Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Výroba, prodej, servis, půjčovna: - čerpadla GRUNDFOS, WILO, ISH, SIGMA HRANICE, SIGMA LUTÍN, CALPEDA a ostatní.

Zemědělské družstvo. Rostlinná výroba kombinovaná s živočišnou výrobou. Opravy změdělských strojů.

Maloobchod: -elektonika -elektospotřebiče.

Komplexní služby: - v oblasti požární ochrany a bezpečnosti práce.

Prodej, servis, pronájem: - manipulační technika (vysokozdvižné vozíky, paletové vozíky).

Stavební firma, pozemní stavitelství: - zemní práce - inženýrské sítě - komunikace a zpevněné plochy - demolice objektů - výstavba rodinných a bytových domů - rodinné domy na klíč Pronájem. - stavební stroje - autojeřáby.

Dodávka a servis klimatizací a chladících zařízení.

Kovoobrábění. Obrábění kovů. Výroba náhradních dílů pro kolejová vozidla. Kusová a malosériová výroba.

Výroba a dodávky telekomunikační techniky. Výstavby místních telefonních sítí a optických tras.

Komplexní elektromontážní práce: - elektroinstalace - slaboproudé rozvody a technologie - měření a regulace - elektronické zabezpečovací systémy Prodej: - elektroinstalační materiál.

Poradenství v oblasti elektroerozivního hloubení, řezání, strojního obrábění. Dodávky upínacích systémů EROWA, spotřebního EDM materiálu, podavačů, svěráků.

Velkoobchod, servis, montáž, dodávka: - svařovací a řezací technika - autogenní technika - příslušentví a díly pro svařování - brusivo - kompresory - pneumatické nářadí - zahradní technika. Pobočka: Tovární 7, 750 02, Přerov. Tel.: 581209470, 581206647, 777711806.

Provozování: -vodovody -kanalizace -čistírny odpadních vod. Stavební činnost: -provádění inženýrských vodohospodářských staveb. Poradenská činnost. Služby: -měření teplé užitkové vody a studené vody.

Prodej, servis, váhy: - počítací - dávkovací - laboratorní.

Zahraniční zastoupení: -Wanzl SRN Velkoobchod, maloobchod: - vybavení prodejen - pokladní boxy - vstupní turnikety - regály - vybavení hotelů - displaye.

Pronájem plachetnic, katamaránů i motorových člunů v Chorvatsku, Řecku, Itálii a v dalších atraktivních destinacích nejen ve Středozemním moři. Rádi Vám také pomůžeme k vlastní kapitánské licenci a dáme typy na pěkné výlety v okolí trasy Vaší plavby.

Výroba, montáž, dodávky: - stroje a zařízení z oboru - sladovny, pivovary, pekárny, cukrovary, konzervárny - parní kotle a tlakové nádoby. Montáž, repase: - kotelny.

Gastronomie, gastro zařízení, kuchyňská technika, gastro technika, projekce, servis, prodej, poradenství, gastronomické vybavení pro: hotely, restaurace, bary, závodní jídelny, nemocniční jídelny, velkokuchyně, kavárny, cukrárny.

Měření: - radonu, radon - protiradonová opatření. Stavební práce: - zateplení budov - sádrokartonářské práce.

Prodej, maloobchod: -vázací prostředky pro jeřáby -textilní vázací prostředky -řetězy a příslušenství -ocelová lana -upínací popruhy -magnetické upínače pro obrábění -upínací technika pro dopravu -transportní podvozky -hydraulické zvedáky a nářadí YALE -zdvihací a manipulační zařízení TRACTEL -systémy ochrany osob ...

Pivotéka Prodej: - pivo - nealkoholické nápoje - lihoviny - pivní džbánky a sklenice - reklamní předměty - suroviny pro vaření domácího piva. Plnění 5l soudků a PET lahví pivem. Půjčování výčepní techniky: - chladící zařízení - párty pípa.

Prodej: - hydraulická lopatová rypadla a náhradní díly.

Dodávka, montáž: -chladící a mrazící skladovací boxy -panelové boxy.

Pronájem železničních nákladních vozů.

Výroba, montáž: - elektrické pohony zvonů. Vhodné pro kapličky, kostely i katedrály. Renovace starých zvonů včetně zavěšení. Dodávka: - nové zvony - dálkové ovládání zvonů - věžní hodiny řízené radiovým signálem.