Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Jan Vladař - HELMOS mostní ložiska
Naše firma byla založena roku 1992 a od svého vzniku se specializuje na dodávku mostních ložisek. Základem naší nabídky jsou elastomerová ložiska a dále zajišťujeme dodávky hrncových ložisek typu N, NGa a NGe. Elastomerová ložiska jsou určena na uložení nosných konstrukcí mostů a stavebních objektů pozemního stavitelství. Používají se v ...
Projekce, dodávka, montáž, servis: - kompresory - elektrické a pneumatické nářadí.

Projekce, dodávka, montáž, oživení a zprovoznění, dispečink, servis, vzdálené ovládání technologií: -automatizační, regulační a tepelná technika. Prodej: -automatizační a regulační technika.

Výroba, prodej: - pojezdová kola, kolečka a kladky nosností od 20 do 12 000 kg. - rolny a válečky. Vyroba, renovace: - paletové vozíky.

Projekce, dodávka, montáž, rekonstrukce, modernizace: - technologická zařízení obilných sil, posklizňových linek na obilniny a osiva, výroben krmných směsí, sladoven, mlýnů - části briketovacích linek dřevního odpadu. Výroba: - šnekové dopravníky - řetězové dopravníky - elevátory - speciální řetězové ...

Přes 20 let jsme předním odborným velkoobchodem fotovoltaických produktů díky inovacím a partnerství s elitními značkami jako jsou NORD HTechnology, SOLAX, HUAWEI, SUNTECH, FRONIUS, SOLAREDGE, RENUSOL a mnoho dalších. S více než 1000MW dodaného výkonu v rámci Evropy, jsme experti ve skladování energie a své bohaté zkušenosti předáváme jednotlivým ...

Vývoj, projekce, dodávky a servis zařízení s čerpadly. Spektrum činností: -projekce a dodávky čerpacích a hydraulických systémů -vodní hospodářství průmyslových podniků -ostřik okují.

Prodej, dodávka, servis: - vozidlové navijáky elektrické, ruční, hydraulické - elektrické lanové navijáky - hydraulické lanové navijáky - elektrické lanové navijáky - hydraulické lanové navijáky - ruční navijáky s brzdou, bez brzdy se západkou - minijeřáby s elektrickým navijákem RULE pro užitková vozidla.

Prodej a servis: -svařovací technika - svářecí stroje Kühtreiber a Selco, Rilon. Velkoobchod, maloobchod: -ochranné pracovní pomůcky: -kukly -rukavice -zástěry -brýle, ochrana sluchu -pracovní oděvy, obuv -svářečské příslušenství -brusivo -ruční a elektrické nářadí.

Firma HBC Pumpy s.r.o. se zaměřuje na prodej čerpadel na zahradu, do studny nebo pro vodní oběhy včetně zajištění projektování a stavby čerpacích soustrojí a domácích vodáren na klíč. Prodej, montáž, servis a údržba: - čerpadla (oběhová, samonasávací, odstředivá, ponorná, kalová, bazénová, ruční) - tlaková kanalizace - čerpací stanice - ...

Školení požární ochrany a bezpečnosti práce

Protipožární nátěry Natěračské práce - nátěry fasád a ocelových konstrukcí lakování Malířské práce - malby bytů, administrativních prostor a hal Nástřiky Výškové a horolezecké práce

Protipožární ochrana staveb: -protipožární nátěry, nástřiky a obklady ocelových -protipožární okna a dveře -kabelové ucpávky, kanály, podhledy. Provádí: -hydroizolace a sanace betonových konstrukcí -vysoušení, izolace. Stavby: -drobné stavební úpravy.

Dodávka, servis, poradenské služby ČERPACÍ TECHNIKA -nabídka zařízení do všech odvětví průmyslu i pro domácí použití -čerpané médium: od čisté vody až po chemicky agresivní, abrazivní a vizkozní média . ARMATURY. ZÁVLAHOVÁ TECHNIKA -zaměření na techniku aplikující vodu přímo k rostlinám.

Čerpací technika. Prodej: - spotřební a průmyslová čerpadla značky HCP, WARLUS, STERLING, SIGMA - pružné spojky RATHI - kalová ponorná čerpadla - vodárny.

Prodej a dodávka: - vybavení pro servisy a prodejny jízdních kol, opravny osobních a nákladních automobilů, pneuservisy.

Bohatý sortiment elektrických a hydraulických autonavijáků, prodej, servis a jejich montáž, profesionální přístup včetně zajištění osvědčení formou zápisu do technického průkazu nebo vystavení technického osvědčení samostatného technického celku a výpis TO. Dlouholeté zkušenosti máme s montáží a servisem navijáků u aut odtahových služeb, ...

Půjčovna, pronájem stavebních strojů: - kolová rypadla - bourací kladivo - pásová rypadla a bourací kladiva - demoliční nůžky - čelní nakladače a dozery - STK an traktory a nákladní přívěsy.

Kancelářská klimatizace, vzduchotechnika. Dodávky, montáže, prodej, servis, oprava: -vzduchotechnická a klimatizační zařízení včetně řídících systémů MaR.

Elektromontáže, elektroinstalace, inteligentní elektroinstalace, klimatizace, tepelná čerpadla, podlahové topení, slaboproud, svítidla, centrální vysavače.

Společnost Green spot, s.r.o. se zaměřuje na poradenství v oblasti BOZP a ekologie, na revize tlakových nádob a zdvihacích zařízení, na kovovýrobu, montáže ochranných zábran a mnoho dalšího.

Prodej - poháněné nástroje pro CNC stroje - upínací nástroje - měřidla a kalibry - obráběcí nástroje - speciální nástroje na zakázku.

Specializovaný prodejce stavebních strojů. Prodej stavebních a zemních strojů, jejich opravy a prodej náhradních dílů. Provoz půjčovny strojů a provádí školení strojníků v souladu s vyhláškou 77/65Sb. Výhradní zástupce firmy YANMAR v ČR.

Prodej, montáž, servis: - váhy - váhy vestavěné, pro obchod a tržnice, pro kuchyně a sklady, zlatnické a laboratorní, jeřábové a závěsné. Výroba: - mostní, silniční, automobilové váhy.

Pronájem, půjčovna, praní, prádelna: - čistící utěrky - čistící rohože - pracovní oděvy, rukavice Prodej: - pracovní rukavice - čisticí utěrky