Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
UNIPLANT Návrhy a realizace zahrad. Údržba zahrad: -komplexní údržba vaší zahrady -zakládání trávníků -řez ovocných a okrasných dřevin -ochrana rostlin. Automatické závlahové systémy. Prodej: -ovocné dřeviny.

Prodej, servis, kalibrace, cejchování: - váhy a vážicí systémy.

Oprava: -vojenská radiotechnika, radiolokátory. Servis: - zařízení na testování povrchů letištních ploch. - zařízení elektronické ostrahy objektů Ubytovna. Pronájem nemovitostí - nebytové prostory.

Projekce, dodávka, montáž: -kompletní zařízení a suroviny pro potravinářský průmysl.

Diagnostika, projekce a montáž: -průmyslové pece pro keramiku a porcelán (vozokomorové, tunelové) -průmyslové pece pro žíhání a ohřev (komorové, krokové) -průmyslové pece pro tavení (pozinkovací, hliníkářské). Rekonstrukce a opravy vyzdívek Rekonstrukce a opravy topných systémů Rekonstrukce a opravy hořáků Diagnostika ...

Agroregina Olomouc Prodej, servis: - zemědělská, lesnická a komunální technika - stroje na zpracování půdy - sklizňovací technika. Nákup a prodej jatečných zvířat.

Výroba, dodávky: -potravinářská technologie -uskladnění a manipulace se sypkými materiály -klimatizace -pražič sladu -rekupretátor -mikrosladovna -posklizňové linky -mačkadla sladu pro minipivovary -lehké ocelové haly. Projekce, inženýring, obchodní činnost v těchto oborech.

Prodej a servis: -svařovací technika - svářecí stroje Kühtreiber a Selco, Rilon. Velkoobchod, maloobchod: -ochranné pracovní pomůcky: -kukly -rukavice -zástěry -brýle, ochrana sluchu -pracovní oděvy, obuv -svářečské příslušenství -brusivo -ruční a elektrické nářadí.

Pěstitelská pálenice, palírna. Moštárna. Prodej a servis zahradní techniky, Husqvarna, Flymo, Prodej kotlů a bojlerů, ohřívačů vody, plynové, pevná paliva, kombinované Broušení řetězů motorových pil. Autoservis.

Velkoobchod, maloobchod, dodávka, montáž: - vzduchotechnika - klimatizace - tepelná technika. Rekuperační jednotky.

Páskovačky pro ocelovou i umělohmotnou pásku. Plastové a kovové vázací pásky různých povrchových a materiálových provedení, tloušťky, šířek a návinů Vázací dráty různých povrchových a materiálových provedení, průměrů a návinů Kovové spony tibu B i jiné - různé způsoby uchycení Balící folie - stretchové strojní i ruční, různých návinů i ...

Autojeřáby Jurkovič Pronájem mobilních: - autojeřáby od 8 do 100 tun. Sídlo firmy: Družecká 280, 273 61, Velká Dobrá. Jeřábnícké práce.

Výroba: -zábradlí -ploty -konstrukce -schodiště -zahradní doplňky -čerpací a závlahová technika -elektromotory.

Velkoobchod: -materiály a nářadí pro laminování. Výroba: -díly karosérií na WRC soutěžní vozy -díly pro letadla,vrtulníky,palivové nádrže -díly pro automobilový průmysl -sportovní nářadí-pádla,kajaky,vesla, -technické výrobky.

Výsekové nástroje pro výrobu samolepících etiket. Výroba raznic pro flexotisk.

Výroba, opravy a servis ultralehkých letounů vlastní konstrukce (Tulák, Chico, Amigo...), replik (Trener, C104, Me-109, Stearman...)i létajících strojů zhotovených dle zákazníkem dodané výkresové dokumentace. Provádíme též doplňování výbavy, zástavby pohonných jednotek, generální opravy...

Technické prohlídky, zkoušky, revize: -kolejová vozidla. Projekce: -elektrické výzbroje. Rekonstrukce: -kolejová vozidla. Vývoj: -Elektronické systémy drážních vozidel -řídící systémy -Elektronické náhrady přístrojů vozidel -Rekonstrukce částí VN

Služby: -energetické audity -tepelně technické průzkumy a měření stavebních objektů, včetně termografie -tepelně technické posudky, výpočty a expertízy -návrhy energetických úprav a zpracování projektové dokumentace -zateplování stavebních objektů -inženýrská činnost ve stavebnictví -posuzování správné realizace zateplení ...

Zavádění aplikace Inteligentní dům: -aplikace, které s pomocí počítače a programového vybavení, dokáží řídit požadované činnosti v domě z jednoho centra.

Velkoobchod, maloobchod: - svařovací technika - svařovací materiál.

Prodej, servis: - šicí stroje Lada. Prodejna šicích strojů: - Olomouc, Pavelčákova 9, tel.: 585223390 - prodejní doba: 9-18, so 8, 30-12 hod.

Velkoobchod, maloobchod: - zemní vruty - řetězy - lana - provazy.

Dodávka, montáž, servis: - klimatizace - tepelná čerpadla - chladicí jednotky - mobilní klimatizační jednotky - odvlhčovače.