Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Pronájem montážní zdvihací plošiny o celkové hmotnosti 3300kg. Opravy a čištění okapů-svodů, rizikové kácení stromů, elektrikářské, zednické, malířské, klempířské práce ve výškách, instalace reklam a bannerů, mytí oken, zábrany proti holubům.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení -koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej

- Čištění oděvů, kůží a kožešin, - Praní prádla, mandlování prádla. - Pro firmy, lékařská zařízení, úřady, školy, ubytovny, penziony apod - Praní lékařského prádla - Čištění pracovních oděvů - Praní ložního prádla , Půjčovna: - stroje na čistění koberců.

Obchodní firma, další zaměření - les, zahrada a volný čas.

Moravia Spectrum, a.s. Olomouc Kompletní služby v oblasti bezpečnosti práce ve výškách a nad volnou hloubkou. Projekce, montáž a revize záchytných systémů proti pádu osob. Prodej, servis a revize zvedací techniky TRACTEL, Greifzug a Secalt. Prodej pracovní bezpečnostní obuvi firmy LEMAITRE SECURITE.

Dodávka, prodej, výroba: -technologií pro nápojový a potravinářský průmysl -speciálních postřikovacích strojů pro chemické ošetření vinic, sadů a okrasných dřevin.

Provozování autoškoly Opravy silničních vozidel -Maloobchod motorovými vozidly a jejich příslušenstvím -Pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor, včetně poskytování jiných, než základních služeb spojených s pronájmem poskytovaných pronajímatelem -Výroba klíčů -Pronájem movitých a nemovitých věcí

Výroba, montáž: - řízená ventilace i rekuperace - rekuperační větrání a vysoušení obytných místností

Bezpečnost a ochrana zdraví na staveničti, pracovišti (BOZP). Požární ochrano (PO). Školení řidičů motorových vozíků. Technický dozor investora. Čištění a ochrana fasád, včetně povrchů staveb. Přeprava nebezpečných látek (ADR).

Servis, prodej, oprava: - čerpadla - čerpací technika.

Naším hlavním cílem je dodávat kompletní vybavení gastronomických provozů. Pro celkové vybavení Vaší kuchyně dodáváme zboží i z nerezového materiálu. Specializujeme se také na profesionální produkty pro mytí nádobí, čištění a desinfekci gastronomických provozů. Prohlédněte si naše nabízené gastro produkty. Pokud si nevíte rady nebo máte dotaz, ...

Servis chlazení. Prodej, montáž, servis: - klimatizace LG domácí chladničky, průmyslové chlazení

Opravy, prodej, seřízení, cejchování: -váhy. Služby: - prodej, opravy a seřízení vah - příprava vah k úřednímu ověření - zajištění úředního ověření (cejchování) - montáže a uvedení vah do provozu - rekonstrukce mostových, silničních a nájezdových vah - pravidelné prohlídky a údržba - zajištění odborného přezkoušení a kalibrace - ...

Studnař, studnařské práce: -studny kopané, vrtané, ražené -čištění, hloubení, regenerace studní. Montáž, dodávka, revize: -čerpadla ponorná i kalová -domácí vodárny -rozvody vodoinstalací v RD -rozvody el. instalací v RD -rekonstrukce bytových jader.

Stroje na výrobu kartonových obalů Stroje na výrobu a svařování blistrů Stroje na nýtování a spojování plastů In-line balící stroje - potraviny, medical, průmysl - balení v ochranné atmosféře Periferie pro vstřikolisy - sušičky granulátu - míchací a dávkovací jednotky Dopravníky do výroby - lehký průmysl PET folie pro výrobu obalů ...

Dodávka, montáž: - klimatizace - chlazení - tepelná čerpadla. - vzduchotechnika - MaR.

Technicko-obchodní společnost: - čerpadla a armatury - náhradní díly - kompresory, dmychadla, ventilátory - vodokružné vývěvy a kompresory - ponorná míchadla - hutní materiál - sanitární technika.

Prodej: - registrační pokladny - pokladní terminály - příslušenství - pokladní tiskárny - čtečky čárových kódů - datové terminály - displeje - tiskové mechaniky - servis pokladních systémů

Prodej: - pneumatické nářadí - hřebíky, spony - kompresory.

Prodej, projekce, servis: -živnostenské a průmyslové chladicí zařízení -klimatizace -nízkoteplotní zařízení -autoklimatizace. Revize: -chladicí zařízení. Tepelná čerpadla. Instalace: -chladicího zařízení, chlazení.

Výroba, prodej: - pojezdová kola, kolečka a kladky nosností od 20 do 12 000 kg. - rolny a válečky. Vyroba, renovace: - paletové vozíky.

Dodávka: - stroje a nástroje pro dřevaře - dřevařský průmysl (obráběcí centra, spodní frézky, srovnávačky, brusky, lepidla, vrtačky, pily, lisy, dopravníky).

Servis hasicích přístrojů a požárně bezpečnostních zařízení: - kontroly hasicích přístrojů - revize a tlakové zkoušky - kontrola požárních vodovodů - kontrola protipožárních klapek - plnění CO2.

Vodoinstalatérské práce: -voda-topení-plyn -tepelná čerpadla -solární zařízení -dotační program: kotlíkové dotace, zelená úsporám

E-shop: - vybavení pro domácnost - nádobí - elektrospotřebiče - nábytek - chovatelské potřeby - zahradnické potřeby - hnojiva - zahradní nábytek - zahradní technika