Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
V.N.D. s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Rekonstrukce, servis, prodej, maloobchod: -měřicí systémy -počítačové systémy -trhací stroje -zkušební lisy -vibrační stoly -rázové stoly -plastometry -tvrdoměry -dynamické vyvažovačky.

Výroba, montáž, opravy: - elektrické a elektronické zařízení. Opravy: - elektromotory.

Měření radonu: - stavební pozemky - objekty. Služby osobní dozimetrie - měření radioaktivity na pracovištích. Návrhy protiradonových opatření. Zpracování radonové diagnostiky.

Výroba: - důlní stroje: - mechanizované výztuže - hřeblové a pásové dopravníky - pásové vleky - pluhové soupravy - hydraulické stojky a válce.

Výroba, montáž, generální opravy, servis, revize: - zdvihací zařízení - výtahy.

Projekty dopravních linek pro sypké a kusovité hmoty. Konstrukční činnost ve strojírenství, hlavně se zaměřením na dopravníky a příslušenství dopravníků. Rozpracování projektů na výrobní dokumentaci pro potřeby výrobních strojírenských firem. Řešení přesypových míst u dopravních linek. Řešení svazujeme s nápaditostí zákazníků. Převod ...

Výroba, opravy, servis: - elektromotory - čerpadla - transformátory - retardéry - ponorné strojní vibrátory - alternátory - startéry.

Výroba: - pletených lan a šňůr - finálních výrobků z lan a šňůr. Vývoj, konstrukce a výroba jednoúčelových strojů pro textilní výrobu. Aplikovaný výzkum a vývoj technologie pletení textilních šňůr a lan. Velkoobchodní činnost. Poradenská a servisní činnost.

Výroba: - autobusy - montážní plošiny - náhradní díly zemědělských strojů. Kalení. Žíhání.

Vývoj a výroba elektronických zařízení: -řízení tepelných zářízení a domácí elektronika: -řízení tepelných zásobníků a teplovodních kotlů -teplotní čidla -ovládací systémy masážních van -zařízení do prostředí s nebezpečím výbuchu: -ELBC (identifikační zařízení do prostředí s nebezpečím výbuchu) -EVA ...

Revize, opravy: - točivé stroje - pístové kompresory - turbokompresory - rootsová dmýchadla, turbodmychadla - turbíny.

Prodej a servis: - zemědělská, manipulační technika - traktory Zetor, Challenger - stroje Pöttinger - náhradní díly na uvedené značky.

Prodej, servis: - zemědělská a manipulační technika - traktory Zetor - náhradní díly.

Prodej, montáž, servis: - bezpečnostní dveře - trezory - kování - dveřní a trezorový servis. Otevírání bytů a aut nonstop.

Výroba přístrojů: - měřící - zkušební - navigační - optické - fotografické

Prodej, servis (HECHT, ECHO, CLABER, RAPTOR, GRIZZLY, Blue Bird, DAKR, SECO GROUP): - zahradní technika - sekačky na trávu - křovinořezy - pily.

Dodávky regulovaných a řízených soustav a zařízení pro racionální výrobu, rozvod a spotřebu tepla. Projekce: - topení - voda. Realizace, výroba: - topení - plyn - voda - zdravotechnika - včetně materiálu. Měření a regulace.

Výroba: - elektrická zařízení - měřicí technika.

Opravy, servis: - vysokozdvižné vozíky - traktory - hydraulické zařízení.

Maloobchod, prodej: - ruční nářadí - autodoplňky - domácí potřeby - spojovací materiál - ochranné pomůcky - zahradní technika.

Prodej a servis: - pásové dopravníky - gumové pásy CBS PHOENIX - PVC pásy Derco, Yong-Li - stěrače pásových dopravníků - pogumování válců - Flexco spojky - lepení pásu - spojování pásu - ploché řemeny - lepidla pro lepení pásu a řemenů - profilové pásy s unašeči

Prodej: - nábytkové kování - stavební kování - těsnění do oken - vlhkoměry.

Prodej: - hydraulické čerpadla - motory - agregáty - děliče průtoku - hydraulické válce - olejové nádrže.

Distribuce, prodej, servis: - pohonné soustavy - převodovky - hydraulické komponenty, hydraulika - chladící systémy - filtrační technologie.