Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Xvent s.r.o. se specializuje na průmyslové vytápění, vzduchové clony, rekuperační jednotky a čističky vzduchu.

AGRA 2020 s.r.o. je společnost specializující se na zemědělské technologie. Má širokou škálu produktů, včetně čerpadel, převodovek, a dalšího vybavení pro stáje a hospodářské objekty.

Mapezo servis - Vaši spolehliví odborníci na klimatizace a tepelná čerpadla Mapezo servis, pod vedením Bc. Jana Kahla, je specializovanou firmou, která se zaměřuje na montáž, servis a revize klimatizací, chladicích zařízení a tepelných čerpadel. Naše dlouholeté zkušenosti a odborné znalosti nám umožňují poskytovat kvalitní služby našim ...

Společnost CHAT s.r.o., sídlící v Pardubicích, nabízí jeřábnické práce a pronájem autojeřábů Tatra 148 AD20 a V3S080 včetně sklápěcího přívěsu do 5, 5 tuny. Disponujeme autojeřábem AD 20 na podvozku Tatra 148, jenž je vybaven čtyřdílným teleskopickým výložníkem s možností nástavce. Maximální nosnost autojeřábu je 20 tun a maximální výška ...

APL ELEKTRONIK s.r.o. se specializuje na vývoj a výrobu monitorovacích systémů pro teplotu a vlhkost, zaměřených hlavně na zdravotnictví a potravinářství.

Klimator s.r.o. se zaměřuje na dodávku, montáž a servis klimatizačních jednotek a tepelných čerpadel.

TVT - EUROPE s.r.o. se specializuje na výrobu a prodej termovizních přístrojů Archer. Nabízí puškohledy, binokuláry a monokuláry s vysokou odolností IP67, vhodné pro armádu, policie a myslivce.

Michaela Vojtěchová se zaměřuje na hloubkové čištění koberců, čalounění, a interiérů vozidel.

Automate s.r.o. se zaměřuje na robotizaci a automatizaci se specializací na studie proveditelnosti a procesní analýzy, které jsou základem pro další kroky, včetně modifikací existujících systémů.

Společnost 2PP s.r.o. se zaměřuje na kotle, kamna, tepelná čerpadla, solární systémy, fotovoltaiku a na rekuperace.

Aleš Kvoch se zaměřuje na prodej a servis výpočetní techniky, pokladních, zabezpečovacích a kamerových systémů.

ARCHER - LPP s.r.o. se specializuje na výrobu optoelektronických systémů, jako jsou termovizní zaměřovače, dalekohledy, monokuláry, noční vidění a další speciální zařízení.

Best Air s.r.o. se specializuje na instalaci a servis klimatizačních systémů a tepelných čerpadel pro domácnosti, komerční prostory a průmyslové objekty.

Radonový servis, s.r.o. se specializuje na měření radonu v budovách a stanovení radonového indexu pozemků.

Společnost JK MONT, s.r.o. vyrábí, montuje a modernizuje investiční celky a technologická zařízení pro sušárny, sila, kafilérie, krmivárny, zpracovny průmyslových odpadů nebo ČOV. Náš výrobní program zahrnuje dopravníky, elevátory, sila a zásobníky, prosévačky a další stroje a zařízení pro dopravu a skladování sypkých hmot. Dále se ...

CATTAs s.r.o. se zaměřuje na pronájem manipulační techniky, montážních plošin, samostavitelných jeřábů, přívěsných vozíků a dalšího příslušenství.

MAGNETOOL s.r.o. se specializuje na prodej magnetických upínačů a řídících jednotek, servis brousících strojů a zakázkovou výrobu rozvaděčů.

HWood metal s.r.o. se specializuje na prodej a servis kompresorů, pneumatických nástrojů a příslušenství a má širokou škálu produktů, včetně kvalitních filtrů s aktivním uhlím pro separátory olej-voda.

Martin Valouch se zaměřuje na bezpečnost práce, školení BOZP, požární ochranu a revize elektro a hasicích přístrojů.

Poradenská, předprojekční a projekční příprava pro energetické profese: - měření a regulace (čidla, akční členy, řídící systémy, dispečerské systémy) - elektroinstalace (motorické a světelné rozvody) - výroba rozvaděčů NN - slaboproudé rozvody (počítačové sítě, dispečerské sítě pro řízení technologií decentrální přípravy TV a TUV) ...

Společnost 3V Tech s.r.o. se sídlem v okrese Pardubice se již od roku 2001 zabývá návrhy, vývojem, výrobou a montáží strojů a zařízení pro chemický, farmaceutický, potravinářský a zpracovatelský průmysl. Nabízíme také výrobu standardních i nově vyvinutých strojů a zařízení. Pracujeme s černou a nerezovou ocelí a hliníkem. Vyrábíme a dodáváme na ...

Elhart s.r.o. je společnost zaměřená na automatizaci průmyslových procesů, nabízející komponenty pro OEM výrobce, HVAC systémy a další.

POWER support s.r.o. je společnost specializující se na prodej stavebních, recyklačních a těžařských strojů.

Nože od řezníka s.r.o. provozuje e-shop, ve kterém je široký sortiment nožů a řeznických potřeb pro profesionální i domácí použití.

ThermFox s.r.o. se zaměřuje na prodej termovizních a nočních vidění určených pro lov a myslivost.