Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Dodávky, montáže: -filtrační systémy a technologie pro průmyslové odvětví (elektrárny, galvanizovny, filtrace chladící vody, papírenství, filtrace parazitů, průmysl plastů).

Prodej, oprava, servis: - italská káva Guglielmo - kávovary

Služby: - facility management - správa a údržba budov - služby v oblasti BOZP a PO - bezpečnostní a úklidové služby

Montáž, oprava, servis, revize: - vyhrazených plynových a elektrických zařízení - svářečské práce

Strojírenská výroba: -kovovobrábění na zakázku, frézování a soustružení -zámečnická výroba -přesné opracování odlitků z různých druhů -speciální upínací a manipulační přípravky -jednoúčelové stroje -potřeby pro entomology.

Montáž, služby - elektronická ochrana zboží - ochranné prvky k detekci označeného zboží.

Výroba, služby: - jednoúčelové stroje - programování NC, CNC zařízení.

Služby - čištění fasád obytných domů i průmyslových staveb - čištění a nátěry střech - rekonstrukce fasád.

Metrologická služba v rozsahu fundamentální, průmyslové a legální metrologie. Etalonáž jednotky a stupnice fyzikálních a technických veličin. Výzkum a vývoj měřicí a etalonážní technika. Zpracovávání a vydávání (vydavatelství) metrologické předpisy. Kalibrace etalony a měřidla všech oborů. Tvorba a certifikace referenčních ...

Dodavatel: -technologie a příslušenství pro chov hospodářských zvířat. Kompletní sortiment chladících nádrží od firmy DeLaval. Prodej a servis: -zemědělská technika.

Firma SAFETY PRO s.r.o. se sídlem v Olomouci poskytuje kompletní servis v oblasti požární ochrany (PO) a bezpečnosti a ochrany zdraví při práci (BOZP) včetně odborného školení. Naší specializací je mimo jiné i inženýrská činnost, se kterou souvisí zajištění technického dozoru staveb, vypracování projektové dokumentace a profesionální poradenství. ...

Projektování a provádění prací v oblasti: - voda a kanalizace - topení. Montáž: - plynové kotle - kogenerační jednotky - tepelná čerpadla - elektrokotle.

Prodej, servis: - výpočetní technika, hardware - software - datové komunikace - pokladní systémy. Tvorba WWW stránek. WEB Hosting. Instalace a správa sítí LAN.

Služby: - školení obsluh manipulačních vozíků - technické kontroly motorových manipulačních vozíků - poradenství

Činnost: - výkopové práce - stavba výtahových šachet - laminování záchytných jímek - demoliční práce - zámečnické práce Výstavba a rekonstrukce výtahů. Likvidace starých technologií a nádrží na PHM. Dodávka, montáž: - kotelny - technologie čerpacích stanic.

Firma Rekulta provádí realizace zahrad včetně kompletních zahradnických prácí a zahradní úprav. Také se zaměřujeme na stavební práce jako jsou výstavby a opravy chodníků, oplocení a komunikací. Pro spokojenost našich zákazníků také provozujeme půjčovnu stavební mechanizace včetně obsluhy. Veškeré naše služby poskytujeme v Olomouci a Uničově. ...

Firma J.V.G. Livex spol.s r.o. v Olomouci se zaměřuje na rekonstrukci a realizaci bytového jádra, bytů a koupelny. Provozujeme také specializovanou prodejnu s vodoinstalatérským materiálem, kde si vyberete veškerou stavební chemii, koupelnový nábytek nebo kompletní systém plastových rozvodů vody. Provádíme také dodávku venkovních a vnitřních ...

Dodávka: - technologie pro zpracování, skladování ovoce a zeleniny: - myčky, drtičky, automatické lisy, odpeckovačky, kompletní linky - potravinářská čerpadla.

Oprava, servis, montáž: - chladící zařízení - klimatizace - chladící pulty, boxy - mrazící vany.

Vývoj, výroba: - výložníkové systémy - drapáky Tvorba výkresové dokumentace.

Zámečnické práce, služby v oblasti bezpečnosti práce a požární ochrany v té nejvyšší kvalitě Vám poskytne firma Ing. Lubomír Post. Dále také nabízím služby koordinátora staveb. Naleznete mě na adrese Rokycanova 495/32, Olomouc. Řemeslo: - zámečník - zámečnické práce. Služby: - komplexní služby v oblasti bezpečnosti práce a požární ochrany ...

Montáž, prodej, servis: - zabezpečovací, telekomunikační, požární systémy, alarmy - kamerové alarmy - kamerové zabezpečení - domovní telefony.

Naše firma je autorizovaným prodejcem stavebních strojů. Kromě prodeje a servisu stavebních strojů poskytujeme i půjčovnu stavební techniky. Poskytujeme autorizovaný prodej a servis smykem řízených nakladačů LOCUST, rypadla a minirypadla WACKER NEUSON, univerzální dokončovací stroje na automobilním, pásovém i kolovém podvozku, Hutnící technika ...

Naše firma je autorizovaným prodejcem stavebních strojů. Kromě prodeje a servisu stavebních strojů poskytujeme i půjčovnu stavební techniky. Poskytujeme autorizovaný prodej a servis smykem řízených nakladačů LOCUST, rypadla a minirypadla WACKER NEUSON, univerzální dokončovací stroje na automobilním, pásovém i kolovém podvozku, Hutnící technika ...

Prodej, opravy, výroba, montáž: - lesní mechanizace - hydraulické nakládací jeřáby - automobilové nástavby - hydraulická nakládací čela - nástavby na traktory.