Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Montáž, dodávka - GPS systémy - zabezpečení soukromé letecké dopravy Dodávka, výstavba - systémy pro varování a vyrozumívání obyvatelstva - sledování a lokalizaci v rámci radiových a ostatních sítí Dodávka, montáž - bezpečnostní zámky Dodávka - radiostanice - systémy pro varování a vyrozumívání ...

Jsme největším českým výrobcem požárních uzávěrů stavebních otvorů.

Hasičská záchranná služba Revize OOPP - dozory Školení Výškové práce

Velkoobchod, maloobchod, prodej, servis, opravy: -zabezpečovací systémy -kamerové systémy -počítačové sítě -LED osvětlení.

Automatické výtahové dveře Prisma, kabinové a šachetní dveře Prisma. Výtahové stroje Prisma, výtahové motory Prisma, výtahy a výtahové modernizace Centoducati.

Konstrukční kancelář zaměřená na vývoj, konstrukci a detailování jednoúčelových strojů a linek, manipulačních a transportních zařízení.

Fotoservis. Opravy, servis: -fotoaparáty -fotoblesky -projektory -diaprojektory -zpětné projektory -videokamery.

Nabízíme komplexní energetická řešení v oblasti obnovitelných zdrojů.

Nabízíme zpracování dokumentace BOZP a PO, školení zaměstnanců, roční prověrky, činnost bezpečnostního technika či kurzy pro začínající firmy a OSVČ.

Opravna, servis. Zahradní technika: - zahradní sekačky motorové i elektrické (s motory B&S, Tecumsec, Honda, všechny typy)

Provádíme dodávku a montáž fotovoltaických systémů na střechy. Prodej solárních panelů a střídačů. Jsme dceřinná společnost německé firmy EEPro GmbH. Na českém trhu se orientujeme na firemní zákazníky s poptávkou fotovoltaických elektráren od 20 kW.

Výhradní distributor pro Českou Republiku a Slovensko: - samobarvicí razítka TRODAT - gravírovací lasery TROTEC - průmyslové lasery SHINE FIBER - gravírovací materiály ROWMARK.

Internetový obchod se specializací na LED osvětlení, výpočetní techniku, vestavné spotřebiče, lednice, myčky, pračky, varné desky, klimatizace, malé spotřebiče a mnoho dalších.

Prodej - zájezdové a linkové autobusy BEULAS Prodej - náhradní díly na autobusy Servis - autobusy

Dodávka - digitální fotoaparáty CANON, OLYMPUS Dodávka - kopírovací stroje CANON - skartovače - řezačky Záruční a pozáruční servis - kopírovací zařízení HEWLETT-PACKARD, EPSON, CANON, MINOLTA, SHARP, ... Eshop - laminátory - projektory SONY, HITACHI, ... - digitální fotoaparáty CANON, OLYMPUS, ... - ...

Oprava a servis nivelačních přístrojů, teodolitů, příprava na kalibraci geodetických přístrojů, oprava a servis puškohledů a dalekohledů/triedrů/

Prodej - nábytek - botníky Prodej - gastronomické zařízení kávovary, chlazení, mycí stroje Internetový obchod - gastronomické zařízení (kávovary, chlazení, mycí stroje, ...) - nábytek - botníky - drtiče zahradního odpadu Prodej - drtiče zahradního odpadu

Prodej. - překapávačů na kávu - espresso přístrojů - kávy - cappucina - čokolády - sušenek ke kávě.

Prodej ložisek, gufer, O - kroužky, průmyslová chemie.

Velkoobchodní a maloobchodní prodej gastro vybavení.

Výroba, dodávky: - čistírny odpadních vod - septiky - jímky - žumpy - vodoměrné šachty - odlučovače tuku a ropných látek - odpachovací biofiltry.

Vývoj, výroba a prodej reagencií a přístrojů určených pro diagnostiku infekčních chorob a pro mikrobiologickou kontrolu potravin, léků a prostředí.

Diagnostika a diagnostické přístroje. Export-Import - zdravotnická technika. Laboratorní potřeby a zařízení. Zdravotní, zdravotnické pomůcky a potřeby.

VYBAVENÍ ORDINACE : - zařizování - modernizace - rekonstrukce - investiční výstavba zdravotnických zařízení KOMPLEXNÍ SLUŽBY : - projekční práce na zdravotnickou technologii - dodávky technologického zařízení z tuzemska i z dovozu - dodávky nábytku a příslušenství - montáž technologického zařízení - dodávky všech typů soukromých ...