Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Výroba, opravy, servis, modernizace: - optické, optickomechanické přístroje, infrapřístroje, laserové dálkoměry: - pozorovací a zaměřovací přístroje, denní a noční (přenosné - dalekohledy, puškohledy) - hranolové periskopy, krycí a ohřevná skla. Kovoobráběčství. Zámečnictví.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - gastrozařízení - nerezové výrobky - grilovací a smažící desky.

Průmyslová automatizace. Kompletní řešení jednoúčelových strojů a zařízení (tzn. konstrukce, výroba a montáž ). Konstrukce a výroba přípravků (meřící, montážní, svařovací, testovací, …) Obrábění dle dodané výkresové dokumentace – frézování, soustružení, vrtání, … Poradenství v oblasti zpracování konceptu JÚZ nebo přípravků

Maloobchod, prodej, internetový obchod, E-shop: - nářadí pro kutily, řemeslníky i profesionály - AKU nářadí, elektrické nářadí, Fiskars nářadí, ruční nářadí - zahradní technika (sekačky, kultivátory, traktory, křovinořezy, řetězové pily, zahradní nůžky). Půjčovna: - nářadí.

Projekce, projekční činnost, velkoobchod, maloobchod, prodej, montáž, oprava, servis: - klimatizace, klimatizační technika - vzduchotechnika: - vzduchotechnické komponenty, celky - vzduchotechnická zařízení - odvlhčovače vzduchu (bazénové, bytové), odvlhčovací technika - zvlhčovače vzduchu - čističe, čističky vzduchu ARTEL ...

Třífázové elektromotory: - osových výšek 180 až 315 mm - o výkonu 11 KW - 315 KW. Speciální provedení jako brzdové motory, provedení dle přání zákazníků.

Technické služby města Kopřivnice. Údržba, oprava: - komunikace - mosty - dopravní značení - veřejné osvětlení - veřejná zeleň - svoz, sběr a zneškodňován odpadu.

Služby: -automatizace technologických procesů -měření a regulace -poradenství v oblasti výroby, rozvodů, spotřeby energie. Vývoj, výroba: -elektronická zařízení, systémy. Projekční činnost, projekce. Inženýrská, obchodní, zprostředkovatelská činnost.

Návrh, prodej: - elektrické regulované pohony - komponenty pro automatizaci - PLC a motion kontrolery především značky YASKAWA a OMRON. Projekční činnost, technická pomoc, engineering. Výroba a servis: - v oblasti automatizace jednoúčelových stojů. Návrh a výroba: - lineární aktuátory, lineární pohony.

Velkoobchod, prodej, servis, oprava: - elektrospotřebiče - pračky, chladničky, mrazničky - myčky - sporáky, mikrovlnné trouby - vestavné spotřebiče - FAGOR, WHIRPOOL, MORA, AEG, BOSCH.

Elektroinstalační práce, elektroinstalace - projekce a revize elektro. Montáž, oprava, servis - domovní telefony - kamerové systémy - zabezpečovací systémy - docházkové systémy.

Autorizovaný prodej a servis zahradní, lesní a komunální techniky: - travní rotační sekačky VIKING, SABO, MULCHMASTER - kompaktní traktory SECO - motorové pily a křovinořezy STIHL - ruční zahradnické nářadí WOLF-GARTEN, FISKARS.

Výroba, prodej, instalace, servis: - certifikované trezory, sejfy - archivační skříně - skříně na zbraně - trezorové dveře a - bezpečnostní a úschovné schránky.

Doprava: - nákladní vnitrostátní a mezinárodní - nad 3, 5t Pronájem: - plošiny 14m na 230W Základové desky JCB. Zemní práce. Zámečnická činnost.

Firma PLCHOT s.r.o. je český výrobce bezpečnostních zavazadel, který má s jejich výrobou a prodejem bohaté zkušenosti již od roku 1991. V našem eshopu si vyberete z širokého sortimentu produktů jako jsou bezpečnostní kufry a kufříky, schránky, boxy nebo aktovky pro bezpečný převoz peněz. Také vás určitě zaujme špičkový výrobek chytrá tužka, která ...

Výroba: - nářadí - přípravků - měřidla - jednoúčelové stroje - svařence z AL slitin, nerezi, oceli - WIG, MIG, MMA - konstrukční a projektová činnost v kooperaci - lakovací závěsy - bojlery, nádrže z nerezi - drtiče ovoce - spalinové výměníky tepla - obrábění - svařování kovů - montážní práce - CNC - obrábění - zastoupení ...

Vývoj, výroba, prodej: - elektronika a elektronické součástky pro bezkontaktní identifikaci - bezkontaktní identifikační systémy - docházkové a přístupové systémy - klíčové depozity - časové trezory - bezpečnostní boxy a nosiče pro převoz hotovosti - mechatronická vložka ILOQ bez kabelů a baterie

Dodávka gastronomického vybavení včetně kuchyňské hygieny, nerezového nábytku, kompletní sortimentu vybavení kuchyní a gastronomických zařízení.

Prodej, servis: - stroje pro zpracování plechů

Poskytování nebo zprostředkování spotřebitelského úvěru -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Zprostředkování obchodu a služeb

Engineering v oblasti regulovaných střídavých a stejnosměrných pohonů a průmyslové automatizace. Projekce, prodej, montáž, opravy, záruční a pozáruční servis: - elektromotory (elektrické motory) - stejnosměrné, asynchronní - frekvenční měniče kmitočtů - převodovky - servopohony - softstarty - magnetické enkodery - ...

Společnost NEXT-ON Group a.s. je specialistou v oblasti průmyslového mytí a doplňkového čištění vratných obalů, a to jak v automobilovém průmyslu, tak i mimo něj. Můžeme Vám nabídnout služby při mytí boxů, obalů, přepravek, paletových vík či blistrů. Jsme jediné zařízení v České Republice a na Slovensku, které je schopno průmyslového mytí MAXI ...

Společnost SVARMETAL s.r.o. se sídlem ve Skotnici poblíž Nového Jičína a Příboru nabízí široký sortiment nářadí a příslušenství nejen pro profesionály, ale také kutily. V sortimentu určitě nechybí kvalitní produkty značky Kowax, spojovací materiál, technické plyny, svařovací technika, svářečky a další potřeby ke svařování. U nás naleznete ...

Prodej: -profesionální úklidová technika Služby: -správa a údržba nemovitostí -úklidové služby -stěhování -nákladní autodoprava v ČR.

Provádíme projektování elektrických zařízení silnoproud/slaboproud, elektromontáže a opravy elektroinstalací, revize elektrických zařízení včetně prostředí s nebezpečím výbuchu, revize zdvihacích zařízení, školení obsluhy zdvihacích zařízení včetně přezkoušení, zapojování a stěhování strojů. Firma GB ELEKTROSERVIS spol. s r.o. je od listopadu 2003 ...