Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Prodej, servis, půjčovna: - zahradní technika: - sekačky - křovinořezy - travní traktory - sněhové frézy - malotraktory - travní frézy.

Půjčovna stavební a zahradní techniky: - drobná stavební mechanizace - vibrační desky a válce - hutní pěchy - čerpadla - brusky - malé elektrocentrály - zahradní mechanizace. - pásové bagry 1-1, 5 tuny

Prodej, realizace: - tepelná čerpadla - podlahové topení - stavby - doprava - klimatizace - obchod (zásobování velkoobchodů).

Prodej, montáž, instalace: - tepelná čerpadla - solární systémy - rekuperace do rodinných domů - plynové kotelny - zónové regulace a zálohovaná čerpadla Jablotron Montáž a servis regulací Siemens RVS, RVA Projekce topných systémů a rekuperací

Dodávka, montáž, revize a servis: - vzduchotechniky - aktivní i pasivní rekuperace, nucené větrání - klimatizace - domovní, bytové, kancelářské, pro komerční prostory - klimatizací a tepelná čerpadla SINCLAIR a SAMSUNG - chladící zařízení - tepelná čerpadla

Naše společnost provádí: - kontrolu a servis hasicích přístrojů - kontrolu a servis požárních vodovodů, dveří a uzávěrů, klapek a ucpávek, revizních dvířek - plnění CO2 - montáž - požární nástřiky Knauf - požární nátěry ocelových a dřevěných konstrukcí, požárních dveří, požárních zárubní, požárních ucpávek - výrobu kanalizačních ...

Služby v oblasti strojírenské výstavby, projektování technologických celků, elektra a automatizace.

Projektů, dodávky, instalace technologických linek a zařízení. Kompletní řešení elektroinstalací v průmyslu.

Ochrana a ostraha objektů a majetku. Pult centrální ochrany v součinností se zásahovou jednotkou. Patrolovací služba. Převozy peněz a cenin. Montáže zabezpečovacích systémů EZS, EPS, CCTV.

Společnost S-FELTEC s.r.o. se zaměřuje na prohlídky, kontroly, opravy a modernizace obráběcích strojů včetně zajištění náhradních dílů a prodeje strojů nových.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení Opravy silničních vozidel -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Poskytování technických služeb -Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, ...

Protipožární nátěry a nástřiky. Montáže protipožárních systémů. Prodej, servis, revize: - hasící přístroje - požární hydranty. Prodej, montáž: - protipožární dveře. Servis, revize, montáže a problematika PO: Požárně bezpečnostní řešení staveb. Prodej a plnění CO2. Tlakové zkoušky nádob na plyny.

Stavební údržba. Stavební práce. Opravy střech. Pokrývačství. Nátěry a malby. Zateplovací práce.

Společnost PSP Pohony a.s. je tradičním výrobcem a dodavatelem průmyslových převodovek, spojek, brzd a dalších komponent pro různé aplikace. Disponujeme vlastním technologickým a vývojovým oddělením. Vyrábíme čelní a kuželočelní převodovky pro nejrůznější aplikace v průmyslu, stavebnictví a zemědělství. Typy převodovek standardní, speciální i "na ...

Automatické závlahové systémy. Zařídíme ruční i strojové výkopové práce na zahradě, hřišti či golfu.

Výroba a prodej výživné organické hnojivo SST Beo 2: - ozdravuje rostliny a celé porosty - zamezuje vyplavování živin - snižuje nároky na zavlažování - dodává makro i mikro živin. Prodej, dodávka, renovace čerpadla a mechanické ucpávky včetně následného servisu. Zpracování kalů čističek odpadních vod.

Firma Ludmila Topolánková se sídlem v Milenově v okrese Přerov poskytuje projekce a realizace zahrad, údržbu zeleně, terénní práce, závlahové systémy a další služby. Pokud plánujete založit novou zahradu nebo hledáte něco kdo se postará již o tu stávající, neváhejte nás kontaktovat. Naše služby zahrnují: - projekce, návrhy a realizace ...

Oprava, servis, prodej, poradenství, služby: - požární, protipožární technika - hasicí přístroje - požární ochrany - školení BOZP, PO - požární komponenty, příslušenství - plnění CO2 - servisní organizace - KOMAXIT - práškové lakování.

De & Co Hranice, s.r.o. provádí automatizace a robotizace provozu včetně dodávky strojních zařízení na klíč - jednoúčelové a automatizační stroje. Poskytujeme konstrukčně-výrobní služby dle přání zákazníků. Zařídíme také kompletní servis a jeho technickou dokumentaci v moderním systému CAD od společnosti PTC Creo. Výroba a dodávka, kompletní ...

Výroba a montáž: - průmyslových elektrických zařízení - čerpacích stanic na vodu - vodárenské technologické celky - odpadní vody.

Prodej: - domácí potřeby Tescoma - chovatelské potřeby - zahradní a komunální technika - postřiky, hnojiva - potřeby pro zahrádkáře. Oprava: - zahradní a zemědělská technika - grily Weber.

Společnost STROJÍRNY OLŠOVEC s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou strojírenskou výrobu. Díky vlastnímu výrobnímu areálu se specializujeme na výrobu strojů, strojních dílců, náhradních dílů strojů a obrábění svařenců, odlitků, výkovků. Své služby poskytujeme nejen v celé České republice, ale také v zahraničí. Máme více než dvacetiletou praxi a ověřené ...

Strojírenská výroba: - dopravníky - regulační elementy - zařízení čistíren, úpravy vod - obrábění, soustružení, frézování - tváření, svařování.

Výroba, prodej: - stroje pro recyklaci - recyklační stroje (drtiče, třídiče, dávkovací zařízení, drtiče a třídiče) - ekologická zařízení. Drcení, třídění, recyklace: - stavební odpady.

Velkoobchod, prodej: - spojovací materiál (šrouby, matky, matice, vruty, hřebíky) - výroba spojovacího materiálu dle výkresové dokumentace - ložiska, gufera tuzemská i dovozová - příslušenství ložisek. - zámečnictví, kovovýroba. Maloobchod, prodej: - Přerov, Smetanova 10 - tel.: 581220377.