Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Strojní a technologické montáže, montáž, servis: - průmyslové čerpadla. Zámečnické práce a výrobky. Výroba: - lehké ocelové konstrukce.

Návrh a realizace odsávání a filtrace prachu ve výrobních halách a podnicích, jako jsou svařovny, brusírny, dřevní provozy a stavebnictví. Využití najdou i v provozech se zpracováním, uskladnění a transportu potravin. Dále odsávání uhelného prachu z kotlů na tuhá paliva. Odsávání a filtrace prachu je možná i za využití centrálního ...

Prodej, servis, opravy, E-shop: - balicí vakuové komorové stroje - fólie do termoformovacích vakuových linek - vakuové sáčky - bezkomorové baličky - mřížkované sáčky a rukávy.

Výroba, prodej: - náhradní díly pro strojírenská zařízení i kolejová vozidla. Dodávka: - svařované konstrukce - ozubená kola - ocelové konstrukce včetně dílů pro důlní techniku. Lisování oceli.

Montáž elektronických zabezpečovacích systémů v objektech firmy JABLOTRON Montáž kamerových systémů CCTV Rozvody elektroinstalace Montáž ozvučení

Výroba, montáž, servis, velkoobchod: - vybavení hotelů, restaurací, barů, provozoven - nerezový nábytek - gastro zařízení.

Společnost ZM SERVIS MORAVIA s.r.o. se zaměřuje na výrobu, montáž i servis hořákových systémů, regulačních stanic, strojů a zařízení, elektrorozvaděčů. Dále provádí zakázkovou výrobu z nerezu. Sídlo firmy je v Třinci.

Strojní výroba: - ocelové konstrukce - kusové strojní díly - jednoúčelové, jednoduché stroje - soustružení klasicky, CNC soustruhy - frézování, broušení, vyvrtávání - svařování - dělení materiálu - plazma.

Projekce, dodávka, servis, oprava: - realizace komplexních dodávek v oblasti automatizace technologických linek - elektrické regulované pohony - řídící systémy - měření a regulace.

Prodej: - palubky - kuchyňská dvířka - lamino - řezivo - nábytkové kování - překližky - spárovky - drátěný program - lišty - dřevotřísky - dřevoobráběcí stroje - nářadí - dveře - dřezy - schodiště - parapety

Maloobchod, velkoobchod, prodej, distribuce, e-shop: - vlasová kosmetika - potřeby pro kadeřnictví, kadeřnické pomůcky - nůžky - nábytek a vybavení kadeřnických salónů.

STROJPARTS s.r.o. je společnost, která se zabývá dodávkou náhradních dílů na vysokozdvižné vozíky, stavební a zemědělskou techniku. Nabízí široký sortiment kvalitních dílů pro různé značky a typy strojů, jako jsou Caterpillar, JCB, Volvo, Komatsu, Liebherr, Takeuchi, Locust, Bobcat a další. Mezi hlavní produkty patří: -podvozkové díly ...

Společnost MILATA TECHNOLOGY s.r.o. realizuje stavební, lesní a komunální činnost, práce se svodidly. Firma má bohaté strojní, nástrojové a technické vybavení pro vysokou kvalitu služeb.

Prodej, dodávka, servis, oprava: - gastronomická a chladící technika - zařízení pro restaurace, jídelny, velkokuchyně, výdejny Výroba: - plně automatizovaný kávovar ERICA - nerezový nábytek

Výroba, dodávka, instalace - dopravníky - modulární - destičkové - snášecí - magnetické - pásové - šnekové - včetně náhradních dílů, záručního a pozáručního servisu Vývoj a výroba - stroje a zařízení pro zpracovatelské firmy v potravinářském průmyslu - pračky na zeleninu - obraceče obalů ...

Služby: - inspekce nemovitosí - znalecké posudky a odhady cen nemovitého majetku - zpracování průkazu energetické náročnosti budov

Dodávka: - izolační a svařovací materiály

Zabýváme se prodejem náhradních dílů na stavební stroje JCB, CAT, VOLVO, KUBOTA, CASE, NEW HOLLAND, KOMATSU, YANMAR, od kterých máme katalogy. Dodáváme díly od ověřených dodavatelů. Díly máme od 1 do 5 dní na skladě. Zboží posíláme na Vámi zvolené místo určení, popřípadě si ho u nás můžete vyzvednout. Těšíme se na spolupráci!

Výrobní a obchodní společnost FERRIT s.r.o. se zaměřuje na komplexní řešení dopravy, přepravu osob a materiálu ve všech typech důlních děl a závěsné systémy. Zajišťujeme projekty na klíč, projektování a kompletní dodávky vybavení hlubinných dolů. Vyvíjíme a vyrábíme kompletní sortiment důlních strojů a zařízení, které jsou certifikovány pro ...

Služby: -měření, regulace a rozúčtování spotřeby tepla a vody -komplexní služby v oblasti správy domovního a bytového fondu.

Technické služby. Správa, údržba, rekonstrukce, oprava: - místní komunikace - veřejného osvětlení - veřejná zeleň, parky - dopravní značení.

Karavany Emistar zajišťují půjčovnu a prodej obytných vozů.

Činnost: - vypracování energetických štítku - průkazy energetické náročnosti budovy PENB - energetické posudky

Servis BAKAR - Karel Baron Oldřichovice. (areál Agrodružstva Třinec) Autoservis, autoopravna, servis, oprava: - nákladní automobily - stavební stroje, zemědělská technika, stavební technika - pneuservis (nákladní, osobní vozy) - měření emisí dieslových motorů. Mycí linka: - myčka osobních automobilů - vysokotlaké mytí spodků ...

Společnost ITS BENDA s.r.o. zajišťuje projekci, výrobu, opravu, servis: - jednoúčelové stroje - dopravníky. Linky: - na zpracování plechu - podélně a příčně dělící - mořírenské a zinkovací - balící a manipulační.