Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Dovoz a výhradní zastoupení v České republice dřevoobráběcích nástrojů DIMAR. Prodej nástrojů: - KARNED - RH+ - PILANA - elektrické ruční nářadí BOSCH a VIRUTEX. Dřevoobráběcí nástroje: - stopkové frézy - pilové kotouče - frézy - vrtáky - spirálové nástroje - nástroje s výměnnými břity. Servis a broušení nástrojů: - ostříme ...

OKI Printing Solutions je globální B2B značka, zaměřená na vytváření profesionálních tiskových komunikačních produktů, aplikací a služeb, které zvyšují efektivitu dnešního podnikání Prodej: - multifunkční zařízení - barevné tiskárny - černobílé tiskárny - jehličkové a řádkové tiskárny - faxy - řízené tiskové služby. PRINT ...

Čisticí technika Kärcher. Prodej, servis a půjčovna čisticích zařízení Kärcher. Prodej malé úklidové techniky Unger, Eastmop. Prodej jednokotoučových strojů Maxiclen a Wirbel. Profesionální čisticí chemie Pollet a Buzil. Kimberly Clark.

Široká nabídka vzduchotechnického materiálu v plastu i pozinku v profilu kruhovém i hranatém, ventilátory, digestoře, izolace, spojovací materiál, zpětné klapky.

Pronájem - vysokozdvižné plošiny i s obsluhou

Služby v oblasti bezpečnosti práce - koordinátor BOZP na stavbách - bezpečnost práce Služby v oblasti požární ochrany - organizační činnosti v oblasti PO - požární ochrana

Hasící přístroje, hydranty-prodej, servis, opravy, kontroly a revize.

Velkokuchyňské a nerezové zařízení pro: - nemocnice - hotely - školní jídelny - průmyslové podniky - hypermarkety. Gastrozařízení, vybavení velkokuchyní a hotelů: - konvektomaty, fritézy, kávovary, šokovací zařízení, zchlazovače, thermoporty, výrobníky ledu, lednice, mrazáky, výčepní pulty, chladicí boxy, hotelové sklo a porcelán, ...

Bezpečnostní kamerové systémy, armádní systémy, bezdrátové přenosy obrazu a dat, řídící systémy na zakázku, letecký průmysl, zbraňové systémy, vládní technologie, dodávka, montáž a servis 24 hod. Stavebnictví - stavby na klíč, Bioplynové stanice BPS.

Výroba a dodávka technologických linek, strojů a zařízení pro cementárny.

Velkoobchod, maloobchod: - balistické ochranné prostředky, přilby, vesty, panely..

Školení v oblasti datových komunikací se zaměřením na technologie Cisco. Realizace a zajištění širokého spektra leteckých činností. Lety po ČR a zahraničí, zkušební lety, přeškolení na typ, paravýsadky, letecká fotografie a další.

Export, vývoz: - stavební a silniční stroje - kompaktory - zemědělská technika - čerpadla - kompresory - nářadí - náhradní díly.

Zaměřujeme se na poradenství a konzultace v oblasti gastronomie. Číšníkům, provozním i kuchařů přinášíme moderní technologie, které jim umožní, aby se naplno věnovali svým hostům. Zavádíme do gastronomických provozů informační, ekonomické a vzdělávací systémy, které zvyšují přehled o fungování a cashflow podniku. Jsme dodavatelé komplexních a ...

Velkoobchod: -automatizační prvky -elektronické součástky. Zastoupení značek: - elektrické pohony Fuji Electric, AMK - řídící systémy Unitronics, Schleicher - bezpečnostní prvky Wieland, Datalogic, Tapeswitch, Euchner - průmyslové snímače di-soric, Lika, Datalogic, Hamlin, Fuji Electric - profilové systémy Maytec - napájecí ...

Realizujeme kompletní vybavení prodejen. Dodáváme regálové systémy, pokladní pulty, stojany, cenové lišty, dělítka, rámečky, stojánky, cenovky, kapsy, koše, háčky atp. Jsme specialisté na podporu prodeje. Zajišťujeme výrobu, prodej, montáže a servis.

Tiskneme fotky a fotoknihy. Vyvoláváme filmy. Digitalizujeme fotografie, filmy i video. Provádíme focení průkazových fotografií, svateb, focení škol a školek.

Gastronomie a prodejny: - zařízení pro přípravu - tepelná úprava a výdej - pizza program - chladící a zmrazovací technika.

Projekce, výroba, montáž a následný servis: - jeřáby - zdvihací zařízení - blokové a ramenové jeřáby - mostové jeřáby - otočné jeřáby - konzolové jeřáby - pracovní zdvihací plošiny - výtahy na popelnice.

Dodávky a montáž vzduchotechniky Opravy elektrických zařízení Návrhy a zhotovení osvětlení v interiéru a exteriéru Projektování elektrických zařízení Kompletní bytová a domovní elektroinstalace Zhotovení technické dokumentace Instalace a připojení elektrospotřebičů

Výroba: - tiskové barvy a laky pro technologii UV. Nabídka tiskové chemie.

Dodávka - řezací stroje Dodávka - ohýbačky trubek a profilů - hydraulické lisy

Firma vyrábí autochemii a vybavení pro autoservisy..