Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Činnost : - projekční - inženýrská Montáž, rekonstrukce, revize, projekce : - chlazení - strojovny chlazení, chladírny, mrazírny, zmrazovací tunely - čištění vody (pitné i odpadní) pomocí elektroimpulsního zařízení a nanotechnologie - odpadní teplo - kotelny, topné systémy - elektro - měření, stavba, regulace - plynový rozvod ...

Dodávky a montáže: - profesionální systémy - servisní pohotovost 24 hodin denně Zabezpečovací zařízení: - EZS drátové i bezdrátové - kamerové systémy - požární signalizace - přístupové a docházkové systémy. BOS-PCO s.r.o. - tel: 469637033-4, 777300882 - přeprava cenin, fyzická ostraha - připojení na PCO - ...

Vývoj, výroba, prodej, instalace, oprava, servis: - lasery - optické prvky pro lasery - laserové hlavy - polohovací jednotky - laserová pracoviště.

Výroba, montáž: - technologické zařízení pro dopravu a manipulaci - vzduchotechnika - ocelové konstrukce.

Servis, montáž, oprava: -dřevoobráběcí stroje. Prodej, leasing: -dřevoobráběcí stroje -nové -použité. Záruka 6-12 měsíců. Výkup strojů za hotové. Likvidace: -dřevoobráběcích strojů -technologií. Příslušenství. Nové pilařské technologie.

Obchodujeme s technologií pro bodové odporové svařování. Dodáváme základní vybavení: svařovací kleště, řídící jednotky, frézky svařovacích hrotů, zařízení pro automatickou výměnu svařovacích hrotů, zařízení pro automatickou výměnu svařovacích kleští, invertory, transformátory, atd. Sortiment náhradních a spotřebních dílů: svařovací hroty, ...

Projektování, konstrukce: -stroje a zařízení pro povrchové dobývání nerostů, pro skládková hospodářství sypkých hmot -transportní zařízení -zařízení pro manipulaci s materiálem na složišti.

Prodáváme ložiska, autoložiska a příslušenství (gufera, mazací technika, lepidla....) všech typů a rozměrů. Konzultační a poradenská služba. NON-STOP servis 24h. Více na WWW.LOZISKA-PARDUBICE.CZ Ložiska Pardubice.

Prodej, maloobchod: - nářadí, - svářecí technika, - kompresory, - průmyslová lepidla.

Letecká škola, pilotní výcvik, půjčovna letadel zkoušky letadel a pilotů, znalecké posudky, oceňovaní letadel, zjišťování příčin leteckých nehod, obchodní činnost, konstrukce a výroba letadel.

Služby: -poradenství, projektování, dodávky, montáž a servis moderní gastronomické technologie. Zařízení: -vybavení pro školní jídelny, ústavy sociální péče, nemocnice, závodní stravování, hotely, penziony, bufety, restaurace a ostatní gastronomické provozy. Prodej, montáž, servis: -varné kotle, sporáky, pánve -grily, fritézy, ...

Obchodní činnost. Práce: - elektromontážní - montáž - přímotopné konvektory a kotle - nastřelování - kotevní technika - satelitní a televizní rozvody. Prodej: - chladící zařízení-prosklené vitríny a mrazící boxy - osvětlovací technika pro interiéry - elektrocentrály - přímotopné vytápěcí panely - satelitní komplety a ...

Prodej značkových vodních čerpadel, vodáren, příslušenství a náhradních dílů. Zajišťujeme opravy prodávaného sortimentu dodavatelským způsobem.

Výroba, prodej: -stoje -nářadí.

Maloobchod, prodej: - potraviny - nápoje - tabákové výrobky. Oprava, servis, údržba: - textilní stroje - šicí stroje.

Naše společnost Revize TZ Pardubice s.r.o. působí zejména v regionech Pardubice a Hradec Králové, působíme ale i v dalších lokalitách České republiky. Zaměřujeme se například na revize a zkoušky tlakových nádob, revize a zkoušky kotlů, revize plynových zařízení, provozní kontroly tlakových zařízení, školení obsluh tlakových zařízení, montáž ...

Opravy a montáž dojicích zařízení.

Konstrukce, dodávky: - strojní zařízení - strojní vybavení chemie, laboratoře.

Vysokozdvižné vozíky - servis, prodej, pronájem: -opravy a generální opravy motorových vysokozdvižných vozíků čelních i bočních, jejich modernizace -prodej paletizačních a vysokozdvižných vozíků -prodej dílů, renovace nahradních dílů -pronájem vysokozdvižných vozíků -manipulační technika. Opravy značek: DESTA, ...

Projekce, dodávka, montáž, opravy, servis: dopravní systémy - pásové a šnekové, dopravníky, elevátory, redlery, sila

Instalace, oprava, servis: - elektronická zařízení - elektromontážní práce - průmyslová a domovní elektroinstalace - montáž, údržba, oprava, servis: - telekomunikační zařízení - kamerové systémy - počítačové sítě - digitální televize - slaboproudé technologie.

Prodej: - vysokotlaké čističe - vysavače - podlahové mycí stroje - úklidové vozíky - ruční úklidovou techniku na podlahy a okna - čisticí prostředky. aj. Provádíme záruční i pozáruční servis. Půjčujeme vysokotlaké čističe, vysavače a podlahové stroje.

Vývoj a výroba: - indikační sondy a měřící systémy na kapaliny a ropné produkty.

-veřejné vnitrostátní letiště -mezinárodní neveřejné letiště -letecká škola -opravy letadel -aeroklub