Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Jiří Kachel nabízí pronájem pracovní vysokozdvižné montážní plošiny TATRA MP27 s dosahem 27 m, boční dosah 15m, nosnost koše (450kg). Možnost rizikového kácení a ořezu.

Stanislav Pařenica provozuje práce s vysokozdvižnou plošinou, instalace veřejného osvětlení, elektroinstalační a elektromontážní práce, instalace a revize hromosvodů.

Technické služby: -odvoz komunálního, domovního odpadu -čištění města, úklidové práce -správa městského parkoviště -zámečnictví -opravy silničních vozidel, pracovních strojů -provádění staveb, změn, odstraňování -osobní a nákladní silniční motorová doprava -provozování MHD -provozování pohřebišť -služeby pro zemědělství, ...

Maloobchod, prodej: - PALETY - výkup a prodej - zemědělské stroje, traktory - náhradní díly pro zemědělskou techniku - klínové řemeny - vysokotlaké hadice - ložiska, gufera - řetězy válečkové - výkup a prodej velkoobjemových vaků Big Bag - prodej kontejnery IBC 1000L.

Výroba, prodej: -přenosné lyžařské vleky s nízkým vedením lana -vleky přibližovací, spojovací, provazové, s pevnými unašeči. vleky s vysokým vedením lana s jednomístnými unášeči

Oprava, servis: - domácí elektrospotřebiče - chladničky, ledničky, mrazničky, pračky, myčky, sporáky.

Revize hasících přístrojů - revize požární vody, hydrantů - revize a montáž požárních ucpávek - revize, opravy, montáž požárních dveří a uzávěrů - poskytování kompletních služeb BOZP a PO - poradenská a konzultační činnost v BOZP a PO - revize a kontroly požárních klapek aj.

Velkoobchod, maloobchod, prodej - ložiska, autoložiska, řetězy, řemeny, gufera, segerovy pojistky - mazací tuky a oleje, mazací technika, nářadí, autodíly.

Prodej, montáž, záruční i pozáruční servis: - solární zařízení, solární systémy, sluneční kolektory - tepelná čerpadla - topenářské zařízení - klimatizace: - VRV systémy - splitové - nástěnné, multisplitové - kazetové - podstropní - parapetní - kanálové - okenní - mobilní - vzduchotechnika - vodovodní zařízení.

Fotoslužba: -fotografování -portréty, svatby, módní přehlídky -fotografie černobílé, barevné.

Půjčovna, půjčování: - nemocniční lůžka. Nábytek pro zdravotnická zařízení: - nemocniční polohovací postele, lůžka - lehátka - zástěny - chodítka - noční stolky - zdravotnické pomůcky - invalidní vozíky. Matrace.

Obchodní oddělení Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -svařovací (svářecí) technika: -hořáky a spotřební díly pro řezání plazmou (plazmové řezání) a MIG/TIG svařování. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -spotřební díly pro řezání laserem (laserové řezání).

Návrh, vývoj, výroba: - komponenty pro interiéry kolejových vozidel.

Elektroinstalace, elektroinstalační práce - výroba a montáž regulačních přístrojů na měření tepla.

Firma Ing. Radmila Hamerníková s.r.o. - zámečnictví, se primárně zaměřuje na výrobu hydraulických vyrovnávacích můstků tzv. ramp. Také se zaměřujeme na výrobu bezpečnostních sloupků, vedení kol, ocelových konstrukcí, nárazníků, závor nebo branek.

Ing. Aleš Hajduček se zaměřuje na inženýrské služby, zahradnictví a na prodej filtrační a čistící techniky.

E-shop s dentálním zbožím. Prodej vybavení dentálních ordinací, zubních souprav.

Výhradní zastoupení pro Českou a Slovenskou republiku: - ekologické čistící prostředky Ha-Ra (HaRa, Ha-Ra). Velkoobchod, maloobchod, distribuce, prodej: - úklidový program (okenní stěrka, teleskopická tyč, kaučukový smeták a kartáč se stěrkou, úklidové vozíky CLAROL, REKORD, kbelík se ždímačem) - speciální podlahové ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - elektromotory, elektrické motory, generátory KEM - trojfázové nízkonapěťové motory nakrátko s výkonovým rozsahem 0, 09 - 315 kW - elektromotory do výbušného prostředí výrobce Bartec - kroužkové elektromotory řady P, R, 1AG - NN (nízké napětí) a VN (vysoké napětí) elektromotory ...

CAMPERVANS solutions s.r.o. se zaměřuje na prodej, pronájem a servis obytných vozidel.

Prodej, dodávka: - kanalizační technika - plastové jímky - žumpy - nádoby - přečerpávací stanice - vodoměrné šachty - kanalizační potrubí - bazény - čistírny odpadních vod malé i velké.

Naše společnost TOPITO s.r.o. byla založena již v roce 1995. Hlavním programem naší společnosti je plynofikace, montáže ústředního topení, rozvod vody, odpady a kanalizace. Postupem času jsme se začali také zabývat zasklíváním lodžií a balkónů bezrámovým syst.OPTIMI - KVADRO nebo rámovým syst. GLASA. Následně jsme rozšířili svou činnost o montáže ...

KS Energy Morava s.r.o. se zaměřuje na dodávku a montáž fotovoltaických elektráren s akumulací do baterií a na tepelná čerpadla.