Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Oprava, servis, převíjení: - elektromotory.

Trávník servis: - trávníky - závlahy - hnojiva - údržba dřevin.

Prodej, servis: - zahradní technika - lesní technika.

Prodej a servis: -svařovací technika - svářecí stroje Kühtreiber a Selco, Rilon. Prodej: -ochranné pracovní pomůcky: -kukly - samostmívací, plastové, papírové -rukavice - pracovní, svářečské -zástěry -brýle, ochrana sluchu -pracovní oděvy, obuv -svářečské příslušenství -přídavné materiály - pájky, tavidla, dráty, ...

Nástroje pro obráběcí stroje. Čerpací stanice odpadových vod SEWAPRESS.

Prodej, servis, poradenství: - pokladny - kopírovací stroje - kancelářská technika - psací stroje mechanické, elektronické - sčítací stroje - etiketovací kleště. Prodej: - papírové kotouče - termokotouče - barvící válečky - etikety - barvící kazety do pokladen a psacích strojů.

Výroba: - palety - úprava řeziva - dřevařská výroba - podlahové dřevěné dílce pro lešení. Velkoobchod, prodej: - materiály - svářečky - svařovací technika.

Prodej, montáž a servis: - tepelné čerpadla.

Oprava: - zemědělské stroje - lesnické stroje.

Dodávka, prodej: - hasicích přístrojů - plnění tlakových lahví s potravinářským CO2. Revize, opravy hasicích přístrojů, hydrantů a požárních vodovodů.

Výroba, prodej: - molitanové smetáky - košťata, kartáče - kartáčnické zboží.

Hasičský záchranný sbor. Požární stanice. Ohlašovna požárů. Ochrana životů, zdraví a majetku obyvatel při požárech a poskytování účinné pomoci při mimořádných událostech.

Oprava, montáž, dodávka: - klimatizační technologie - průmyslové chladící zařízení - chladící zařízení - klimatizace.

Výstavba - plynovody Dodávka - solární systémy Dodávka a montáž - podlahové vytápění

Výroba, opravy: - zemědělské stroje.

Opravy - zemědělské stroje Provádí zemědělské práce - sečení - obracení - senážování - shrnování

Výroba - mříže Výroba - zábradlí Zkružování profilového materiálu Kovárna - zámečnické kovářství - zábradlí a mříže

Jeřábnické práce autojeřáb AD 20

Servis - domácí spotřebiče Servis - elektromotory Výroba - elektromotory

Truhlářské práce Sezonní výkup - ovoce Výroba - dřevěné obklady Výroba - interierové i vchodové dveře Výroba - dřevěné schody Výkup - med

Půjčovna - drobná mechanika

Služby v oblasti BOZP - koordinátor BOZP Služby v oblasti PO

Zdvihací práce pomocí montážní plošiny Elektromontáže