Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Prodej - kartonážní stroje Výroba a prodej - obalový materiál z papíru

Prodej, servis: - zahradní a komunální technika STIGA, KUBOTA, SOLO, SECOGROUP, HITACHI, BRIGGS & STRATTON.

Zastoupení, dealer: - Merkuria Praha a.s. Velkoobchodní, maloobchodní prodej: - gastro zařízení pro kuchyně - chladicí a mrazicí zařízení pro prodejny (boxy, vitríny) - nářadí pro řemesla - kulové kohouty - vodovodní baterie. Firmy, značky: - KOXKA, KOVINASTROJ, PAFFONI, ITALVALVOLE, EBARA, KNIPEX, BLACK & DECKER, RAPID, REMS, VBW, ...

Zakázková kovovýroba: -ocelové konstrukce pro interiéry (dílčí stěny, paravany a jiné) -opláštění-nerez, mosaz, hliník -atypické zábradlí-nerez, mosaz, ocel, sklo -ostatní výrobky z nerezu, mosazi a jiného materiálu -atypické kování -atypické lustry a světla -práce kovotlačitelské -kompletní orientační systémy i v ...

-Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků

Provozování autoškoly -Zasilatelství a zastupování v celním řízení -Ubytovací služby -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Činnost informačních a zpravodajských kanceláří -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování ...

-Výroba kovových konstrukcí, kotlů, těles a kontejnerů -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence -Zprostředkování obchodu a služeb -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, ...

Servis chlazení. Opravy, servis: -chlazení -ledničky, mrazničky. Výroba a opravy průmyslových chladicích a vzduchotechnických zařízení. Výroba a opravy jiných strojů a zařízení pro všeobecné účely.

Zámečnictví, nástrojářství -Velkoobchod a maloobchod Montáž, opravy, revize a zkoušky zdvihacích zařízení Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Vodoinstalatérství, topenářství

Vyrábíme a dodáváme rámečky na fotky ve stylu puzzle, rámeček na fotografie, rámečky na více fotek, rámečky na obrázky, rámečky na foto, rámeček, fotorámeček, bytové dekorace, atd.

Oprava a prodej šicích strojů. Široké spektrum služeb na profesionální úrovni: - prodej šicích strojů, - opravy šicích strojů - záruční i pozáruční servis - prodej náhradních dílů.

Práce, oprava, servis, montáž: -elektrikářské -domovní a průmyslové instalace -veřejné osvětlení, bytové instalace -revize - elektrická zařízení. Práce s montážní plošinou: -typ M25 MULTICAR -výškový rozsah 14m, 5, 2m do boku.

Služba: -o dtah aut - odtahová služba Silniční služba ÚAMK Prodej: - náhradní díly

Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení

Opravy, převíjení: -elektromotory

Práce: - kovovýroba - dřevovýroba. Řemeslo: - zámečník - kovář - stolař - truhlář. Kovoobrábění. Oprava: - zemědělské stroje.

Opravy, servis, autoservis: -nákladní automobily, -užitkové vozy, -zemědělské stroje.

Projekce, dodávka, montáž, servis vzduchotechnického a klimatizačního zařízení.

Galerie-korunka cz - internetový obchodní dům se širokým sortimentem zboží, akční ceny, na vybrané zboží doprava zdarma.

Prodej nových i ojetých vozů se zárukou: -leasing, úvěr -splátky, výkup -servis a pneuservis (geometri, diagnostika Bosch, plnění klimatizací) -skútry -travní sekačky -čtyřkolky -možnost sjednání povinného pojištění.

Prodej, dodávka: -balící stroje -zařízení pro výrobu obalových materiálů

Prodej: - fotoaparáty - fotofilmy - alba, minialba - paspartování fotografií - zhotovení reklamních fotografických prospektů - fotorámečky - příslušenství . Služby : - zhotovení fotografií na počkání

Prodej: -fotoaparáty -filmy -alba -paspartování fotografií -zhotovení reklamních fotografií prospektů -fotorámečky, příslušenství. Služby: -foto.