Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Čištění: - koberce, koberců. Půjčovna, pronájem: - čistící stroj KARCHER.

Servis obalové techniky. Výroba, prodej, dodávka, montáž, servis: - páskovací, balicí technologie - páskovací technika, stroje, zařízení (páskovačky, páskovače, vazačky, páskovací aparáty) - balicí technika - ovíjecí stroje pro ovíjení zboží do folie (ovíječky, ovinovačky, baličky) - ovíjecí stretch fólie - balicí stroje pro balení ...

Báňské technologie: -vývoj, konstrukce, výroba, servis a prodej: - báňské technologie, především pro hlubinné dobývání uhlí, zejména zařízení na dopravu a úpravu fragmentace hmot a speciálních důlních zařízení. Ekologie–ekoinženýring: -systémy nakládání s odpady -koncepce, studie a plány odpadového hospodářství -ekologizace ...

Pronájem, půjčovna: - karavany, caravany, obytné vozy, obytná auta. Provozovna: - Areál společnosti MS Auto CZ spol. s r.o. Newtonova 1162, Ostrava - Přívoz

Zemědělské družstvo. Výroba, prodej: - shrnovače Zemědělská výroba: - chov ovcí, ovce - rostlinná výroba.

Prodej, servis: - rehabilitační a kompenzační pomůcky - zdravotnické potřeby - schodolezy. Výhradní dovozce: - invalidní vozíky. Výroba: - antidekubitní sedací polštáře, matrace, podložky WAFLE - madla - do koupelny, WC - sedačky do sprchy - protiskluzové nástavce holí - navlékače ponožek - oděvy a prádlo pro zdravotnictví.

Výroba a opravy: - hydraulika. Montáž a servis: - klimatizace. Dřevovýroba - euro hranoly.

Prodej a servis: - zemědělská, manipulační technika - traktory Zetor, Challenger - stroje Pöttinger - náhradní díly na uvedené značky.

Měření: - emise, imise - škodliviny v ovzduší. Služby - zpracování: - dokumentace EIA - odborné posudky - rozptylové studie.

Prodej, servis: - zemědělská a manipulační technika - traktory Zetor - náhradní díly.

Zabezpečení objektů. Zabezpečení vozidel. Kamerové systémy. Protipožární systémy. Automatizace: - ovládání vrat - termostaty - ovládání dveřních zámků. Elektroinstalační práce.

Servis, opravy a prodej: -kompresory (šroubové mazané, šroubové bezmazé, pístové) -kompresorová technika Atlas Copco -příslušenství (kondenzační sušičky a absorpční sušičky vzduchu) -náhradní díly originál -HOT LINE 24 Další výrazy: -servis kompresorů. Sídlo firmy: -Stonava 1060.

Prodej: - zařízení pro obchod a gastronomii (chladící vitríny, obslužné vitríny, přístěnné vitríny, cukrárenské vitríny, salátové vitríny, chladící a mrazící skříně, nerezová zařízení pro gastronomii a mnoho dalších).

Prodej, montáž, servis: - bezpečnostní dveře - trezory - kování - dveřní a trezorový servis. Otevírání bytů a aut nonstop.

Autodoprava, doprava: - vnitrostátní, tuzemská - mezinárodní, zahraniční. Pronájem: - vysokozdvižné montážní plošiny MP16. Návrhy, zpracování, výroba, montáž: - reklamní tabule - reklamní panely - reklamní plachty - polepy. Odtahová služba. Stavební technika.

Meření, regulace v průmyslových aplikacích. Domovní a průmyslové elektroinstalace. Výroba, revize: - rozvaděče.

Dodávky, velkoobchod: - monitorovací a řídicí systémy technologických procesů v oblasti chemického a důlního průmyslu, energetiky a teplárenství - průmyslová automatizace.

Měření a regulace v průmyslu. Vývoj a výroba elektroniky, montáž, oprava: - měřící a regulační technika. Poskytování: - software. Technická a inženýrská činnost se zaměřením na výzkum a vývoj v oblasti přírodních a technických věd. Kompletní řešení zpracovávání dat v průmyslových elektrických sítích - prostřednictvím MULTI CONTROL SYSTEM ...

Pronájem: - nákladní kolejové vozidla. Prodej: - náhradní díly pro kolejová vozidla. Informační technologie.

Automatizované systémy řízení technologických procesů: -dispečinky rozvodných systémů -provozní informační systémy -integrace řídících systémů -telemetrie -centra řízení. Systémy řízení a sledování pro vodárenství, energetiku, plynárenství. SCADA.. PLC.

Výroba přístrojů: - měřící - zkušební - navigační - optické - fotografické

Prodej, servis (HECHT, ECHO, CLABER, RAPTOR, GRIZZLY, Blue Bird, DAKR, SECO GROUP): - zahradní technika - sekačky na trávu - křovinořezy - pily.

Prodej: - ložiska - klínové řemeny, řetězy - náhradní díly na zemědělskou techniku.

Prodej, servis, montáž: - zemědělská technika - dojící technika (dojírny) pro skot, ovce, kozy - krmné systémy pro prasata (suché krmení, mokré krmení, krmné boxy) - kejdové technologie a cisterny - technologie pro drůbež - vzduchotechnika, ventilátory - projekty stájí - realizace staveb - stájové příslušenství. Prodej, ...

Velkoobchod, prodej, oprava, servis: - přídavná zařízení pro vysokozdvižné a přepravní vozíky.