Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Internetový obchod: - kompletní sortiment nářadí - nádobí a kuchyňské potřeby - elektronika - zahradní technika - výpočetní technika.

Distribuce, prodej: - automaty na výrobu minikoblížků. - minikoblížky vyráběné na amerických automatech.

Projekce, dodávka, montáž, oživení a zprovoznění, dispečink, servis, vzdálené ovládání technologií: -automatizační, regulační a tepelná technika. Prodej: -automatizační a regulační technika.

Půjčovna: - devítimístný minibus značky Ford tranzit. K minibusu je možnost zapůjčení také příslušenství v podobě vozíku, rakve a nosiče kol na tažném zařízení.

Kontejnerová doprava Havrda: -Avia kontejnery (2m3-9m3) -zemní práce UNC 060 -přeprava suti, písku -půjčování vibračního válce.

Prodej, montáž, servis: -telefonní ústředny-instalace pobočkových telefonních ústředen od 6 do 3000 úč.přípojek -kamerové systémy HICAP 50 -docházkové systémy -požární ústředny-EPS* -elektrická zabezpečovací zařízení-EZS* -hotelové přístupové systémy-Ving Card -počítačové sítě.

Prodej, servis, pronájem, leasing: - vysokozdvižné, nízkozdvižné, ručněvedené vozíky nové, starší i repasované.

CNC obrábění Prodej, servis: - obráběcí stroje.

Pronájem: - kancelářské prostory - nebytové prostory, komerční prostory - sklady - výroba solární energie - fotovoltaika.

Prodej: -nástroje vrtací, navrtávací, vyhrubovací vystružovací, vyvrtávací, zahlubovací -nástroje na výrobu závitů -nástroje frézovací, řezací, brousící, soustružnické, hoblovací, obráběcí, rýhovací -nářadí a nástroje ruční -elektronářadí, pneunářadí -upínače řezných nástrojů -měřidla pro strojírenskou výrobu. Služby: ...

Velkoobchod, maloobchod, servis: - přídavné svařovací materiály (elektrody a dráty) ESAB, pájky na tvrdé a měkké pájení - svařovací stroje, plasmové řezací stroje FRONIUS, HYPERTHERM, OMICRON, KUHTRIBER - hořáky FRONIUS, TB, BINZEL, TRAFIMET - příslušenství, kabely, wolframové elektrody, chemie na ošetření svárů, atd. - stroje pro odporové ...

Oprava: -jednofázové a trojfázové asynchronní elektromotory tuzemské i zahraniční výroby -vysoušení elektromotorů a elektrických přístrojů.

Stavba lodí a člunů. Prodej: - potřeby pro řemeslníky.

Systémy řízení technologických procesů.

Prodej, montáž, servis: - vysílačky - navigace - handsfree sady - reklama.

Projekce: - technická zařízení budov.

Výroba: -zařízení na čištění odpadních plynů z průmyslových procesů. -výměníky tepla pro získávání tepla z odpadních plynů. -potrubí ze žáruvzdorných materiálů.

Prodej, servis: - monitorovací systémy, - IT technologie, - komunikační systémy.

Výroba: - elektronické informační panely a systémy pro městskou hromadnou dopravu. - řídící jednotka MR 27.2 - terminál MN76.2 - vnější informační panely DPL - vnitřní informační panely AK78 - zobrazovač času a pásma - mikrofon

Prodej, servis: - elektronické pokladny

Prodej, maloobchod, oprava, servis: -čerpadla -armatury -tlakové nádoby -domácí vodárny

Autobazar. Prodej: - prodej ojetých vozů, nákladních automobilů, skútrů, karavanů.

Výroba, prodej elektronika, elektrokomponenty: -indikační svítidla, svítidlo -indikační a akustické signálky, signálka -LED žárovky, žárovka -hlídače odběru -hlídače hladiny, hladina vody -hlídače napětí -napájecí zdroje -relé -termostaty, teploměry, teplotní snímače -GSM moduly -hlídače zaplavení -odstraňovače vodního ...