Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Prodej ložisek všech značek, typů a druhů a příslušenství.

Prodej: - svařovací stroje - ochranné pracovní pomůcky.

Elektromontáže, elektroinstalace, inteligentní elektroinstalace, klimatizace, tepelná čerpadla, podlahové topení, slaboproud, svítidla, centrální vysavače.

obchodní firma - dodávky do strojírenských podniků

Výroba: - komponenty parních turbín - díly do leteckých motorů.

Prodej, oprava, servis, leasing: -stavební stroje -nakladače ATLAS, NOVOTNÝ -rýpadla YANMAR -hutnící technika Mikasa -ponorné vibrátory -vybrační latě -kompresory -míchačky -manipulační technika -přepravní vozíky -vysoušeče -vyhřívací agregáty -elektrocentrály. Výkup, prodej, bazar: -použité stroje. Půjčovna: ...

Prodej, servis: -startovací, trakční, staniční a záložní akumulátory, baterie -nabíjecí technika -měřící technika. Zastoupení těchto významných výrobců: -TAB Mežica, Slovinsko -Dyno Europe, Belgie -ZAP SZNAJDER BATTERIEN, Polsko -Truck-Lite, Německo -AEB, Belgie -BAE, Německo -FERVE, Španělsko -AMC, Španělsko

Dodávka, montáž, modernizace, servis: - výtahy: - osobní, nákladní, lůžkové - eskalátory - pohyblivé schody a chodníky.

Prodej, servis: - vysokozdvižných a nízkozdvižných vozíků Hyster - náhradních dílů, doplňků k vozíkům - školení řidičů a poradenství - technické kontroly a revize LPG systémů.

Prodej: - čerpací technika - elektromotory

Společnost MAPRO vznikla v roce 1991 a její hlavní náplní jsou dodávky technologie pro vstřikování plastů. MAPRO, včetně svých dceřiných společností na Slovensku a v Polsku, má 2.600 m2 kancelářských, skladových, výrobních ploch a učeben. Hlavní produkty - vstřikovací lisy na plasty Zhafir a Haitian - servisní síť pokrývající Čechy, ...

Prodej, servis - čerpadla, armatury pro energnetický, potravinářský, chemický průmysl - systém KSB - čerapdla a čerpací systémy - míchadla - elektrické, hydraulické a pneumatické pohony

Opravy, montáž: - chladničky - mrazničky - chladící a mrazící nábytek - chladící a mrazící boxy - klimatizace . Prodej: -chladící a mrazící techniky -výrobníky ledu -výrobníky sodové vody.

Prodej, montáž, poradenství: - ochrana proti odposlechu a úniku informací. Speciální audio - video technika: - rušičky mobilů GSM - vysílačky - přijímače - scannery.

Čerpací technika KVMU Projekce, dodávky, montáž, uvádění do provozu: - čerpací stanice pro průmysl a energetiku.

Výroba a prodej ultrazvukového vazebního gelu pro použití především v medicíně pro sonografii a ultrazvukovou terapii. Sonografický gel US GEL PRFESSIONAL.

Komplexní služby v oblasti požární ochrany a bezpečnosti práce. Prodej: - hasící přístroje.

Stavba strojů - dopravníky. Kovoobráběčství, zámečnictví, soustružení, frézování, broušení.

Technické služby města Olomouce, a.s.: - čištění komunikací - svoz odpadu - oprava komunikací - údržba zeleně - údržba veřejného osvětlení. Dispečink-stálá služba: - tel.: 585700000, 605201686.

Zahradnické práce: - realizace a údržba zeleně - sekání vysoké trávy - rizikové kácení - arboristické práce a ovocnářství - štěpkování a odvoz bio-odpadu Půjčovna a servis zahradní techniky.

Výroba, montáž, servis: - vzduchotechnika, teplovzdušné výtápění a větrání s rekuperací RD, klimatizace.

Autobazar, nákup, komisní prodej: -nákladní a užitková vozidla -autobusy -zemědělská a lesní technika. Prodej: -stavební stroje. Autovrakoviště. Ekologická likvidace vozidel. Pronájem nemovitostí. Výkup kovového odpadu.

Výroba, prodej, distribuce, servis: - průmyslové těsnící prvky (těsnění profilové, lisované, ploché atd.) - hydraulické hadice s koncovkami. Výroba, renovace: - strojní součásti.

Obchodní zastoupení, prodej, oprava, servis: - vstřikovací lisy na plasty Sumitomo - roboty WEMO - náhradní díly