Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Prodej, dovoz, opravy, servis: - měřící a regulační technika - elektromagnetické ventily pro plynná i tekutá média DN1, 2-65 mm - elektromagnetické ventily do teplot +180 stupňů C a provedení EEx - elektromagnetické ventily pro neutrální i agresivní média - pístem ovládané ventily se šikmým sedlem - regulační pístové ventily ...

Služby: - technicko-organizační činnost v oblasti požární ochrany: - zpracování dokumentace požárně bezpečnostního řešení staveb - zpracování projektů pro územní a stavební řízení - posouzení požárního nebezpečí - kontrolní činnost na úseku požární ochrany - zpracování dokumentace požární ochrany - nabídka školení ...

Výroba, servis: - lehké požární automobily - hasičské a záchranné techniky - čerpací technika - ventilátory - vyprošťovací nářadí - záchrana osob - likvidace eko havárií - osvětlovací technika - armatury. Prodej: - hasicí zařízení.

Vývoj, výroba, prodej: - rolové laminátory - bezprokladové laminovací fólie - oboustranné samolepky - velkoformátová řezačka - spotřební materiál (laminovací fólie, lepidlo s prokladem). - víceúčelový užitkový elektrovozík ZUBŘÍK (ochutnávkový a výčepní vozík ZUBŘÍK, nosič reklamy, pro volný čas, pro usnadnění pohybu).

Dřevoobráběcí průmysl - nástroje a stroje pro dřevozpracující průmysl, zejména pásové pily - technické vybavení Výroba - nástroje a zásoby na zpracování kovů, zejména pásové pily - technické vybavení

E-shop: - vybavení pro hasiče - hadice - savice - armatury - výstroj a výzbroj - čerpadla, agregáty a další. Hrnčířská 411/11 751 31, Lipník nad Bečvou

Výroba, kovovýroba, zámečnictví, prodej: - konstrukční díly - ocelové konstrukce - tlakové a beztlaké nádrže - vany pro mořící, galvanické a jiné povrchové úpravy - dopravníky - kouřovody a potrubí pro vzduchotechniku - násypky a zásobníky - technologická zařízení z nerez materiálů.

Kompletní zahradní servis. Realizace zahrady na klíč. Závlahové systémy. Zahradní prvky: - kamenné zídky - dřevěné terasy - solitérní kameny - obklady - chodníky - dlážděné plochy.

Prodej, eshop: - svářecí technika - elektrické, pneumatické a mechanické nářadí.

Systémy protipožární ochrany (požární ucpávky).

Velkoobchod, prodej: - ložiska všech typů a rozměrů - ložisková tělesa - klínové řemeny - gufera, hřídelová těsnění - spojovací materiál - řetězy.

Dodávka, montáž, servis: - třískové obráběcí stroje - obráběcí stroje - CNC otočné stoly, děličky, produkční systém - konvenční frézky - produkční CNC frézky - nástrojařské frézky - univerzální frézky - hrotové soustruhy - nástrojářské frézky - obráběcí centra - obrážečky - rovinné brusky - měřící sondy - číslicové ...

Prodej a servis: - zemědělské, komunální a lesní techniky.

Prodej, montáž a servis: alarmy, zamykání řazení, GPS monitoring vozidel a elektronická kniha jízd. Dále tažná zařízení, parkovací senzory, LED světla, dálková ovládání a mnoho dalších doplňků. Provádím opravy elektroinstalací a elektroniky vozidel.

Činnost: - zpracování akustických studií pro účely územního, stavebního povolení.

Prodej: - úklidový parní čistič a vysavač s molekulárním separátorem.

Projekce, poradenství: - vzduchotechnika - vytápění.

Činnost: - opravy a rekonstrukce elektrické trakční výzbroje lokomotiv - montáž elektronických rychloměrů Mesit

Maloobchod, prodej: - fotopřístroje, fotoaparáty - fotofilmy, filmy - rámečky. Služby: - fotografické - fotoateliér - zhotovení fotografií. Oprava, servis: - fotoaparáty SAMSUNG, MINOLTA, YASHICA, PRAKTIKA, CONTAX - objektivy TAMRON. Sběrná služba: - fotografií.

Doprava, třídění zboží: - na paletách - zasilatelská centra - třídící zařízení - zařízení pro vnitropodnikovou dopravu - dopravní systémy, dopravníky. Montáž a servis dopravních zařízení. Projektování a výroba dopravníků. Výroba součástí dopravníků.

Technická prohlídka plavidel. Vystavování lodních dokladů. Vedení plavebního rejstříku. Plavební dozor.