Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Velkoobchod, maloobchod i se závozem v Olomouci: - strojní díly - upínací nářadí - ruční nářadí - elektrické a pneumatické nařadí - svařovací technika - hydraulika - spojovací materiál - obalové materiály.

Prodej, poradenství a servis: - dělení materiálů všeho druhu, grafických periferií. Nabízíme: - řezací a frézovací plotry, laserové plotry, stroje pro řezání plasmou - inkoustové plotry, grafický software a další příslušenství.

Prodej ND na vojenskou techniku. Nákup a prodej, půjčování, vývoj, výroba, opravy, úpravy, uschovávání, skladování, přeprava, znehodnocování a ničení bezpečnostního materiálu -koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej

Výroba, dodávka, montáž Korečkové elevátory: -na dopravu hydrátů, vápenců, písku, cementu atd. s výkony max do 50t/hod. s možností plynulé regulace otáček s cílem dosažení opt. obvodové rychlosti, výhodné zejména u dopravy rozdílných frakcí. Šnekové dopravníky: -korytové, průměr šnekovnic 160-1000mm, s valivým uložením středových ...

Montáž, opravy, servis: - klimatizace - tepelná čerpadla. MITSUBISHI ELECTRIC. Pobočka: -Čajkovského 14 -787 01 Šumperk.

Firma Selet Antonín Prucek se specializuje na prodej a servis zdravotnických přístrojů a lékařské techniky v Olomouci a okolí. Vyberete si u nás operační stoly, sterilizační přístroje BMT i ultrazvukové čističky. Vysoce specializovaným pracovištím zajistíme prodej lékařské techniky a zdravotnických přístrojů různých značek včetně jejich ...

Prodej, montáž a opravy: - trezory - sejfy - bezpečnostní dveře - mříže - bezpečnostní folie. Dodávka: - protipožární dveře - zámky - klíče - kovánízámečnická otevírací služba NON-STOP - poštovní schránky.

Vývoj, projekce, dodávky a servis zařízení s čerpadly. Spektrum činností: -projekce a dodávky čerpacích a hydraulických systémů -vodní hospodářství průmyslových podniků -ostřik okují.

Činnost: - služby v oblasti požární ochrany a BOZP

Nabídka ojetých i nových traktorů, kombajnů a zemědělských strojů. Nabízíme přepravu autem Ford Transit.

Provozování, údržba, servis: -tepelná zařízení v Uničově a Lutíně -tepelná zařízení v Moravské Třebové, Budišov nad Budišovkou, Šternberk.

Kancelářská klimatizace, vzduchotechnika. Dodávky, montáže, prodej, servis, oprava: -vzduchotechnická a klimatizační zařízení včetně řídících systémů MaR.

Úklidová firma Geisler vám poskytne profesionální jednorázové, pravidelné a dlouhodobé úklidové služby domácností a firem. Jsme zde pro vás již od roku 1997, díky čemuž vám naši prověření pracovníci zajistí ty nejkvalitnější služby a to nejen v Olomouci a Brně, ale také v rámci celé České republiky. Naše úklidová firma se zaměřuje na: - ...

Dodávky: - centrální vysavače Elektolux - elektronická zabezpečovací a požární signalizace - bezpečnostní - kamerové sledovací systémy - videovrátný - TV antény.

Projekční, inženýrská a dodavatelská firma: - vývoj a konstrukce strojů a zařízení - projekty technologie - studie proveditelnosti - koordinace projektů a dodávek technologií - zajištění výroby a dodávek technologií na klíč - výstavba a rekonstrukce sladoven, posklizňových linek obilovin a máku - zpracování a realizace technologií pro ...

Výroba, prodej zdravotnické techniky: -nástrojové stavitelné stolky -nemocniční nerezové přípravné instrumentační vozíky -znak lékárny -pojízdná stolička -nerezové koše -sedadlo pro lékaře výškové stavitelné -nerezové stěny na operační přezůvky -nerezové třecí misky -klěště na uzávěry infusních lahví -podložka pro přesun ...

Prototypová dílna, projekce, konstrukce: - zajištění kompletního vývoje strojírenských výrobků a zařízení - výroba prototypů nebo ověřovacích sérií.

Velkoobchod, maloobchod: -vytápění -čerpací technika Grundfos -teplovodní oběhová čerpadla -teplovodní kotle -expanzomaty -ohřívače Tatramat -radiátory -měřící a regulační prvky -hadice, čerpadla -domácí vodárny -drobné armatury.

DAVON s.r.o. Uničov Vlastní vývoj, výroba, prodej a servis. Lomová technika: - rozbíjecí zařízení s hydraulickým kladivem pro uvolňování drtičů kameniva - vlastní zařízení s kladivem - pohonný elektrohydraulický agregát - dálkové ovládání, dodávky na klíč. Hydraulické drapáky pro lopatová rýpadla a jeřáby: - dvoučelisťové i kruhové - ...

Dopravní podnik města Olomouce, a.s., DPMO: - městská hromadná doprava - zájezdová doprava - pronájem historických vozů - pronájem reklamních ploch.

Firma HBC Pumpy s.r.o. se zaměřuje na prodej čerpadel na zahradu, do studny nebo pro vodní oběhy včetně zajištění projektování a stavby čerpacích soustrojí a domácích vodáren na klíč. Prodej, montáž, servis a údržba: - čerpadla (oběhová, samonasávací, odstředivá, ponorná, kalová, bazénová, ruční) - tlaková kanalizace - čerpací stanice - ...

Výkup: -druhotné obalové suroviny. Zakázková výroba: -prokladové prvky z lepenky a polyetylenu Velkoobchod: -průtažné fixační fólie -samolepící pásky -vázací pásky PES -stroje a zařízení pro balení -kartonové obaly. -materiály pro přepravní balení vč. zámořského

Prodej: -pájky a tavidla firmy FIRINIT, PROTECHNO PÁJKY. TAVIDLA. SVAŘOVACÍ PŘÍDAVNÉ MATERIÁLY.

Prodej, distribuce, eshop: - svařovací technika - zahradní technika - čistící technika - nářadí.