OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Autorizovaný prodej: - značky HUSQVARNA, JONSERED a PARTNER - bazar - starší i použité stroje s kvalitním záručním i pozáručním servisem.

Prodej: - laboratorní přístroje - referenční materiály - spotřební materiály - laboratorní nábytek a potřeby - zařízení na odběr a úpravu vzorků - provozní analytické přístroje - detekční soupravy - technologické aplikace mikrovln - testování geneticky modifikovaných organismů - přístroje pro klinickou biochemii - semináře a kurzy, ...

Prodej, oprava, servis: - registrační pokladny - pokladní systémy - digitální váhy - tiskárny - bankovní technika - snímače čárového kódu - pokladní software - etiketovací kleště. E-shop, internetový prodej.

Filtrační technika: - čističky vzduchu - pračky vzduchu - zvlhčovače - odvlhčovače - topidla - filtrace vody - kuřácké kabiny.

Pobočka. Prodej: - výrobky, zboží nabízené v TV reklamách - bazény, bazénové příslušenství - nářadí - výrobky pro zdraví a krásu, pro úklid domácnosti a praní, do kuchyně - domácí potřeby - hračky pro děti - drobná elektronika, elektro zboží. Sídlo společnosti: - Rybná 669/4, Praha - Staré Město.

Prodej, servis: - systémy pro nanášení lepidel.

Dodávka, prodej, montáž, oprava, servis: - tepelná čerpadla IVT - topné systémy. Konzultační a poradenská činnost v alternativních zdrojích energií.

Montáž, dodávka, servis: - vzduchotechnika - klimatizace - tepelná čerpadla.

Montáž, opravy, revize: - zdvihací zařízení.

Výroba: - chladící zařízení - větrací a klimatizační zařízení.

Výroba, montáž, opravy, servis: - výtahy.

Prodej: -etiketovací strojky, kleště, aplikátory -lepicí strojky -dymokleště -etikety a termotransférové fólie -aplikátory etiket. Systém-čárové kódy-prodej, maloobchod: -tiskárny čárových kódů -snímače čárových kódů -přenosné terminály pro sběr dat.

Velkoobchod, prodej: - elektrospotřebiče, elektrické spotřebiče.

Výroba, montáž: - automatické dveře - automatické, posuvné brány - kované ploty a branky. Montáž, servis: - sekční garážová vrata (privátní, průmyslová) - dvoukřídlá vrata - rolovací vrata. Prodej: - motory, ostatní komponenty k branám a vratům.

Školení: - zaměstnance v BOZP a PO - vyhodnocování pracovních rizik - vedení dokumentace BOZP a PO - revize elektrozařízení.

Výroba, prodej: - chladírenské a mrazírenské zařízení - chladící a mrazící dveře a boxy. Dodávka: - blokové jednotky. Sídlo firmy: - 28. října 281, Ostrava - Mariánské Hory.

Prodej, dodávka, montáž, záruční a pozáruční servis, generální oprava, poradenství: -klimatizační zařízení, jednotky-LENOX, CLIMETTE, TOSHIBA, BLIZAIR, TEMPSTAR, FUJI -vzduchotechnická zařízení -elektronické čističe a ionizátory vzduchu.

Autorizovaná laboratoř: -měření emisí. Vývoj, výroba, oprava, servis: -hořáky. Přestavby na jiná paliva. Garanční měření energetických zařízení. Měření koncentrace tuhých částic.

Prodej, oprava, servis: - měřící a regulační přístroje.

Internetový obchod: - nářadí pro řemeslníky, instalatéry, zahrádkáře, topenáře - grily a grilovací pomůcky(grilovací motorky, jehly, rošty a rožně). Půjčovna: - grily na steaky a selata.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, oprava, servis, výměna: - zahradní a lesní technika (profi, hobby) - sekačky (strunové, rotační) - struny do sekaček, náhradní nože - traktory, traktůrky - pily - strunové kosy - náhradní díly. Zastoupení značek: - DOLMAR, STIGA, TECUMSEH. Zahradnické práce: - sekání a úpravy zahrad a porostu křovinořezy.

Pronájem, půjčovna: - těžké stavební stroje s obsluhou - autojeřáby - hydraulické rypadla - hydraulické montážní plošiny. Demolice. Stavby, stavební činnost. Komunikace. Vzduchotechnika. Kovovýroba, zámečnické práce.

Výroba, prodej: - díly pro montážní linky - měřící přípravky. Kovoobrábění.

Stavby, stavební činnost: - realizace novostaveb - rekonstrukce starých objektů - oprava fasád včetně vyřízení formalit s památkovým úřadem - zateplení fasád a plochých střech - zhotovení sádrokartonových příček a podkroví - výměna oken za plastová zn. REHAU - výměna střešních krytin - přestavby bytových jader. Doprava: - odvoz odpadu ...