Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Distribuce, prodej, rozvoz - zmrzlina z Opočna - zmrzlinové stroje. Služby - stánek s točenou zmrzlinou z Opočna - adresa: Revoluční 2312/27, Krnov, otevřeno v období: duben - září.

Služby - automatizace, měření, regulace.

Export, dodávka - komponenty pro automobilový průmysl - náhradní díly pro výrobní technologie - export od tuzemských i zahraničních dodavatelů - skladování - kompletace zboží.

Výroba, výrobce: - elektronické odpuzovače hlodavců, kun, krtků.

Společnost KLIMA-MAKAY s.r.o. poskytuje komplexní služby v oblasti průmyslových a gastronomických chladících, mrazících i klimatizačních zařízení. Působíme v rámci regionu, větší zakázky realizujeme po celé České republice. Sídlo naší společnosti naleznete v Bruntále. Výroba, montáž, servis: - průmyslové chladící zařízení - průmyslové ...

Půjčovna, zapůjčení: - lodě, lodí - šlapadla. Vodní nádrž Slezská Harta.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení -Inženýrská činnost v investiční výstavbě

Prodej, distribuce - elektřina Prodej, distribuce - plyn Nabízím také komplexní služby v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci (BOZP), zprostředkování požární ochrany (PO) a prodej osobních ochranných pracovních prostředků (OOPP) .

Prodej, e-shop - svařovací technika - technické plyny - pracovní pomůcky Řemesla, služby - zemní a výkopové práce

Cestovní agentura: -kurzy potápění -zájezdy do exotických krajin -námořní regaty -kapitánské zkoušky -zprostředkování pronájmu jachet

Prodej, maloobchod: - náhradní díly na traktor ZETOR: - UŘ I, UŘ II, UŘ III - výměnné agregáty (alternátory, startéry, vstřikovací čerpadla) - pneu BARUM, MICHELIN - náhradní díly JOHN DEERE, NEW HOLLAND, CASE IH - ochranné pomůcky, pracovní oděvy - autobaterie - oleje automobilové, maziva SHELL - malá zahradní technika MTD, Homelite, ...

Výroba: - pracovní plošiny - nosiče kontejnerů - hydraulické nákladní jeřáby - hydraulické ruky.

Výroba a prodej gabionových komponentů. Zámečnictví. Výroba technologických zařízení a linek. Prodej a servis výpočetní techniky.

Společnost Flowservice s.r.o. je inženýrská a montážní firma, která si klade za cíl poskytovat svým klientům komplexní služby a to zejména v oblasti průmyslového čerpání a dávkování kapalin.

Servis, opravy, instalace, revize: - tepelné a topné zařízení - plynové, olejové i fosilní kotle. Dodávka, montáž: - měřicí, regulační technika včetně tepelných čerpadel.

Naše společnost se zabývá velkoobchodním i maloobchodním prodejem v oblastech topení, sanita, instalační materiály. Topení: - radiátory: - článkové litinové, ocelové, hliníkové - deskové - koupelnová tělesa - konvektory - Fan-coily - kotle - ohřívače vody - zásobníky a tlakové nádoby - expanze - armatury a radiátorové ...

Preventivně výchovná činnost v oblasti BOZP bezpečnosti a ochrany zdraví při práci a v oblasti PO požární ochrany: - výchova dětí v oblasti požární ochrany a ochrany obyvatelstva - vzdělávání pedagogických pracovníku v oblasti PO a OOb - výcvik instruktorů PVČ - příslušníci hasičského záchranného sboru a sboru dobrovolných hasičů.

Technicko-organizační činnosti v oblasti požární ochrany. Zpracování kompletní dokumentace. Servis a prodej hasicí techniky. Revize požárních hydrantů a hasicích přístrojů. Poradenská činnost v oblasti PO a vše okolo BOZP. Provádění školení v oblasti požární ochrany.

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - rybářské potřeby - rybářské háčky - krmiva - vnadidla - krmítka - lehátka, sedačky - navijáky - nástrahy - pouzdra na pruty - splávky, chem.světla - síťovina - čihátka. Eshop pro konečné zákazníky - www.rybarskyobchod.com. Eshop pro obchodníky s rybářskými ...

Realizace: - teplovzdušné vytápění a větrání s rekuperací tepla. Dodávka, montáže, oprava, pozáruční servis: - rekuperace, rekuperační jednotky - integrované zásobníky tepla IZT, podlahové vytápění - solanková zařízení - elektrokotle Protherm, Dakon - klimatizace, tepelná čerpadla.

Dodávka, výroba, montáže, servis, revize. - výtahů, výtahy. Provozování bazaru stavebních strojů.

Výroba, oprava, servis: - montážní a zkušební kabiny - jednoúčelové stroje: - převíječky hliníkové a PE fólie - stroje pro speciální aplikace - pásové a válečkové dopravníky - testovací kabiny - manipulátory a podavače: - lineární podavače - kruhové zakladače - portálové zakladače CNC strojů - roboty MELFA ...

Vývoj, výroba, prodej: - zemědělské stroje a zařízení: - rozdružovače balíků - nastýlače - zvedací ramena - nářadí, adaptéry pro všechny druhy manipulátorů a čelních nakladačů - sekačky - luční brány - agro lopaty - zhrnovače píce. Pronájem, půjčovna: - zemědělské stroje - na sezónu, na vyzkoušení před koupí. Doprava, přeprava ...

Výroba: - koželužské stroje: - měkčící, mizdřící, štípací, ždímací, žehlící, vyrážecí, postruhovací - náhradní díly - strojírenská výroba: - základní technologické celky. Střední a generální opravy: - koželužských strojů. Práce. - třískové obrábění dílců - svařování dílců z konstrukčních ocelí - ...