Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Prodej a servis - stroje a zařízení k úpravě nerostných surovin

Výroba, projektová činnost, montáž, prodej: - čerpadla - regulační armatury - automatické čerpací stanice - plastové čerpadla - frenvenční měniče - ucpávky, spojky - průmyslové armatury.

Servis polygrafických zařízení. Servis a dodávka náhradních dílů pro polygrafická zařízení převážně značek DUPLO a STRATI.

Oprava, převíjení: - elektromotory - autoelektrika - čištění interiérů.

Služby, práce, servis: - elektromontáže, elektroinstalace budov - elektronické zabezpečovací systémy - kamerové, přístupové a docházkové systémy - měření a regulace kotelen a malých objektů.

Prodej, dovoz: - obráběcí stroje - frézky, frézovací centra - obráběcí centra - vrtačky - soustruhy - brusky - tvářecí stroje - hydraulické lisy.

Výroba: - technické plyny - elektromotory, generátory - měřící a kontrolní přístroje.

Dodávka a montáž: - vzduchotechnické zařízení - technologie, svařovny, pálící centra. Revize, montáž a opravy: - protipožární klapky - chladící a klimatizační zařízení. Výroba a prodej: - tvarovky pro vzduchovody. Realizace staveb: - střešní systémy - hydroizolace.

Výroba, prodej, zastoupení zahraničních firem, dovoz: - oční zboží - kompletní i doplňkový sortiment pro oční optiky - výstavní kazety pro provozovny - distributorské kufry pro firmy - čistící prostředky na optiku ČIBR - výdejní pouzdra FINISH PACK - brýlové obruby značek SABINA, CAMEO, ZENITH, LAZEK, MATRIX, JAGUES LOMONT, ...

Výroba, dodávka, e-shop, prodej: - diamantové řezací kotouče pro dělení stavebních materiálů - diamantové brusné talíře pro brouąení stavebních materiálů - diamantové řezací kotouče pro dělení přírodního a umělého kamene - diamantové vrtací korunky pro jádrové vrtání stavebních materiálů - renovace diamantových kotoučů a vrtacích ...

Zahradní technika a elektronářadí: - sekačky vysoké a parkové trávy - travní traktory, křovinořezy, pily - čerpadla - elektrocentrály - malotraktory - rotavátory - pluhy, brány, sněhové radlice a frézy - půjčovna základní techniky.

Prodej, oprava: - čerpadla - generální opravy čerpadel - čerpací technika - průmyslové armatury - náhradní díly čerpadel - servis čerpadel.

Bezpečnostní agentura. Napojení, provozování: - pult centrální ochrany. Prodej, projekce, servis, montáž: - bezpečnostní technika - elektrická zabezpečovací signalizace. Služby: - přeprava hotovosti, cenin, peněz.

Montáž, prodej: - zabezpečovací zařízení - alarmy - elektroalarmy.

Optika G & H: - dioptrické brýle - sluneční brýle - pouzdra na brýle - lupy - závěsné šňůrky, dopňky - kapky do očí - výměna skel - opravy - nové brýle - poradenství.

Pobočka. Autorizovaný prodej, oprava, leasing, prodej, autoservis, autoopravna: - nákladní, užitkové automobily AVIA - asistenční služba na vozidla AVIA, - příprava vozů na technickou kontrolu - měření emisí nákladních, osobních vozidel - motocykly BABETA, KORADO - převodovky AVIA, KAROSA, LIAZ - náhradní díly, autodíly na ...

Maloobchod, prodej: - oční optika - brýle, obroučky - doplňky - sluneční brýle.

Velkoobchod, servis, montáž, dodávka: - svařovací materiály - svařovací a řezací technika - autogenní technika - příslušentví a náhradní díly pro svařování - brusivo - kompresory - pneumatické nářadí a rozvody.

Služby: - bezpečnost práce (vstupní a periodické školení v BOZP, sepisování úrazů na pracovišti, vedení dokumentace) - požární ochrana (školení v oblasti požární ochrany, zpracování dokumentace požární ochrany, vypracování požárních směrnic pro danou společnost). - pracovní oděvy, obuv - hasící přístroje.

Poskytování, prodej: - hardware - hotové programy - programy na zakázku - programování, programátorství - kontrola vstupu docházky - kontrola přístupu na PC - snímače otisků prstu.

Kovo-stroj servis: - axiální čepové spojky - pružné spojky - spojky s gumovou obručí. Prodej: - kalová čerpadla.

Prodej, montáž, servis: - velkokuchyňské celky, varná technika - nerezové a smaltované nádobí - barmanské potřeby - gastronomické zařízení - vybavení kuchyní, restaurací, jídelen, hotelů, škol - pronájem gastro zařízení.