Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Provoz autobazaru ve Šternberku. Výkup a prodej osobních, užitkových vozidel. Sjednání povinného, havarijního pojištění a financování koupě automobilu. Půjčovna minibagrů.

SUCHÝ DŮM s.r.o. se zaměřuje na šetrné a efektivní řešení kapilární vzlínavé vlhkosti, plíseň a zatuchlost.

Dodávka a montáž tepelné techniky: - systémů vytápění, solárních systémů a tepelných čerpadel Dodávka a montáž zdravotechniky: - rozvody vody, odpadů a plynu vč.zařizovacích předmětů Dodávka a montáž průmyslových rozvodů - stlačený vzduch, plynovody, technologie Inženýrské sítě: plynovody, vodovody, kanalizace vč.přípojek Stavební práce.

Projekce, montáž: - technologie zasněžování - závlahové systémy - závlahy - servis čerpadel a armatur - technický sníh.

Prodej náhradních dílů pro stavební a zemědělskou techniku včetně příslušenství: - rychloupínač - zuby, zubové systémy - paletizační vidle - lžíce, lopaty - filtry - pneumatiky - gumové pásy - oleje - podvozkové díly Berco, Linser - skla - demoliční technika (kladiva, drapáky, drtiče, kleště, kompaktory, nůžky na ocel) - ...

Velkoobchod, maloobchod: -zemědělské stroje -náhradní díly k zemědělské technice -klínové řemeny -válečkové řetězy -filtry, ložiska

Výzkum, vývoj, výroba: -čerpadla a čerpací technika

Agroservis Jan Boháč Oprava: - zemědělská technika - stavební stroje UN, UNC, UNK - traktory ŠT-180, ŠT-180N. Prodej: - náhradní díly - agregáty.

Dovoz, skladování a rozvoz dialyzačního materiálu - produkty pro akutní léčbu selhání ledvin - dialyzační technika a přístroje, spotřební materiál.

Kominictví Jiří Žák se zabývá veškerými kominickými pracemi. V rámci naší činnosti nabízíme např. služby spojené s péčí o správnou funkci komínů a kouřovodů včetně kontroly spalinových cest. Současně realizujeme také pravidelné revize komínů na tuhá a plynná paliva. Současně se na nás můžete obrátit také s požadavkem na vložkování ...

Výroba - stroje pro určitá hospodářská odvětví, těžký průmysl, doly a hliníkárny - speciální díly Vývoj a konstrukce - stroje pro určitá hospodářská odvětví, těžký průmysl, doly a hliníkárny - speciální díly.

Ing. Milan Axman se specializuje na služby týkající se BOZP, požární ochrany, hygieny a svařování.

SPĚVÁK, s.r.o. se zaměřuje na prodej stavebních strojů, náhradních dílů, na půjčování stavebních strojů, renovací otvorů, bourací kladiva a mnoho dalšího.

Společnost Přáslavská lesní s.r.o. provádí veškeré práce co se týče lesnictví a myslivosti: - vývoz dřeva, - těžba harvestorovou technologií, - štěpkování veškerých surovin, - opravy a údržba lesní techniky a jiné těžké techniky.

Společnost Clear World s.r.o. nabízí k prodeji moderní a všestranné pomocníky na úklid domácností, které neznečišťují přírodu. Dodáváme parní čističe, filtrační zařízení nebo ekologické mycí stroje, které svým používáním nezatěžují životní prostředí a nahrazují chemické přípravky. Prodej, e-shop: - parní čističe, parní čistič DYNAMIK - ...

Půjčovna: - čistič koberců a čalounění - čistič oken - parní stroj - průmyslový vysavač - nosič kol a koloběžek za auto - střešní box. Zakázkové čištění: - koberců - sedaček, taburetů, křesel - kuchyňských a počítačových židlí - kočárků, autosedaček - plyšových hraček. Výdejny strojů: - Olomouc - Litovel - ...

IN LIFE - půjčovna lodí Morava -půjčovna lodí -kemp -restaurace -letní park -dětské centrum zábavy a sportu

Zdeněk Bezloja poskytuje ubytování v kempu. Provozuje také půjčovnu lodí.

Prodej, dodávka, montáž, servis, poradenství: - měřící a regulační technika - termostaty.

Dodávkou, montáží a také servisem rekuperačních jednotek, kompletů a teplovzdušných solárních kolektorů se zabývá společnost Miloslav Sedlák. V našem sortimentu naleznete rekuperace Meltem, decentrální, centrální a teplovzdušné solární kolektory. Naše, především decentrální jednotky lze použít prakticky všude, je však důležité zvolit vhodnou ...

Provádíme kvalitní čištění koberců a čalounění v Olomouci i v blízkém okolí. Dále nabízíme zapůjčení extrakčního stroje Kärcher Puzzi 100 vhodného pro důkladné odstranění nečistot a oživení barev mokrou cestou.

Služby: - vnitrostátní a mezinárodní doprava - sběrná služba Itálie - skladování a logistika. Pronájem: - užitkové mikrobusy 8+1 na řidičský průkaz skupiny B - zatížení na závěs až 2, 5 tuny - mikrobus lze pronajmout i s řidičem.

Vývoj, projekce a dodávky: - vodní hospodářství - ostřik okují - tlakovací zařízení - vysokotlaká čistící zařízení - hydraulická doprava suspenzí - příprava a čerpání mazacích olejových emulzí - zdroje vysokotlaké vody (emulze) pro lisy - řízení a vizualizace technologických procesů - optimalizace hydraulických systémů (provozní problémy, ...

Velkoobchod, maloobchod: -ložiska, příslušenství, gufera, seger, pojistky -velkorozměrová ložiska pro stavební stroje, jeřáby, lokomotivy -kulové řemeny.

Společnost DOOS, spol.s r.o. vznikla již v roce 1992 a je specialistou v oboru čerpadel. Zabýváme se prodejem, opravou, servisem a poradenskou činností v oblasti čerpadel a náhradních dílů. Výroba, prodej, maloobchod, oprava, servis: - čerpadla, čerpací technika - náhradní díly pro čerpadla - článková čerpadla - mlékárenská čerpadla - ...