Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Dovoz, distribuce, prodej, montáž, záruční a pozáruční servis telekomunikační a zabezpečovací techniky.

SPECIALISTÉ NA PRŮMYSLOVÉ ARMATURY, POTRUBNÍ KOMPONENTY, ELEKTRO A PNEUPOHONY.

Vývoj, výroba a prodej regulační techniky a elektroniky v oblasti měření a přenosu informaci.

Prodej: - balící materiály - folie (průtažné, smrštitelné, zatavovací, hliníkové) - misky, vaničky, krabičky - balící stroje - vybavení pro catering. Sklad: Teplárenská 7 - areál Izoma 106 00 Praha 10 - Malešice

Komplexní služby v oblasti zásobováním teplem, vzduchotechniky a regulace: - sálavé panely - tmavé plynové zářiče - světlé infrazářiče - přímotopné plynové teplovzdušné jednotky - vířivé ventilátory Ecofan - výměníkové bloky - nástěnné teplovzdušné jednotky.

Úspory energie při osvětlení objektů.

Prodej: - normované strojní součástky - ovládací prvky - upínací páky - průmyslové rukojetě - díly k hydraulickým prvkům.

Dodávka, montáž, bazar: -stroje pro pekárny, těstárny, moučné linky. -pekařské stroje. -kompletní vybavení pro pekárny.

Výroba a prodej elektronického a protipožárního zabezpečení.

W - SERVIS Praha s.r.o. Velkoobchod, prodej, import. Nové, použité a repasované automaty Wittenborg Nápojové automaty Zanussi - Necta Prodejní automaty Stolní automaty na kávu: - instantní a espresso verze. Automaty na teplé a chlazené nápoje. Automaty na cukrovinky. Automaty na bagety. .

Prodej, servis, půjčovna: - vibrační pěchy a desky WEBER - vibrační příkopové válce WEBER - vedené vibrační válce WEBER - řezače spár WEBER - ponorné vibratory WEBER hladičky betonu WEBER - benzinové a dieselmotory ROBIN - motorová čerpadla ROBIN.

Velkoobchod - gastro zařízení Údržba, správa - nemovitosti Velkoobchod - čistící prostředky Úklidové služby - pravidelné a speciální úklidy.

Prodej: -vybavení pro autoservisy. Revize: -automobilových zvedáků.

Průkazy energetické náročnosti budov Projekce - technické zařízení budov vytápění Energetické audity Inženýrská činnost v investiční výstavbě Projektové práce Odborně technické posudky Projekce - technické zařízení budov vzduchotechnika

Centrum úspor energie. Nabízíme široký sortiment služeb a produktů: - solární panely - tepelná čerpadla - fotovoltaické systémy - otopné systémy - klimatizace - poradneství - a mnoho dalších.

Prodej - detektory kovů MINELAB, DeepTech, Garrett, Nautilus, Coiltek a jiné značky

Prodej - protipožární a WC revizní dvířka Rekonstrukce - bytová jádra - koupelny Rekonstrukce - koupelny.

Jeřábnické práce - pronájem jeřábu. Provádíme montážní stavební a výškové práce, manipulaci s těžkými břemeny. Sídlo Praha Letňany.

Komplexní dodávky pekařských a cukrářských strojů a zařízení Kompletní dodávky specielních potravinářských technologií Linka na medovník Linka na Holandské Wafle Linka na balení těstovin Areátory na našlehávání a provzdušňování krémů, piškotových hmot… Vybavení gastronomických provozů Vybavení obchodů Dodávky nerezového nábytku Servis ...

Firma ANIMO PLUS, s.r.o. je provozovatel: -mobilní míchárny krmných směsí se zaměřením na služby šrotování a mačkání zrnin -distributor sojového extrahovaného šrotu a minerálně-vitaminózních doplňků do krmných směsí pro hospodářská zvířata značky SCHAUMANN. Firma je vlastníkem dvou mobilních mícháren krmných směsí typu Gmelin FD ...

Výroba, prodej a servis - laboratorní elektrické přístroje - lékařské elektrické přístroje.

Domácí pivovary s.r.o. – nabízíme domácí pivovary, varny piva. Chcete si uvařit vlastní domácí pivo? Náš domácí pivovar Vám tuto možnost dá. Na našich stránkách najdete také postupy vaření piva, pivní fórum a další informace o domácích pivovarech.

Montáž: -všechny typy výtahů včetně dopravy, kompletní dodávky ostatních souvisejících prací.

Nascogarden – automatické závlahové systémy K-Rain od realizace zahrad, úpravy zahrad, podzemní závlahy.