Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Společnost HEINRICH INNOVATION s.r.o. provádí inspekční činnost. poskytuje služby PO a BOZP, ochrana protipožární, revize.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: - svařovací technika - svářečky, invertory, zdroje na CO2 - autogenní zařízení - pájky a tavidla - samostmívací masky - svářečské zástěny - technické plyny - plníme i staré lahve - technické plyny - prodej lahví i plynů.

Zprostředkování prodeje, autorizovaný servis: - čerpadla, míchadla značky SULZER Process pumps.

Společnost Technomont Frýdek - Místek s.r.o. vznikla již v roce 1992 jako ryze česká firma orientovaná především na energetický, chemický a celulózový průmysl. Do našeho portfolia služeb patří především výroba ocelových konstrukcí, filtrů, odprašovacích a filtračních zařízení, tlakových a beztlakových nádrží, tepelných výměníků, komponentů pro ...

Prodejna: - krby, kamna. Kompletní práce vodo topo plyn. Montáže: - podlahové topení - solární systémy - tepelná čerpadla. Prodejna Bystřice pod Hostýnem, Mlýnská 1698 - tel.: 723681692, 573379600.

Společnost SUNNY FARM Energy s.r.o. má tým inženýrů a elektrotechniků. Navrhne Vám kombinace efektivního využití fotovoltaiky a tepelných čerpadel. Vše komplexně a v co nejkratších termínech. Vyřídí za Vás dotace na fotovoltaiku.

Společnost Nehlsen Třinec, s.r.o. zajišťuje komplexní služby v oblasti nakládání s odpady, úklidu a údržby měst. Mezi služby, které poskytujeme patří např. svoz a zpracování odpadů, čištění a údržba místních komunikací včetně zimní údržby, provádíme také běžné opravy a údržbu nákladních vozidel. Provozujeme sběrný dvůr v Třinci a v ...

Společnost LEKON Group s.r.o. je obchodně - výrobní firmou, která již po řadu let dodává na náš trh komínové systémy špičkové kvality sloužící k čištění a opravám komínů. V naší stálé nabídce najdete nerezové jednostěnné vložky pevné i flexibilní a to jak pro spotřebiče atmosférické tak i přetlakové. Dále nabízíme izolované, fasádní komíny v ...

Služby: - vodoinstalace - topenářství - plynoinstalace - solární systémy, tepelná čerpadla, klimatizace - montáž kotlů - kotlíková dotace

Výroba vzduchotechnických zařízení (včetně atypických tvarových dílů, nerezových digestoří, filtrů), projekční a realizační činnost v oblasti výstavby vzduchotechnických a klimatizačních zařízení, výstavba energetických zařízení (průmyslové pece, průmyslové horkovzdušné systémy)

Prodej, oprava, servis: - motorové čluny - motory - nafukovací čluny - pevné lodě - vodní skútry - pramice, kajaky

Stavební firma: - projekce - inženýrská činnost - stavby rodinných domů, komerčních objektů, výrobních prostor - zemní práce. Půjčovna: - lešení - bednění stropů, základů - el. sbíjecí a vrtací kladiva - řezací technika - míchací technika - přívěsné vozíky. Provozovna: Střítež 14 739 59

Společnostn 2MaNet, s.r.o. zajišťuje prodej: - ložiska - gufera - klínové řemeny - okroužky - manžety - řemenice - ozubená kola - řetězy, spojky - barvy - laky - drogerie - nářadí - železářství - spojovací materiál - oleje, maziva - hadice.

Společnost FIRVENA s.r.o. sídlí ve Frýdku-Místku. Specializují se na vývoj elektronických zařízení a jejich následnou výrobu. Z produktů nabízíme: - gateway (převodníky) určené pro převod komunikačních protokolů - I/O moduly pro připojení různých čidel/spínačů - snímače či indikátory pro zajištění dálkového dohledu.

Placky na střechy zajišťují prodej, montáž a servis fotovoltaiky. tepelných čerpadel, sjednání dotací.

Společnost INTEVO Třinec, s.r.o. se specializuje na topení, vodu, plyn, chlazení a elektro.

Společnost RIA control a.s. zajišťuje návrh, realizaci a technickou podporu v oblasti komponentů pro průmysl i energetiku.

Společnost POŽÁRNÍ A ZNALECKÁ s.r.o. provádí komplexní služby v oblasti požární ochrany a bezpečnosti a ochrany zdraví při práci, servis hasicích přístrojů a hydrantů.

Pokládka zámkové dlažby Automobilová nákladní doprava Zemní a výkopové práce Půjčovna techniky (vibrační desky, řezačka asfaltových a betonových povrchů, Minidumper Cormidi C85)

Prodej, montáž, oprava, servis, l easing: - gastrozařízení - chladící zařízení - profesionální chlazení na míru - vybavení obchodů

Společnost Bazala zdvihací zařízení s.r.o. se specializuje na výrobu, servis, repase, opravy a revize zdvihacích zařízení – jeřábové drážky, navijáky, elektrické kladkostroje, jeřáby mostové, podvěsné, portálové či sloupové otočné a mnoho dalších. Na trhu působíme již od roku 1996, přičemž jsme postupně přidávali další činnosti, kterými se ...

Odvoz a likvidace odpadních vod a fekálií septiku, žump, čov, tukových lapolů. tlakové pročištění odpadů. Fekálové služby vozidlem LIAZ S706 8m3, délka hadic 30m i více. Doprava peletek.

Společnost CLIMATECHNIK s.r.o. zajišťuje dodávku, servis a montáž klimatizace, tepelných čerpadel. Provádíme také údržbu, revizi chladiv, záruční a pozáruční servis.

Práce: - zemní a výkopové práce (traktorbagr JCB) - zimní údržba komunikací Služby v zemědělství: - zemědělské práce - kombajnová sklizeň

Mgr. Jiří Krpeš se zaměřuje na zemědělské práce, práce s traktorem, mulčování, odvoz nákladu, těžbu dřeva a odklízení sněhu.