Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Servis, montáž a prodej tiskařských strojů a příslušenství.

Firma je přímým zastoupením výrobního závodu CIAT, který je jedním z předních výrobců klimatizačního zařízení v EU. Výrobní sortiment zahrnuje: - chladicí jednotky - tepelná čerpadla - suché chladiče - klimatizační jednotky - deskové výměníky - VZT.

Dodávky polygrafických materiálů: - software - skenery - osvitky - vyvolávací automaty - nátiskové systémy.

Vývoj a výroba - přístroje pro měření a detekci ionizujícího záření

Prodej a montáže: - všechny typy výtahů na klíč (od stavební dokumentace až po kolaudaci) - hydraulické, nákladní, lanové, panoramatické (s vyhlídkou), jídelní, nestandardní, atypické, na zakázku.

Pokládka litých a průmyslových podlah. Výroba a prodej syntetických podlahovin, polymerbetonových prvků, inženýrského kamene a měřicích přístrojů.

Dovoz, výroba a prodej měřící techniky tlaku, výšky hladiny, průtoku a síly.

Vývoz kompletních investičních celků, technologických linek, zařízení a náhradních dílů, především v oblasti potravinářského průmyslu, zpracování ropy a zemního plynu, petrochemie, gumárenství.

Výpočetní technika: - prodej - instalace - servis - poradenství. Správa sítí. Outsourcing. Likvidace staré techniky. Zabezpečovací technika (Jablotron): - prodej - servis - montáž.

Dnes je Dewetron globálním poskytovatelem systémových řešení se zastoupením po celém světě. S více než 150 zaměstnaci v celém světě DEWETRON vyrábí mobilní systémy pro sběr dat pro: - automobilový průmysl - dopravu - strojírenství - výzkum - vývoj. Dobřé známé společnosti patři mezi celou řadu zákazníků firmy DEWETRON. Vyvíjíme a ...

Měřící přístroje a příslušenství. Firma se zabývá vývojem a výrobou elektronických přístrojů pro chemickou analýzu - coulometry pro stanovení vody, síry, uhlíku, čísla kyselosti, další systémy pro diagnostiku - mikroskopické stanovení třídy čistoty nebo ekotoxicity na řasách a také měřením radioaktivního záření.

Pokladní systémy - ekonomický software - pokladní systémy Prodej registračních pokladen

Předmět činnosti firmy MendL s.r.o. : Dodávky klimatizací a tepelných čerpadel Montáže Správa Servis a údržba Revize požárních klapek Inženýrská činnost v investiční výstavbě Činnost technických poradců - dozory – konzultace Správa objektů

Chladící technika. Dodavatel chladící techniky světových a českých značek. Záruční a pozáruční servis. Výroba chladící techniky: -kondenzační a kompresorové jednot -řídící rozvaděče

Naše společnost se zabývá těmito obory: Projektování změn schváleného stavu kolejových vozidel Zajištění schvalovacího procesu na drážním úřadě Přestavby kolejových vozidel Modernizace a renovace výzbroje kolejových vozidel Náhrady již nevyráběných dílů kolejových vozidel Velkoobchod

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - laboratorní technika.

Společnost Poligrafija Dizain RTT Company s.r.o. prodává fólie pro ražbu společnosti Univacco Technology Inc v České republice, na Slovensku a v Chorvatsku. Jsme rádi, žeVám můžeme představit tento kvalitní produkt a doufat, ve vzájemně prospěšnou spolupráci s tiskárnami..

Obchodní společnost zabývající se nákupem a prodejem použitých a nových autojeřábů. Výhradní zastoupení mobilních autojeřábů značky GROVE pro ČR a SK, prodej, servis. Prodej náhradních dílů Grove, Coles, Krupp, CKD. Prodej nákladních automobilů, montážních plošin a dalších spec. vozidel.

Velkoobchod, maloobchod, prodej se zaměřením na oblasti: -autoopravárenství -průmyslová výroba -dřevozpracující průmysl. Elektrické a pneumatické nářadí: -úhlové, vibrační brusky -vrtačky, utahovačky -vyřezávačky na autoskla -nůžky na plech -aku program: -vrtačky, utahovačky. Ruční nářadí: -klíče stranové, očkové, ...

Dodávky strojů a zařízení pro mělnění, tvarování, obalování, tepelnou úpravu, zamrazování a balení

Velkoobchod, maloobchod. Prodej: - klínové řemeny - ozubené řemeny - řemenice - ložiska - gufera - manžety - o-kroužky - lepidla - mazničky - lineární vedení - další sortiment.