OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.
ELAP výrobní družstvo

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Mgr. Jiří Krpeš se zaměřuje na zemědělské práce, práce s traktorem, mulčování, odvoz nákladu, těžbu dřeva a odklízení sněhu.

Návrhy, realizace a zahrady a sadové úpravy Servis - zahradní technika

Opláštění objektů. Dodávka, montáž: - chladící a mrazící boxy.

Specializujeme se na výrobu a prodej gastrotechniky pro restaurace, hotely a jídelny.

Hlavním zaměřením společnosti Firopuretan, s.r.o. je nákup a prodej náhradních dílů pro kolovou a pásovou vojenskou techniku. Naše obchodní činnost je zaměřené na státy Evropské Unii a to zejména do Polska a Slovenska.

Služby, montáž: - kamerové systémy - elektronické zabezpečovací zařízení, EZS - protipožární ochrana - IP kamerové systémy - strukturovaná kabeláž - anténní systémy.

Komplexní řešení pro bezpečnostní systémy, zabezpečovací zařízení, kamerové a záznamové systémy, systémy pro kontrolu vstupu a požární zabezpečení. Pro systémy EZS, EPS a CCTV zajišťujeme projekt, dodávku, montáž, revize a servis 24 hodin. Bezpečnostní systémy. Zabezpečovací zařízení. Zabezpečovací systémy. Elektronické zabezpečovací ...

Prodej, instalace - systém online monitoringu spotřeb energií Enectiva (chytré měřící systémy).

Prodej, maloobchod, e-shop: - zahradní technika - drtiče odpady - křovinořezy, vyžínače - kultivátory - zahradní traktory - mulčovače - řetězové pily - sekačky - štípače dřeva - sněhové frézy - elektrocentrály.

Práce: - instalatérské - topenářské - plynařské - elektroinstalační - zámečnické Revize: - elektro a plynových zařízení. Montáže: - tepelná čerpadla - solární systémy.

Výroba, montáž, rekonstrukce, generální opravy, servis, revize: - výtahy. - plošiny Revize, výroba: - elektrická zařízení, elektrozařízení - hromosvody.

Martin Turoň se zaměřuje na montáž tepelných čerpadel a klimatizací.

Bazar - vysokozdvižné vozíky STILL, LINDE, HYSTER, DESTA Půjčovna - vysokozdvižné vozíky Opravy - vysokozdvižné vozíky Školení - řidič vysokozdvižných vozíků

Firma Martin POLOCH se již od roku 1993 zabývá prodejem truhlářských strojů a nástrojů. Zaměřujeme se především na prodej špičkových strojů a nástrojů renomovaných tuzemských i zahraničních firem. Našim zákazníkům nabízíme také odborné poradenství, kdy jsme schopni, po vzájemné konzultaci, doporučit optimální technologické zařízení i řešení, ...

Ing. Adam Šalša poskytuje kompletní poradenství v oblasti BOZP a PO. Zajistí Vám přeškolení zaměstnanců, vč.vypracování potřebných dokumentů.

Maloobchod, prodej, servis, půjčovna: - nářadí - zahradní technika - vrtací, sekací a bourací kladiva - lešení, žebříky - brusky - řezačky - sekačky - křovinořezy. Služby: - řezání a vrtání v železobetonu, betonu a zdivu v různých profilech a rozměrech - chemické kotvení - protipožární ucpávky Hilti. Pronájem: - stavební ...

-Výroba a hutní zpracování železa a oceli -Výroba a hutní zpracování neželezných kovů a jejich slitin -Velkoobchod -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím -Specializované stavební činnosti

Výroba, maloobchod, prodej: - cukrářské výrobky: - dorty - zákusky - koláče - cukroví - dekorace. Prodej: - Příslušenství pro karavany - Motorové pojezdy ENDURO - Chemie pro chem. toalety

Vývojem, výroba: - zařízení pro komunikace po stávajících NN energetických rozvodech - úzkopásmová PLC zařízení - přenos dat na velké vzdálenosti - modemy.

Kovovýroba, zámečnictví. Výroba, prodej, oprava, pronájem: - vrtací vozy, nakládače (nakladače), přibírkové stroje.

Výroba, servis, oprava: - důlní stroje a zařízení - hydraulické ventilové bloky - brzdné vozíky. Služby: - řezání hutního materiálu - frézování strojních dílů - soustružení CNC i na klasických soustruzích.

Dodávka, montáž, servis: - tepelná čerpadla - solární sestavy - akumulační nádrže - okna, dveře. - dávkovací litinové kotle

Velkoobchodní a maloobchodní prodej autodílů na všechny značky osobních a dodávkových vozidel. Prodej olejů a servisní techniky.

Maloobchod, prodej, montáž, oprava, servis, revize: - tepelná čerpadla - klimatizace, vzduchotechnika - topné systémy - osvětlení - elektroinstalace - zabezpečení objektů. Program Zelená úsporám.

Poradenství, školící činnost: - bezpečnost práce - požární ochrana. Provozovna: - Vělopolí 45.