OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Velkoobchod, prodej: - čistící a dezinfekční prostředky - hygienické potřeby - dávkovače mýdla - toaletní papír - papírové ručníky - osvěžovače vzduchu. Náhradní plnění.

Prodej: - potravinářské stroje, zařízení.

Maloobchod, prodej, e-shop, internetový obchod, velkoobchod: - elektronické zabezpečení - monitorovací systémy - zabezpečovací technika - infrazávory.

Opravy: - geodetické přístroje.

Pobočka. Výroba: - řídící systémy - počítače a elektronika pro průmyslovou automatizaci - elektronika pro průmysl.

Měření, regulace, odečty a zpracování dat spotřeby tepla a vody. Odečty a rozúčtování: - vody SV, TUV - odvozu bytových odpadků - spotřeby elektrické energie ve společných prostorách.

Dovoz, import, velkoobchod, oprava, servis: - měřící a regulační technika pro plynárenství - plynoměry - regulátory.

Prodej, maloobchod: - řetězy a příslušenství. Železářství.

Servis, prodej: - chladničky - mrazničky - chladící a mrazící technika.

Prodej a servis: - hasičská technika. Prodejna: - Pekařská 148, Opava.

Výroba: - řeznické, uzenářské, kuchařské potřeby.

Služby: - projektování elektrických zařízení a řídicích systémů pro hutní průmysl, elektro projekce - realizace kompletních dodávek elektrických zařízení a systémů kontroly a řízení technologických procesů.

Prodej: - svářecí a tvářecí technika - nabíjecí soustavy - vybavení autokarosáren.

Služby: - revize, prohlídky a odborné posudky staveb - projekce - stavební, ocelové konstrukce - soudní znalec v oborech stavebnictví, důlních škod a ekonomiky - komplexní dodávky zdvihacích zařízení.

Zvedací plošiny do budov, k budovám, místo výtahů a jako součást dopravních cest. Zvedací stoly, atypické výtahy.

Prodej, montáž, servis: - přístupové systémy - docházkové systémy.

Oprava, servis, prodej: - optické přístroje - zařízení pro oční optiky.

Služby: - úklidové práce. Půjčovna: - stroje na koberce KÄRCHER. Vysokotlaké vodní mytí. Mytí: - okna - prosklené plochy. Čištění: - žaluzie - práce ve výškách - odstraňování graffiti z nenasákavých ploch. Praní a žehlení prádla.

Správa a údržba silnic: - opravy komunikací - zimní údržba komunikací.

Pobočka. Dodávka, montáž: - ocelové konstrukce - mosty - technologické celky - zařízení pro vodní díla - velkorypadla a zakladače. Pronájem, půjčovna: - mobilní věžové a derikové jeřáby.

Elektroslužby. Oprava, servis: - elektro - elektromotory a cívky.

Pobočka Maloobchod, prodej: - autobaterie - motobaterie - technická pryž, těsnění - řemeny - ložiska, gufera.

Pobočka. Maloobchod, prodej: - autobaterie - motobaterie - ložiska - řemeny - technická pryž.

Montáž, revize, oprava, zkoušky: - vyhrazené elektrické zařízení - domácí telefony - tepelné čerpadla - klimatizace, vzduchotechnika. Výroba: - rozvaděče.