovozce. Prodej, obchodní činnost, přímý dovoz z EU zemí: -váhy-kancelářské, solarové, skladové elektronické -podpěrky pod ...

Měření radonu. Zeměměřické a kartografické práce.

Protivýbuchová ochrana. Zpracování dokumentace o ochraně před výbuchem. Provádění elektro revizí v prostředích s nebezpečím výbuchu. Měření úniků hořlavých prachů, plynů a par kapalin. Posouzení požárního nebezpečí.

Pobočka Ostrava. Komplexní dodávka přístrojů, systémů řízení a automatizace technologií budov v celém rozsahu nejmodernějších aplikací: - systémy automatizovaného řízení budov - systémy řízení energetických systémů - volně programovatelné digitální regulátory - EPS-elektronická požární signalizace - EZS-elektronické zabezpečovací systémy a ...

Hrací automaty, kulečníkové stoly. Nákup a prodej použitých průmyslových strojů. Pobočka: - Francouzská 6016/67, Ostrava-Poruba, tel.:596 962 515

Práce: - zámečnické-veškeré, zámečnictví - svářečské. Montáž: - strojní díly - konstrukce. Výroba: - ocelové konstrukce - výsypky.

Kompletní služby v oboru vzduchotechnika, prodej, oprava, servis: - odlučování popílku - odprašování - pneudoprava - klimatizace - filtrování nečistot z ovzduší. Pracoviště Milevsko: - Masarykova 258, tel.: 382 522 545.

Prodej: - stroje na výrobu točené zmrzliny - stroje na výrobu ledové tříště, sorbeta, mraženého jogurtu - chlazené nápoje - stroje na výrobu horké čokolády - směsi.

Zastoupení ABB. Programovatelné automaty, elektropřístroje.

Energetika-měření. Projekce-bezpečnostní systémy. Segmenty elektrárenského, teplárenského, hutního, chemického, petrochemického a vodárenského průmyslu.

Výhradní provozovatel systémů SHERLOG SecurityCar pro vyhledávání odcizených vozidel. Tyto zabezpečovací pokrádežové systémy jsou v současnosti považovány za světovou špičku. - dlouhodobá úspěšnost 98% - časově neomezená záruka - významné slevy na pojistném.

Výroba a instalace: - zařízení pro mobilní komunikaci a monitoring vozidel. Satelitní přenos dat - navigace - logistika. Pro kamionovou přepravu vyvíjíme terminály pro on-line komunikaci a monitoring vozidel v rámci Evropy a Asie (ekonomická mezinárodní komunikace v dopravě). Komunikace krátkými e-mailovými zprávami probíhá přes systém ...

Výroba: - pletených lan a šňůr - finálních výrobků z lan a šňůr. Vývoj, konstrukce a výroba jednoúčelových strojů pro textilní výrobu. Aplikovaný výzkum a vývoj technologie pletení textilních šňůr a lan. Velkoobchodní činnost. Poradenská a servisní činnost.