Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Společnost Red Zero s.r.o. se zabývá elektroinstalacemi, tak také instalacemi, servisem i revizemi hasicího systému FirePro.

Firma provádí servis hydraulických nakládacích jeřábů a další manipulační techniky převážně na nákladních vozidlech. Prodej náhradních dílů a příslušenství k dovybavení nástavby.

Požární zabezpečení: - hlásiče požáru a kouře - detektory CO a plynu - požární signalizace a detekce požáru. Bezpečnostní systémy: - zabezpečovací systémy - kamerové a přístupové systémy - videotelefony. Mechanické systémy: - zámky, řetězy - bezpečnostní schránky, trezory - prostředky individuální ochrany. Výhradní ...

Firma Hydrotruck s.r.o. se zabývá navrhováním hydraulických komponentů.

Služby: - bezpečnost práce - BOZP - koordinátor BOZP - požární ochrana - PO - inženýrská činnost ve výstavbě.

Společnost Air Schneider s.r.o. poskytuje k prodeji všechny druhy kompresorů, zařízení na úpravu stlačeného vzduchu jako jsou filtrační a sušící systémy.

Čistíme DPF/FAP filtry, AGR/EGR ventily a turba. Naprosto unikátní špičkový a šetrný čistící proces s extrémně účinnou látkou se zaručeným výsledkem. Dále provádíme průmyslové čištění - plošiny, podlahy, konstrukce hal, střech, výrobní technologie včetně mytí, odmaštění a odprášení.

SIGMA PUMPY HRANICE, s.r.o. je tradiční český výrobce čerpadel pro různé účely. Tradice výroby čerpadel v Hranicích na Moravě sahá až do roku 1883. Firma byla známá výrobou větrných motorů jako zdroje pohonu čerpadel. Zakladatel výroby čerpadel, Antonín Kunz, dokázal svůj podnik rychle posunout mezi přední firmy v oblasti vodovodů a pump. Po ...

Společnost SIGNALBAU a.s. se zabývá především montáží technologických zařízení pro železniční dopravu, výstavbou telekomunikačních sítí, energetiky a silnoproudých zařízení. V rámci zakázky nabízíme komplexní služby od projektové dokumentace, přes vlastní realizaci, až po následný servis.

Velkoobchod, maloobchod, zásilková služba: - sortiment pro řemeslníky, průmyslové potřeby - ložiska, těsnění, spojovací materiál, řetězy, dílenská chemie, nářadí ruční, elektrické, pásové brusky, brusivo, elektrocentrály, ochranné pracovní pomůcky..

Barron’s grills nabízí k prodeji na svém e-shopy grily včetně příslušenství, poskytuje i půjčovnu grilů. Také provádí servis zahradní techniky, motorek a skůtrů, čtyřkolek a servis malé stavební techniky.

Strojírenská výroba: - stroje - technologické zařízení - ocelové konstrukce. Výroba: - drtiče, třídiče kameniva - pasové dopravníky - elevátory - násypky.

Provádíme montáž, demontáž, instalace i stěhování standardních a nadrozměrných břemen jak váhových, tak rozměrových.

Zabýváme se dodávkami, montáží, demontáží, opravou a renovací velkokapacitních smaltovaných sil, nádrží a zásobníků typu Vítkovice, Permastore a Harvestore. Naše společnost je zaměřená na poskytování komplexních služeb svým zákazníkům při řešení jejich potřeb a požadavků na dodávku, renovaci, montáž a demontáž smaltovaných sil, zásobníků, ...

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Činnost informačních a zpravodajských kanceláří -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování věcí movitých -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské ...

Chmelařské středisko. Výroba, pěstování: - chmel - chmelnice - produkty rostlinné výroby. Prodej: - náhradní díly na potřikovače - díly na čerpadla.

Návrhy, prodej, instalace, profi servis: -chlazení a vytápění klimatizací či tepelným čerpadlem. Údržba – čištění a dezinfekce vnitřních i venkovních jednotek.

SEZAKO PŘEROV s.r.o. je společnost zajišťující především výstavbu technologických linek, servis drtící a třídicí techniky. Opravujeme stroje jako jsou kuželové a čelisťové drtiče, vibrační třídiče. Mimoto realizujeme všechny práce související s výrobou v kamenolomech jak v České republice, tak i v zahraničí. V našich bohatě vybavených halách se ...

Servis vozidel Nissan GT-R včetně karosářských a lakýrnických prací. Profesionální úpravy Nissan GT-R. Distribuce olejů a maziv Millers Oils Profesionální údržba automatických převodovek Prodej náhradních dílů

Výroba, prodej, servis: - váhy (pásové, dopravníkové, průtočné, šnekové, průjezdné váhy, dynamické vážení, vážící systémy) Vývoj, výroba: - elektronika - software - řídící systémy - průmyslové detektory kovů - indikátory kovů.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - autopříslušenství BOSCH. Prodej, oprava, servis: - elektrické ruční nářadí - zahradní technika - autoservis - pneuservis - oprava klimatizací - diagnostika a servis automobilů.

Prodej: - veškeré zařízení pro gastronomii - nerezový nábytek.

Návrhy, dodávky a servis v oblasti : - inteligentní elektroinstalace - řízení a regulace vytápění - měření a optimalizace spotřeby energií - ovládání rolet a žaluzií - řízení bazénů a koupališť - prodej software ZWCAD - regionální zastoupení pro ZWCAD - poradenství a konzultace v oblasti CAD software - prodej a servis výpočetní ...

Výroba, prodej, opravy, servis: - zahradní technika Dakr - bubnové rotační sekačky - náhradní díly Dakr - obraceče píce, sena - malotraktory - stroje Panter - rozmetače, rozmetadla hnojiv, soli.